Etablissemanget behöver nazisterna

Jag har länge varit övertygad om att den politiska och mediala nomenklaturan som styr vårt land på något märkligt vis har ett aldrig sinande behov av att hata personer och grupperingar som de betecknar som högerextrema och nazistiska (och som för all del också i vissa fall kan vara det). De behöver dem som ständiga fiender för att legitimera sitt eget maktinnehav. På så vis kan de leda uppmärksamheten bort från hur den havererade invandringspolitik som de själva genomfört har förvandlat Sverige från ett sammanhållet välfärdssamhälle till vad som allt mer liknar en mångkulturell dystopi.

Eliten i Sverige har omvandlat landet på detta för mig skrämmande sätt, inte för att de tänker på folkets bästa – vi har ju aldrig fått uttala oss om vad vi tycker om ett inflöde med 100 -150 000 beviljade uppehållstillstånd per år. Genom att bygga upp en ”invandringsindustri” har de skapat en plattform åt sig själva för maktinnehav och framtida karriärmöjligheter, medan folkets uppgift är att stå för fiolerna. Detta har väl sällan varit så tydligt som nu, när hela pk-eliten tillsammans med organisationssverige hamrar på samma självspelande piano om hur den lilla sekten Nordiska Motståndsrörelsen har tagit över Almedalen, se ”Därför är vi både rädda och förbannade” i Expressen.

Det är förunderligt att detta narrativ har fått pågå så länge. Jag minns att jag undrade hur länge s-märkta politiker skulle kunna hålla på att förfasa sig över att det var ”högerextrema” (ofta ett ord för militanta invandringsmotståndare), nazister och skinnskallar som låg bakom attacker och trakasserier av judar i Malmö, se ”Judehatet är vardag i Malmö” i Expressen.

Denna världsbild har vi matats med långt in på 2000-talet, trots att skinnskallarnas storhetstid försvann under nittiotalet. Media har sjungit med i kören och in i det längsta undvikit att överhuvud taget nämna att det var den fundamentalistiska och aktivistiska delen av stadens växande muslimska befolkning som var den stora anledningen till att judar flyr Malmö.

Berättelsen om den bruna ondskan som största hot i vår nutid måste hållas vid liv. Jag vet inte hur många gånger vår statsminister har upprepat att SD har bruna rötter och att det har funnits hakkors någon gång i partiets historia, se ”Nu KU-anmäls Löfven – kallade SD nazister” i Expressen.

Inte för att jag tycker att det saknar betydelse, men om vi ska kunna rädda vårt land från en havererad framtid, så kanske vi ska hålla fokus på vad som händer här, nu och framöver. Som jag nyligen skrev här beräknar Migrationsverket att Sverige i en redan överansträngd situation kommer att bevilja 118 000 uppehållstillstånd för asylsökande fram till och med 2021. Vi har hittills i år låtit fem gånger så många asylsökande få stanna som övriga Norden tillsammans.

Migrationsverkets prognoser räknar också med att mellan 2018-2021 kommer cirka en halv miljon anhöriga inklusive utomeuropeisk arbetskraft att söka sig hit. Jag hör inte ett ord i konventionella media om dessa volymer. Det är bara på sociala medier som människor uttrycker sin bestörtning, när jag framför dessa fakta. Istället handlar den gängse nyhetsrapporteringen till stor del om dessa uppskattningsvis 3-400 nazister som ett ständigt hot mot demokratin. Så länge det finns några sådana personer någonstans är jag övertygad om att DN, som är näst intill besatt av nutida svensk nazism, kommer att rycka ut igen och göra ett nytt mittuppslag om saken, se ”På DN-Kultur upprepar sig historien” i Smedjan.

Samma partitur gäller när fotbollslandslagets Jimmy Durmaz blev utsatt för en ”hatstorm”, som mycket tyder på var en våldsam överdrift eller till och med arrangerat. Nu skulle hela landet enas mot rasism! Sportreportrar lade handen på hjärtat och påstod att de aldrig hade blivit så gripna som när landslaget höll en improviserad presskonferens och i korus skrek ”Fuck rasism!” Detta trots att Sverige i flera undersökningar visat sig höra till världens minst rasistiska länder och ”kärleksbombningen” av Durmaz mångfaldigt överträffade det som kunde kallas för ”hat och hot”, se ”Inte hat- utan kärleksstorm mot Durmaz” i Dagens Nyheter.

Kanske var hela händelsen snarare ett utslag av den identitetspolitik som så länge hållit Sverige i sitt grepp? I VM 1994 rådde i alla fall inte någon liknande medieturbulens kring de mörkhyade spelarna Henke Larsson och Martin Dahlin.

