Ny podd! Fortsatt massinvandring till Sverige

Mohamed Omar

I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 21 augusti), pratar jag med Gunnar Sandelin. Han är socionom, journalist, författare och skribent här på Det Goda Samhället. Den 8 april 2008 publicerade Dagens Nyheter Sandelins debattartikel ”Journalister mörklägger sanningen om invandrarna”. Han ville att det skulle stå ”invandringen” i rubriken, men det tyckte inte DN:s rubriksättare. Bortsett från det var artikeln viktig för att upplysa allmänheten om att invandringen inte fungerade och att vi blev vilseledda av etablissemangets medier.

År 2013 publicerade Sandelin, tillsammans med forskaren Karl-Olov Arnstberg, boken Invandring och mörkläggning. Boken blev en succé. Det fanns, och finns, ett stort sug efter kunskap och fakta om Sveriges förvandling genom massinvandringen. I boken visar Sandelin och Arnstberg hur den ansvarslösa invandringspolitiken skadar Sverige och knappast är ett effektivt sätt att använda resurser för att hjälpa världens flyktingar.

I detta avsnitt av Tankar från framtiden pratar vi bland annat om hur den ansvarslösa massinvandringen till Sverige fortsätter trots politikernas tal om ordning och reda och att ”asylreglerna har anpassats till EU:s miniminivå”. Massinvandringen är vår tids största fråga och den kommer att förändra vårt land i grunden. Vi pratar också om hur medierna och vänstern dumpat den svenska underklassen till förmån för de icke-västliga invandrarna.

”Journalister agerar sedan 20 år tillbaka mer som asylaktivister än som förmedlare av allsidiga fakta”, skrev Sandelin i artikeln ”Journalisterna har osynliggjort den svenska underklassen” (12/8 2018) här på Det Goda Samhället.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie Råbock).

13 reaktioner på ”Ny podd! Fortsatt massinvandring till Sverige

 1. Aurora skriver:

  Ja, det ser mörkt ut för inte bara Sverige utan hela Västeuropa. Vi ör uppenbarligen inne i en period av stora folkförflyttningar. Orsakerna är, enligt mig, främst överbefolkning; som leder till krig; krig leder till fattigdm och okunskap; krig leder till miljökatastrofer och därpå frodas även religiös vidskepelse. En föraning om vad som väntar kan man se i de filmklipp som spanska Guardia Civil filmat från anstormningen av svarta män över gränsen till spanska enklaverna Ceuta och Melilla. Den närmaste beskrivning man kan finna av dessa män är vildar. Bevare Europa om dessa ska spridas ut i våra länder.

  Gillad av 1 person

  • Richard skriver:

   Nej, främsta orsaken är de bakomliggande agendorna som handlar om att locka folk till Europa och släppa in dem.

   Att det sen finns många fattiga i andra länder är bara en förutsättning. Hade våra makthavare velat hade de aldrig kommit in i Europa. Men de vill fylla våra länder med dessa människor.

   Gillad av 1 person

   • Sverige är världens dyraste cv skriver:

    Precis, man börjar allt mer inse att detta har varit planerat från början, med EU, FN, och exempelvis att lyfta fram förintelsen som förenande för Europa. Vi måste slåss för vår rätt och mot många många förrädare.

    Gillad av 1 person

  • Fredrik Östman skriver:

   Dumheter. Vi skulle inte ha några som helst problem att stoppa dessa ”folkförflyttningar” om vi skulle vilja. De beror till INGEN del på överbefolkning eller fattigdom utan HELT OCH HÅLLET på vår beredvillighet att begå folksjälvmord.

   Sök felet hos dig själv, inte hos din fiende.

   Gillad av 4 personer

  • uppstigersolen skriver:

   Vad gör en stat som blir invaderad? Släpper in invasionsstyrkorna? Kommer ett gäng som i de spanska enklaverna och klättrar över staket är det väl bara att skjuta skarpt? Varför gör de inte det?

   Gillad av 3 personer

 2. S Eriksson skriver:

  DeT är en fil på 1.2 Gb vansinnigt stor för bara tal.
  Är det verkligen inte något fel, eller har jag missat något? Mp3 är smidigt i stället för vaw

  Gilla

 3. Lärarn skriver:

  Håller med Fredrik, bara för Sverige valt en väg betyder inte hela västeuropa är förlorat. Bor i en medelstor Finsk stad och finns inte en tillstymmelse till liknande problem som vi har i Sverige. Självklart nån fredlig flyktingförläggning här & där och finnarna är i sådan majoritet att dessa klanfolk förlorar en styrkemätning på alla plan medans man i Sverige viker ner sig. Svenska politiker & stora delar av befolkningen har röstat & velat detta länge. Finnarna är inte avundsjuka. Däremot är det rädda om sitt land.

  Gillad av 3 personer

 4. W skriver:

  Göran Persson sågar den invandringspolitik som Sverige bedrivit de senaste tio åren. Den har varit ”ansvarslös”, menar han.

  Men Sverigedemokraterna, det riksdagsparti som står utan ansvar för den usla politiken, ska inte få vara med och styra Sverige.

  Partiet ska hållas utanför regeringen till varje pris, anser den tidigare statsministern.

  – De har straffat ut sig själva, det är ett parti som inte är värdigt att vara med och ta ansvar för landet, säger Persson enligt TT.
  Man tuggar fradga …

  Gilla

 5. Isabella skriver:

  Eddie, eller Mohammed, du väljer. Jag lyssnar på din podd med Gunnar Sandelin. Det är precis som vårt samtal pågår hemma. Jag anser att Sverige är under attack av islam. Hur långt ska det gå innan politiken kan ändra kurs? Troligen inte förrän vi står mitt under ett krig. Jag vill inte stanna i Sverige om landet fortsätter på den linje som idag att bli mer och mer islamiserat. Jag anser att en muslim inte ska ha rätt att rösta i Sverige förrän man har bott här i cirka 20-25 år och är assimilerad. I Andorra kan du inte söka medborgarskap förrän efter 25 år.
  Vi måste begripa att islam är inte och kommer inte som islam ser ut idag, att bli kompatibelt med ett sekulärt samhälle.

  Gilla

 6. Björn skriver:

  Jag tror att det i Sveriges fall, handlar om ”politikerelitens” ambition att försöka blidka FN-församlingen för bli utnämnda till ”Rookies of the 21st century” och sen kunna frotteras med övriga ”världsförbättrare”! ”Storhetsvansinne” på svenska!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.