Ny podd! Valet 2018 – vad händer nu?

Mohamed Omar

I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden pratar jag med Det Goda Samhällets chefredaktör Patrik Engellau om hur det gick i valet. Förväntningarna var höga och många trodde att ”verklighetens folk” skulle gå starkare fram än de gjorde. Opinionen för en mer ansvarsfull och förnuftig invandringspolitik, något jag ser som vår ödesfråga, gick dock framåt och den så kallade ”normaliseringsprocessen” kommer att fortsätta.

Engellau menar att den katharsis, det klimax eller den omvälvning som många hade föreställt sig gick om intet. Det kommer krävas tålamod och mycket hårt arbete för att steg för steg flytta fram positionerna för ”verklighetens folk” medan det verklighetsfrånvända etablissemanget – både de röda och de blåa delarna – retirerar.

Vi talar också om det faktum att invånarna i så kallade ”särskilt utsatta områden”, det vill säga områden som präglas av hög andel invandrare och islamisering, överväldigande röstar vänster. Det ser ut som att socialdemokratins förvandling från arbetarparti till massinvandrings-, islamiserings- och bidragsparti håller på att fullbordas. Allt fler skattebetalande arbetare röstar höger.

Jag menar att de etablerade partiernas ideologi och program spelar en underordnad roll i förhållande till deras inställning till massinvandringen. För oavsett vad borgarna lovar, så leder till deras ansvarslösa invandringspolitik till en vänstervridning och en islamisering av samhället genom att demografin förändras. Vill du veta hur Sverige kommer att se ut i framtiden om den nuvarande politiken fortsätter? Titta på Rosengård och Rinkeby.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie Råbock).

15 reaktioner på ”Ny podd! Valet 2018 – vad händer nu?

 1. Jim Engellau skriver:

  Är det inte så att socialdemokraterna och även V MP importerar sina nya väljare genom invandringen . Ger höga bidrag , förkortar ledtider till rösträtt och försöker på det sättet bibehålla makten

  Gillad av 1 person

  • Kjell Eriksson skriver:

   Till viss del kanske sant. Men var målet att SD skulle bli störst…, eller?
   Det som ändå talar lite emot teorin är att även de andra partierna fick en hel del röster. Allt kan inte ha berott på ”importerade” röster. Dessutom känner jag många sk etniska svenskar som tydligt deklarerat för mig att de inte tänkte rösta på SD.
   Därutöver har vi gruppen 65+ där sossarna fortfarande är starka ” gamla gråsossar”.

   Men en hyfsat bra Regering kan kanske ändå M +KD vara om än med passivt stöd från SD.

   Gilla

 2. Storvesiren skriver:

  Därför så måste man ta hänsyn till att denna blogg, även om den lyckas till 100%, ändå bara talar till arbetande svenskar, och detta är en grupp som krymper snabbt relativt den utländska. Så om fyra år kanske vi lyckats omvända 100,000 till, men det har tillkommit kanske 350,000 nya med rösträtt och vänstermuslimska sympatier. Så hur skall detta gå till egentligen? Så mycket som det bär emot så är kanske talet om straff för skyldiga pk-ister i alliansen kontraproduktivt, ser de ingen utväg så fortsätter de på inslagen väg?

  Gilla

  • pllay skriver:

   Det är detta det handlar om, kapplöpningen mellan invandrad bidragsvänster och Sveriges betalningsförmåga, där vår inhemska vänster gör sitt yttersta för att maximera invandringen, sin väljarbas.
   Det hela är en maktkamp och har absolut ingenting med humanism eller rättvisa att göra, dessa begrepp är bara verktyg i kampen.
   Om den skattebetalande delen av befolkningen accepterar en relativ sänkning av levnadsstandarden och betalar den bidragsberoende vänsterns väljartillväxt intill denna har nått absolut politisk majoritet är Sveriges framgångssaga all.
   Det är inte möjligt att i längden bibehålla systemet med importerade vänsterväljare och samtidigt upprätthålla levnadsstandarden för skattebetalare och bidragstagare.
   När de Särskilt Socialdemokratiska Områdena ser sänkt levnadsstandard kommer dessa skrika högre och kräva mer, och i kraft av sin politiska styrka kommer de också få detta, på de skattebetalandes bekostnad och för lånade pengar.
   Vänsterns och de religiösa extremisternas kravlista går inte att tillfredsställa.
   Betalningsförmågan hos den skattebetalande delen av folket kommer med matematisk nödvändighet att understiga kraven från den växande bidragsförsörjda väljarkåren.
   I och med DÖ, och förmodligen den överenskommelse som nu arbetas på, är i praktiken hela 7-klövern ansvarig för vår denna utveckling.
   Vi ser nu svagheten med demokrati, att köpa röster med hjälp av bidrag betalar sig bättre för partierna än långsiktigt ansvarstagande, demokratins Akilleshäl.
   Med så stora skillnader i människosyn och kultur som nu växer fram i samhället finns egentligen bara två möjliga framtidsscenarier, inbördeskrig eller underkastelse och kulturell utplåning.
   Man kan bara prygla en häst så mycket.

   Gillad av 3 personer

   • Ola-Conny skriver:

    Jo, förlorar man ett krig mot en främmande kultur så går ens egen under, det är därför man tar till vapen och accepterar att man måste döda för att bevara sin kultur, som de allierade gjorde under andra världskriget, som Ryssland gjorde osv. Eftersom det är något liknande vi ser så kan man notera att endast en handfull människor har agerat proportionellt mot kulturell utplåning. Vi andra bara babblar eller hoppas att SD skall göra nåt, eller att nån i 7-klövern skall se ljuset. Det verkar avlägset.

    Gillad av 1 person

   • Fredrik Östman skriver:

    Det är fel att i sammanhang som detta döma ut ”demokratin” generellt. Det finns utmärkta möjligheter att tänka sig en demokrati som inte plågas av dessa dumheter. Staten behöver t.ex. inte alls ha någon beskattningsrätt för att kallas demokratisk. En stabil demokrati måste ha en konstitution som utesluter att den kommer att styras ideologiskt.

    Gillad av 1 person

 3. Storvesiren skriver:

  Om jag får förelå något så säger en bild mer än tusen ord, så ju fler hemma-hos reportage på dygnets alla tidpunkter i Rosengård ju bättre. För de flesta svenskar så är det lika stor chans att se Oakland eller en favela eller en banlieu som att se Rosengård. Detta kan jag tänka mig att skänka pengar till, som vanligt ett par tusen.

  Gilla

 4. Jari Norvanto skriver:

  Vi behövde mångfalden för att få kebab… Märkligt nog behövdes inte massinvandringen för att få köttbullar, kåldolmar eller sushi.

  Gilla

 5. Storvesiren skriver:

  Intressant samtal, men jag tror ni överskattar väljarnas oberoende, i synnerhet extremisterna som lockats till C. De följer blint vad de uppfattar som det godas konsensus, så om deras översteprästinna plötsligt av diverse skäl börjar prata med SD (för jag vet inte hur man skall kunna samarbeta med vänstern och samtidigt vara företagarvänlig) så kommer väljarna att foga sig, man kan ju köra med det gamla argumentet att det enda sättet att påverka SD är genom nära samtal och samarbete, motsatsen har ju bara fått SD att växa och växa, 36% i senaste val. Håll dina vänner nära, men ..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.