Men med sådana aktioner i ryggen kan eliten starta nya skattefinansierade projekt mot främlingsfientlighet och rasism. Makthavarna kan vara förvissade om full support från journalistkåren, som kommer att dammsuga nätet på jakt efter ”bevis”. Med harm i bröstet kan sedan partiledare och opinionsbildare återigen proklamera att nu krävs det krafttag mot alltifrån xenofobi till nazism.

Tåget fortsätter att rulla vidare på samma spår som det har gjort i 20-30 år,
ingenting förändras, mer än att eliten flyttar fram sina positioner. Att justitieministern kräver av ”nätjättarna” att de tar bort material som innehåller ”hat och hot”, är en sak, men detta begrepp kan göras ytterst flexibelt. Redan har regeringens ingripande lett till att en känd invandringskritisk sajt, Granskning Sverige, som bedriver en jämfört med kvällspressen ”omvänd” medborgarjournalistik, fått allt sitt material nedsläckt, se ”Googles censur av Granskning Sverige är ett digitalt bokbål” i Nya Dagbladet.

Den största alternativa nyhetssajten Samhällsnytt har, som ett resultat av Morgan Johanssons ingripande, fråntagits sina annonsintäkter. I båda fallen har Google, efter sådana påtryckningar, dragit åt snaran.

Denna repression mot yttrandefriheten sker med svastikan som varningsflagg i bakgrunden. Etablissemanget undviker fortfarande att se den verkliga hotbilden i de flera tusen våldsbejakande islamistiska extremister med sina IS-anhängare som Säpo anser vara det största hotet mot ”hela samhällsmiljön”, se ”Terrorhotet fortfarande förhöjt” på Säkerhetspolisens sajt.

Om en självrannsakan mot all förmodan skulle ske, så måste de ansvariga också börja diskutera sin egen skuld i den pågående omvandlingen av vårt land. De är ju själva arkitekterna! Då skulle också lager efter lager skalas av och media skulle tvingas att rapportera om omfattningen av sådant som de dolt under flera decennier: asylbedrägerier, invandrarrelaterad kriminalitet, migrationens kostnader och konsekvenser för hela samhället på alla plan.

Därmed blir också journalister och ledarskribenter (Obs! inte alla) tvungna att tända av från den mångkulturella drogen och blotta sin egen ryggradslöshet vad gäller långvarig bristande allsidig rapportering. De måste också ställa politiker till svars som de tidigare förhållit sig okritiska till. Ett sådant narrativ vill den symbiotiska makten politiker/media inte ha. Därför behöver de använda sig av nazisterna som projektionsyta och som det största hotet mot oss alla.

63 reaktioner på ”Etablissemanget behöver nazisterna

 1. Aurora skriver:

  När man kämpar mot en angiven fiende måste man ju hela tiden finna en sådan för kampens hela tiden fortsatta existensberättigande. På samma sätt som organisationer som arbetar ’mot rasism’ hela tiden måste finna sådan för att kunna fortsätta sitt bidragsstödda uppehälle. Vänster har valt ’nazism’ (i mycket bred tolkning) som fiende. Anledningen till detta fokus på nazism är att vänster, bpde traditionellt och historiskt, själva ligger mycket nära nazismen (ww2) och senare den nazistiska ideologin inom islam. Detta vill man till alla pris styra fokus bort från. Den riktiga nazismen kommer idag från mellanöstern. Etablissemanget måste fortsätta att skrämma medborgarna med fake-news i sin krampaktiga strävan efter att behålla sin makt. Och det är de röda fanorna som är mest brunsmetade.

  Gillad av 13 personer

 2. Jan Bengtsson skriver:

  I (S)ynnerhet Löfvén behöver dem,
  för att kunna skrämma bort Alliansen från SD-samarbete!

  Annie o Janne trampar glatt i klaveret…
  Alliansen gick upp i rök!

  (S)öndra och härska i vanlig ordning!
  Med hjälp av ett fåtal nyttiga idioter…

  Jimmie var outstanding under partiledartalen,
  hur kan någon skrämma med honom???

  Den ende Statsmannen vi har i Sverige!

  Gillad av 4 personer

 3. richardlindlind skriver:

  Min erfarenhet är att nästan alla pojkar i ” främlingsfientliga ” föreningar blivit utsatta för brott av utländska gäng. Man har blivit rånad , nedsparkad , förnedrad och trots att man vet vilka gärningsmännen är händer ingenting . Offren hade väntat sig att gärningsmännen grips och åtminstone skickas tillbaka till sitt hemland. När man i bitterhet och förtvivlan över samhällets passivitet skriver rasande inlägg på nätet –kommer polisen och gör husrannsaken !! HMF bevars ! Och då har polisen massor av tid..åklagare och domstolar har massor av tid . I domstolen som oftast dömer till böter första gången får den sargade svenska ynglingen höra att om han gör sig skyldig till fler HMF väntar fängelse !! ( tillsammans med 90 % av samma grupper som slagit honom sönder & samman ute på stan )

  Gillad av 10 personer

 4. Lars-Olof Svensson skriver:

  Mot den bakgrunden kan man fråga sig om det verkligen kommer ett förbud mot nazistiska organisationer. Om förbudet skulle komma och verkställas effektivt, ja vad skulle då ersätta detta sammanhållande kitt för PK och MSM? Det har ju visat sig vara ett mycket effektivt kitt: antinazismen a la PK och MSM har uppenbarligen inte drabbat nazisterna särskilt mycket, men däremot meningsmotståndare eller andra suspekta figurer som kan brunsmetas utan risk för konsekvenser. Läs te x Peter Kadhammars artikel i AB om Jim Frölanders arbete i Filipstad för att får invandrare i arbete, https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/p6prPR/har-integreras-invandrare–med-tuffa-metoder Så nej, jag tror inte att det kommer något förbud mot nazistiska organisationer. Ett sådant förbud skulle dessutom sätta strålkastaren på islamistiska organisationers judehat.

  Gillad av 4 personer

  • Jan Bengtsson skriver:

   Men Jimmie var ingen vän av NMR…

   Men tog samtidigt upp Vänsterextremismen/Islamismen/Jihadismen!

   AFA/Antifa/EXPO för att nämna några!

   Dessa (goda) krafter vill förstås inte vänstern/Stefan förbjuda…

   Gillad av 1 person

 5. brrr skriver:

  Skulle tro att det finns några handfull i NMR som är troende nazister, flertalet är nog ”bara” oerhört frustrerade personer som funnit en gemenskap där de kan få utlopp för sin frustration.
  Så etablissemanget har skapat även NMR, det som Douglas Murray kallar ”the secondary problem”, och de använder dem som avledande manöver – fokusförflyttning.

  Gillad av 12 personer

 6. Fredrik Östman skriver:

  Hur definierar de ”nazism”? Vår eminenta statsvetande eller statstyckande akademi har ju på hundra år inte lyckats analysera våra politiska uppfattningar annat än genom löst tyckande och prat om sådant tyckande. De har ingen aning om hur de skall skilja en nazist från en marxist, en fascist från en anarkist annat än genom löjeväckande ytliga kommunikationsattribut som hakkors, hammare och skära. Enligt svensk rättspraxis är japanska zen-tempel nazistiska. Titta! De skriver med z också! Töntar.

  Gillad av 6 personer

 7. De två lägren skriver:

  Det har nyligen gått två dokumentärserier i SVT som tagit upp hotet mot demokratin. En gjord av Jan Scherman, ”Länge leve demokratin”. Och en amerikansk dokumentärserie med titeln ”New York Times och Donald Trump – slaget om sanningen”.

  Har sett båda. Men efteråt känt stor tomhet inombords, och frågat mig varför? Och svaret var uppenbart.

  Båda dokumentärerna målade upp enbart yttre hot. Helt ur etablissemangets egen synvinkel. Hoten bestod enbart av växande populism, ökad främlingsfientlighet och bristande tolerans. Det var de genomgående budskapen i dokumentärerna.

  Inget sades om en havererad migrationspolitik, som utsatt en befolkningsmajoritet i Europa för social och psykologisk stress. Inget sades om hur en vidöppen konkurrens påverkat arbetsplatser och boendemiljöer för de som lever med små eller inga marginaler alls.
  Om hur det känns att hamna allt längre bak i kön trots ett dygdigt och plikttroget arbetsliv bakom sig.
  Inget om hur det känns att skynda hem från tunnelbanan en sen höstkväll efter sista arbetspasset, när man samtidigt vet att ens vännina nyligen våldtogs i skogskanten bredvid. Inga drabbade fanns över huvudtaget med i dokumentärerna.

  Däremot hotet mot etablissemanget själva. Hur deras tidigare naturliga frihet och goda liv drabbats av sot i kanten. Teveprogrammen skyllde samhällsutvecklingen på de där nere, som i brist på eget förstånd inte ville acceptera etablissemangets vägval inom politik och samhälle.

  Gränserna för eliten gick mellan dom själva – och dom där nere, de mer perifera. Det var inget fel på en generös migrationspolitik. Och hos dom själva låg inget ansvar. De var de själva som var utsatta för populasens mer primitiva och råa oartikulerade känsloliv.

  De hade inget ansvar för att en tidigare någorlunda trygg tillvaro raserats för de många, främst via en ohämmade migrationspolitik. Det var tämligen uppenbart de inte ville förstå. Därmed kunde de inte ta till sig av människors ilska och förtvivlan. De förstod inte raset i tillit.

  I båda dokumentärerna utmålade sig etablissemanget som oskyldiga offer. Det var deras fria liv som hotades, men beskrivet som ett demokratins stora problem.

  Det var detta som gav mig en stor tomhetskänsla, och även förtvivlan. Rentav känslor av uppgivenhet. Samhället består av två läger. Ett läger som vill fortsätta som vanligt. Och så de som i förtvivlan skriker efter hjälp. Som vill ställa sig på bromsen.

  Gillad av 11 personer

  • Mikael Steinwall skriver:

   Jag undrade också över vad Scherman menade med att demokratin var hotad. Vem/vilka hotar demokratin?
   ”Populisterna”, får man väl anta, det vill säga partier som folket i många Europeiska länder har givit förtroende.
   Folket är hotet mot demokratin.

   Gillad av 4 personer

 8. Lilla fröken PK skriver:

  Den verkliga måltavlan för PK:s attacker mot NMR och nazistena är förstås SD. SD:s stigande opinionssiffror sänder kalla kårar uppför ryggen på etablissemanget. Brunsmetarnas proxykrig riskerar att misslyckas, och kanske gynnar det SD istället? Hemska tanke! Man kan ju inte anklaga kanske en fjärdedel av svenskarna för att vara nazister, knappast heller vilseledda och dumma. Säkert pågår det nu ett febrilt letande efter någon ”järnrörsskandal” , som kan trumpetas ut någon vecka före valet.
  Höstens val blir förhoppningsvis en rejäl kalldusch för PK.

  Gillad av 7 personer

  • Jan Bengtsson skriver:

   Detta växande partis ”rasistiska” anhängare,
   var har de kommit ifrån?

   Främst Sossar o Moderater,
   måste ha hyst många opportuna karriärsugna smygrasister)

   Oops, det tänkte vi inte på…

   Blir de först ”avlusade” OM de kommer tillbaka?

   Gillad av 2 personer

  • Jvk skriver:

   Antagligen så kan man få en miljon eller två av Aftonbladet om man går med i SD, skickar hatbrev till Durmaz och viftar med ett järnrör innan valet.

   Gillad av 3 personer

 9. Isabella skriver:

  Som skattebetalare skulle jag uppskatta om politiker berättade för mig vilken politik de tänker genomföra.
  Då avser jag inte vallöften fem i tolv och hätska utfall mot ett parti man valt att brunstämpla – Sverigedemokraterna.
  Är även deras väljare brunstämplade rasister, undrar jag.

  De etablerade och godhjärtades partiföreträdare törs naturligtvis inte säga att medborgarna är korkade, inte vet sitt eget bästa och är smygrasister genom att rösta på Sverigedemokraterna.

  Då är det ofarligare att angripa själva partiet som förleder vanligt dumt folk som inte vet bättre. Vilket syn på människors lika värde visar det på?
  Gäller människors lika värde enbart för de som är födda utanför Europa. Lider en fattig, sjuk människa i Afrika eller Asien dubbelt mot en hemlös och sjuk person född och uppvuxen i Sverige? Är det så vi ska lära oss att tänka?

  Vi är indoktrinerade av detta politikervälde med Miljöpartirepresentanter med håruppsättning i form av kanelbulle och Centerpartister som brister ut i lovsång i Riksdagen. De som slår sig för bröstet och tror att vi skattebetalande medborgare är så korkade att vi inte ser och inte begriper vad som pågår. De tror att de representerar det goda och att vi ska lära oss anamma deras synsätt.

  Förakt visar de gentemot väljarna. Förakt för demokratin som inte låter oss säga vår mening utan att bli påklistrade diverse negativa omdömen.

  De skulle avkrävas ansvar och stå vid skampålen för sin huvudlösa politik!

  Makten framför allt. Makt korrumperar och det ser vi varje dag bevis för att så sker.

  Jag är så trött på alla floskler och dumhetsföredrag från olika partier och att man aldrig, aldrig kan erkänna att man inte kan, inte förmår, inte törs göra rätt. Göra det bästa för landets medborgare.

  Gillad av 12 personer

  • Bo Adolfsson skriver:

   Han som sjöng de s k ensamkommande flyktingbarnens lov i riksdagen var Roland Utbult (kd).
   De som stod för ändringen i förslaget i den s k gymnasielagen, att de sökande inte behöver visa sin identitet var centerpartiet.
   Detta centerparti leds av en jurist.
   En rättsstat kan inte ledas av hallelujakörer.

   Gillad av 3 personer

 10. Isabella skriver:

  Rätt ska vara rätt.

  Centerpartiet har en del på sitt samvete men lovsång kan vi inte anklaga dem för.
  Den som utbrast i lovsång i Riksdagen var en Kristdemokratisk politiker. Ingen annan.

  Gillad av 2 personer

 11. CD skriver:

  Ulf Bjereld är kommunisten som delar ut stora summor pengar till våldsamma, kvinnofientlig och subversiva muslimska organisationer. Han skriver på sin blogg om ett bråk under F!:s torgmöte i Almedalen.

  ”Det var många som fotograferade, ofta på ett närgånget sätt. När mötet var slut utbröt bråk om en kamera en liten bit ifrån mig. En man med en tröja med den främlingsfientliga texten NEJ. UT. (finns att köpa genom den högerextrema sajten Nordisk Alternativhöger) knuffade omkull en ung man och sparkade honom därefter i bröstet.”

  ”(finns att köpa genom den högerextrema sajten Nordisk Alternativhöger)”

  Fråga; Varför är Bjereld så angelägen att in i detalj berätta var man kan köpa t-shirten med den främlingsfientliga texten NEJ.UT.?

  Fundera på det.

  https://tinyurl.com/yasb83my
  http://ulfbjereld.blogspot.com/2018/07/nya-valdsdad-i-almedalen-gransen-ar.html

  Gillad av 4 personer

  • Jan Bengtsson skriver:

   Behov av farlig motståndare…
   Annars blir det inga bidrag!

   Han delar förstås inte ut medel,
   för att motverka den utbredda Kristofobin…

   Eller ger anslag till forskare,
   som vill undersöka (o)farligheten med att äta fläskkött…

   Gillad av 3 personer

 12. Björn skriver:

  Om 7-klöverns politiker skött sina ”uppdrag” från väljarna på rätt sätt från början, hade SD över huvud taget inte behövt bildas! Så enkelt är det!

  Gillad av 3 personer

   • Björn skriver:

    Ja, och jag är otroligt tacksam över att nån vill ta på sig ansvaret för att försöka avbryta ”vandaliseringen” av det fina land våra förfäder byggt upp, och sen röja upp i det kaos som 7-klöverns ansvarslösa politik redan har orsakat!

    Gillad av 2 personer

 13. Erik Bergman skriver:

  300- 400 personer som kallar sig nationalsocialister men som inte använder våld annat än som försvar anses som ett mycket större hot mot demokratin än 1 miljon muslimer, varav troligen minst hälften vill ersätta demokratin med sharia. Några tusen av dessa är mycket våldsbenägna. Bland muslimerna frodas också antisemitism och även hat mot kristna.

  Gillad av 10 personer

 14. Gösta Johnsson skriver:

  Etablissemanget vill inte se elefanten i rummet…det stör deras förskönande bild av massinvandringens och mångkulturens baksida. Därför projiceras på några 100 talet vilsna NMR-áre i stället för att fokusera på det stor hotet som islam och dess anhängare utgör för vårt samhälle.
  Pinsamt. Men verkligheten kryper allt närmare och svenssons-svenskarnas sömndruckna yrvakenhet klarnar alltmer och kommer att slå tillbaka med kraft mot förljugenheten och de dolda agendorna i 7-klöverpartierna.
  Heja Jimmie…du öppnar så sakta ögonen på alltfler svenska medborgare som ser sin framtid eroderas för både sig själva och inte minst för barn och barnbarn. Dags att sätta effektivt stopp för utförsbackarna som byggts upp genom riksdagens och regeringarna av idag och tidigare icke-agerande mot samhällsförstörande i landet insläppta förövare …

  Gillad av 3 personer

 15. plq017 skriver:

  Organisatoner eller sammanslutningar som har folkmord i programmet, eller som förnekar Förintelsen bör förbjudas. Det är ett ganska rimligt synsätt, och enkelt tt argumentera för.
  Det innebär att nazisterna ryker, liksom islam.
  Börjar det inte bli dags att driva den frågan nu?

  Gillad av 3 personer

  • brrr skriver:

   Jag tror att organisationer som förbjuds får lättare att växa ”under jorden” och att det är mycket bättre att släppa fram dem i TV och andra offentliga sammanhang och låta dem tala själva, så att var och en kan höra vansinnigheterna.

   Visa också i TV upp dessa massammankomster med muslimer som ber så att alla svenskar får en uppfattning om vilka arméer vi fått in i landet.

   Gillad av 2 personer

 16. Andreas Glad skriver:

  Använd hellre benämningen ”National SOCIALISTER” än ”Nazister” när ni skriver om denna politiska inriktning.

  Det skadar aldrig att påminna vänstern om det nära släktskap, (och nära samarbete innan WW2) som deras ideologi delar med den så förhatliga nationalSocialismen.

  Observera även att ”Vissa” anmält videon som ”Olämplig för vissa tittare”.

  Det tycks som om vänstern, väl medveten om de obekväma sanningar som filmen visar, återigen visar sitt förakt för yttrandefriheten och skam över sin egen historia genom att försöka tysta de som drar fram den i ljuset.

  Gillad av 6 personer

  • kvellulvblog skriver:

   Utomordentligt viktig film som borde visas i den historieutarmade skola vi har idag. Hitler lärde sig inte bara från kommunisterna , utan också från socialdemokraterna hur man infiltrerar samhället med partimedlemmar.

   T. Snyder’s Bloodlands beskriver ingående det som visas i denna film (The Soviet Story). Där framkommer också tydligt hur ointresserade ”västdemokratier” är av att ingripa, eller ens argumentera mot gräsligheter i diktaturerna. Nyttigt att veta också idag, när ledaren för Nordkorea anses förtjäna Nobels Fredspris och Trump låtsas som han är god vän med Kim Jong-Un. Vad tycker fångarna i NK konc. läger om det?

   Våra socialdemokraters beteende, tillsammans med samlingsregeringen, beskrivs väl i Att bo granne med Ondskan, av Klas Åmark. Hur man tystade pressen på den tiden (av skräck för att nazisterna skulle komma och hämnas), är nyttigt att veta idag. Idag är det väl inte oro för främmande makt, men oro för att ”för många” skall förstå vilken skada man orsakat landet med sin vanskötsel. Att skrämmas med våra förvirrade Nynazister är en patetisk strategi, men den viktigaste lärdomen är inte att ett antal väljare kan låta sig luras. Det skrämmande är att inte oppositionen bekämpar hyckleriet, de tycks lika oroliga för väljarnas reaktion som socialdemokraterna.

   Det allra värsta som man åstadkommit är att man på fullt allvar inte längre kan lita på vad som står i de stora etablerade medierna. Utländska tidningar och Internet, får ersätta, men där är det ibland ännu svårare att skydda sig från ”Fake News”.

   Gilla

 17. Jvk skriver:

  Jag gissar att att NMR verkligen består av ett gäng självmotiverade pellejönsar, men om etablissemanget verkligen skulle vara sluga som Putin så skulle de ju helt enkelt använda EXPOs och Ibn Rushds och IOGTs osv pengar och ge dem till NMR, de har ju inte ens råd att köpa bruna skjortor! De skulle också kunna få lite kampträning av AFA och alla IS och Al-Shaabab sympatisörer i Sverige, herregud, jag läste att någon fått ett slag på armen, det var så jag och min bror bråkade, ett regelstyrt krig, inga slag i ansiktet. Slag på armen är det värsta våra nazister förmår, vi är illa ute. Ledarsidorna skriver om detta också idag.

  Gillad av 7 personer

 18. Jvk skriver:

  Inte minst SÄPO är medskyldiga till detta felfokus på cosplay-nazister istället för det mycket reella hotet från islamister vi står inför. Förresten är inte att vara nazist varumärkesskyddat? Kan man vara hur patetisk och fjantig som helst och ändå kallas nazist? Fjantister är en bättre benämning. Nordiska Mupp Rörelsen.

  Gillad av 5 personer

 19. UlfH skriver:

  Så är det, etablissemanget behöver både rasister och nazister. Sådan finns ju, och finns de
  inte i tillräcklig mängd, så har media inga svårigheter att uppfinna dem. Varför detta behov? Svaret är enkelt. Då finns det inget utrymme för att beskriva den principlösa invandringens konsekvenser.

  Gillad av 2 personer

 20. M Boberg skriver:

  -94 Var Ravelli mobbad för han var så jävla usel enligt vissa experter. (före VM)
  Vem brydde sig om Larsson, Dahlins hudfärg då? Mer än några skinnskallar som då som nu var en icke fråga.

  Gillad av 2 personer

 21. Kent skriver:

  Mycket bra skrivet. Vad jag ansett länge att NMR är etablissemangets önskemotståndare och upphöjs till rikets fiende nr 1.
  Allt i avsikt att blanda bort korten.
  Att NMR har tillåtits att deltaga i Almedalen är säkert med maktens goda minne.
  Men en dag i framtiden när problemen som etablissemanget har försatt Sverige i har eskalerat utom all kontroll så kanske inte NMR är en udda fågel i den politiska floran utan det alternativ som gemene svensk vänder sig till för att ”bli räddade” av.
  Då har vi nått punkten och kommit förbi utan återvändo.
  För övrigt så är det min åsikt att Durmazhistorien var riggad.

  Gillad av 3 personer

 22. Jaxel skriver:

  Först definierar man den rapportering och de åsikter man ogillar som hat. Sedan bestämmer man att hatet måste stoppas. Sedan använder man de maktmedel man har för att tvinga Google (med flera) att agera som faktotum. Så lätt var det att införa kraftiga inskränkningar i yttrandefriheten. Så lätt var det.

  Och detta sker alltså på initiativ av de största media-aktörerna och med benägen medverkan av justitieminister och regeringen.

  Det är både förskräckligt upprörande och förskräckande.

  Gillad av 7 personer

 23. Jaxel skriver:

  Tidigare har vi sett hur aktivistlstkampanjer riktade mot exempelvis Ledarsidorma lett till att denna alternativa nyhetsmedia fått svårt att publicera annonser för att bekosta verksamheten.

  Istället för att försöka bekämpa detta oskick gör nu alltså de stora mediabolagen och regeringen gemensam sak med aktivisterna i deras strävan att inskränka yttrandefriheten.

  Gillad av 6 personer

 24. Snaphanen skriver:

  Egentlig synes jeg det taler til svenskernenes ros, at der efter 45 års indvandringsvanvid trods alt ikke er FLERE nazister, end der er. Etablissementet har dog gjort alt hvad de kunne, for at skabe så mange nazister som muligt.

  Gillad av 3 personer

 25. Johan skriver:

  Att orsaken till att hela 7-klövern tar avstånd från SD har naturligtvis inget med bruna rötter att göra, de flesta svenska partierna har delar i sin historia som man inte vill höra talas om. Nazi-kortet är sannolikt bara en överenskommen retorik för att skapa opinion.
  Den verkliga sprickan står mellan globalism och nationalism och 7 av 8 partier står på globalismens sida. Endast ett parti är nationalistiskt och förväntas inte samarbeta i NWO projektet.

  Gillad av 4 personer

 26. Alexander Svensson skriver:

  Eftersom jag är en väldigt negativ person tror jag SD får ca 22% i valet, sedan händer… Inget mer. Någon som säger emot?

  Gilla

  • Jvk skriver:

   Det är ju vad de får av pk-institut som ringer upp och sorterar från, de ringer inte mer om man en gång sagt SD. I webbundersökningar så ligger de på 25% och eftersom kvinnorna nu börjat rösta på SD så är ljugfaktorn än högre, dessutom, nör det sker en stor förändring så laggar alltid dess undersökningar. Minst 30% tror jag ligger närmre sanningen.

   Gillad av 1 person

 27. Maja Dacke skriver:

  Och vad hände igår med det stora sänket av SD som somliga vissa förvarnade om???

  Jag märkte ingenting. Gjorde ni?

  Kom nyheten från Expo eller varifrån? Jag har redan glömt det. Får väl söka lite på Flashback eller … .,,

  Gillad av 2 personer

 28. Glen Lester skriver:

  De som läste hela Expressenartikeln om judeflykten kanske lade märke till att tidningen gjorde förövarna till offer. Här i Malmö är det uppenbart att de fyra femtedelar av den judiska befolkningen som flytt härifrån gjort det på grund av de förföljelse de uthärdat från muslimerna. Araberna tillochmed skryter om öppet.

  Men Expressen och resten av sjuklöverpressen tycker alltså att bara det är muslimer som utför dåden så är frövarna offer. Gängvåldtäktsmännen är offer enligt sjuklöverideologin, nästan så att flickorna som anmäler dem är förövarna.

  Inom kort kommer det att bli värre. I Malmö är det fesival i början på augusti. En hel veckas festival som säkerligen kommer att vara fylld av våld, våldtäkter, misshandlar och hot från de nyanlända. Med tanke på hur verkligheten förändras och myndigheternas långsamma, men trots allt, vaknande, så är det inte helt orimligt att tänka sig att Malmöfestivalen måste, antingen inställas, eller avbrytas innan festivalveckan gått.

  Jo, i uppräkningen av vad som säkert kommer att hända under Malmöfestivalen så glömde jag ju nämna mord. Mord tillhör ju numera den dagliga rutinen här i centrala Malmö, då främst genom handeldvapen. Ett av de senaste massmorden var precis mittemot Rättscentrum där intaget till häktet ligger på Drottninggatan, utanför ett ökänt internetkafé.

  Budskapet är tydligt, de klanislamistika livsstilskriminella nätverken räds inte polisens våldsmonopol. Tillika så behöver de fler propagandister på fängelserna så det kan vara fördelaktigt för dem om nån åker in en kortare period.

  Gillad av 1 person

 29. Affe skriver:

  Nazisterna/nazismen är PK-sektens viktigaste komponent. På samma sätt som djävulen och helvetet är den viktigaste komponenten i ett religiöst tyranni. Anledningen till det är att det finns en stark konsensus om att nazister/djävulen är något som man absolut inte vill bli associerad med. Denna konsensus är själva förutsättningen för PK-sektens favoritmetod ”guilt by association”. Hade inte rädslan för att bli associerad med ”onda krafter”, och därmed bli utstött ur gemenskapen, funnits hade aldrig masspsykosen i Sverige kunnat gå så långt.

  Det är därför vi hela tiden blir påminda om nazismen, precis som folket hela tiden blev påminda om djävulen och helvetet från predikstolen på 1600-talet.

  Gillad av 1 person

 30. Hannibal skriver:

  Hannibal använde sig av stridselefanter. De sprang rakt igenom roms trupper och slet upp leden. Och skapade stor förvirring.

  På samma sätt har vänstern utnyttjat nazismen som en slags stridselefant. Att skrämmas med. För att skapa oro i leden.

  För svensken har alltid skrämts av nazismen och förintelsen. Och det har vänstern inte varit sena att utnyttja.

  Men nu har det gått för långt. En ringa skara i Visby har avslöjat hoten bakom orden. Det fanns inga stridselefanter.

  Gillad av 1 person

 31. olle reimers skriver:

  Likheten med händelseutvecklingen i USA är påfallande och absolut ingen slump.

  Om man, i likhet med de ledande politikerna, är globalist, så vet man att man måste börja med att bryta sönder den nationella strukturen.

  I USA hotas man av invasion söderifrån; framför allt från Mexico där drogkartellerna sedan länge härskar. De vill ha fritt tillträde till sina viktigaste marknader i norr. De amerikanska politikerna och journalisterna avslöjas som mutkolvar och pedofiler. De ledande kretsarna inom Justitiedepartemente och FBI hjälper till.

  Men nu börjar, tack vare Donald Trump, allmänheten att vakna upp och inse vart det är på väg.

  För att hålla modet uppe här hemma i Sverige bör man alltså hålla reda på vad som händer i USA.

  Den stora storyn där som här är folkets uppvaknande.

  Gilla

 32. Karl Steine skriver:

  Historier som denna visar hur tydligt som helst att den ”svenska” nomenklaturan har tappat greppet om verkligheten. Det enda som betyder någonting för ”nyadeln” är MAKTEN. Makten framför allt!
  Sverige är redan oerhört illa ute. Framtidens svenska dystopi känns redan runt husknuten och ingen riktigt greppar hur monumental den kommer att bli. Jag fruktar att vi redan är för sent ute. Måtte jag ha fel – som vanligt.

  Gilla

  • olle reimers skriver:

   Sverige kommer att omvandlas till ett klansamhälle och i sinom tid kommer en uppgörelse mellan svenskarna och islamisterna till stånd.

   Det är tur att Sverige är ett kallt och ogästvänligt land för de senare. De kommer att ta sitt pick och pack att dra. Men Sverige hinner bli fattigt under tiden.

   Gilla

 33. Lasse L skriver:

  En viss invandring har vi alltid haft och den kan tillföra nyttigheter för samhället. Det vi borde göra för att minska flyktingar är att sätta press på USA och alla deras krig, senast i Syrien. CIA har fått flera miljarder dollar sedan 2005 för att destabilisera Syrien och att förse motståndare till Asad med vapen och för att få fler så motståndare försågs även flera terrorgrupper med vapen. Av allt detta blev det ett inbördeskrigs som skapat än fler flyktingar än från Irak. Därför är det en ynkedom att Svenska regeringen inte krävt att USA ska ta sitt ansvar och även betala de länder som tar sitt ansvar för folk i nöd. Nu hoppas jag att Syrien med hjälp av Ryssland snart har stabiliserat landet så att det ska gå att återuppbygga landet. Nu börjar nästa problem som är att USA sätter upp en massa ekonomiska hinder för återuppbyggnaden, det gör att många som vill återvända till hemland kommer att få vänta i flera år. Ju längre tid som går blir det svårare för alla som vill återvända. Vi borde sätta fokus på varför det skapas flyktingar och vilka som står bakom och försöka få ersättning för kostnaderna, det blir förvisso inte lätt, men det kan ge upphov till en debatt i USA varför det är så viktigt för dem att skapa alla dessa krig som de gör och har gjort. Nästa land som nu USA har börjat krig med är Iran, förvisso bara handelskrig än så länge. Man behöver inte vara en Einstein för att inse att om de lyckas förhindra alla andra länder att handla med Iran så blir det ett ännu större krig än det varit i Mellanöstern någon gång tidigare som medför ännu fler flyktingar. Det är på tiden att folk fattar varför det skapas flyktingar och vilka som ligger bakom.

  Gilla

 34. steenblicher skriver:

  Jeg hørte en forsker sig, at han mente der var omkring 400 NMR inkl supporters. Det er virkelig ikke mange. Det taler vel til svenskernes store fordel, at politikernes bortgivelse af 1/3 del af landet ikke har skabt flere end 400 nazister. Gunnar har helt ret: De tjener et vigtigt formål for medier og politikere.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.