Massinvandringen förvandlar Sverige

Mohamed Omar

I ett nytt avsnitt av podden ”Tankar från framtiden”, inspelat 5 juni, pratar jag med Gunnar Sandelin. Han är socionom, journalist och författare. Den 8 april 2008 publicerade Dagens Nyheter Sandelins debattartikel ”Journalister mörklägger sanningen om invandrarna”. Han ville att det skulle stå ”invandringen” i rubriken, men det tyckte inte DN:s rubriksättare. Bortsett från det var artikeln viktig för att upplysa allmänheten om att invandringen inte fungerade och att vi blev vilseledda av etablissemangets medier. Än idag insisterar till exempel journalister på att skriva ”flyktingar” i stället för ”asylsökare”.

År 2013 publicerade Sandelin, tillsammans med forskaren Karl-Olov Arnstberg, boken Invandring och mörkläggning. Boken blev en succé. Det fanns, och finns, ett stort sug efter kunskap och fakta om Sveriges förvandling genom massinvandringen. I boken visar Sandelin och Arnstberg hur den ansvarslösa invandringspolitiken skadar Sverige och knappast är ett effektivt sätt att använda resurser för att hjälpa världens flyktingar.

I tre artiklar här på Det Goda Samhället har Sandelin fortsatt att belysa invandringsfrågan. I ”Sveriges stora demografiska förändring” (24/5) visar han hur Sverige genomgår en extrem befolkningsförändring. Och att detta har kunnat ske utan att debatteras ordentligt. 2017 beviljade Sverige 3,5 gånger så många uppehållstillstånd till asylsökande – drygt 36 000 – som övriga Norden gjorde tillsammans.

I ”Sveriges stora demografiska förändring, del 2″ (29/5) redovisar Sandelin statistik som visar att 25 procent av männen i brottsaktiv ålder är födda utomlands. Det är förmodligen ännu fler, förklarar han, eftersom många nyanlända ännu inte har folkbokförts av SCB.

I krönikan ”Radikaliseringen” (3/6) berättar Sandelin om ett mejl som skakat om honom. Det kom från en tidigare kollega till honom inom socialtjänsten som han jobbade tillsammans med på en socialbyrå i en stockholmsförort på 70-talet. Hon känner sig inte längre trygg i Det Nya Sverige.

Lyssna på podden nedan!

36 reaktioner på ”Massinvandringen förvandlar Sverige

 1. Bo Svensson skriver:

  Det är psykopatliberaler som satt agendan för utvecklingen. – Man är ute efter att atomisera mänskligheten.

  Accepterar man det faktum att vi är flockvarelser och kräver tillhörighet och samhörighet med något mindre än allt och alla, framstår folkblandningspolitiken som destruktiv och förfelad.

  Bland metoder för att återställa normalitet kommer man inte runt

  1: Skattebetalarens individuella makt över sina pengars fördelning över skattefinansierade ändamål, varvid man skall tillåtas gynna dem man känner samhörighet med och

  2: Krav på ekonomisk garant som villkor för rörelsefrihet utanför bevakade enklaver och utbetalningar på rätt nivå efter våldsbrott.

  Man ser då en framtid, där varje folkslag med skatten på sina arbetsinkomster betalar för sina likars sjukvård, undervisning, ledighetsförsörjning, tolkar, advokatarvoden m m och brottslighetens kostnader lastas på förbrytarna enligt samma logik som gäller för risker i arbetslivet, där verksamheters försäkringskostnader beror på risknivån.

  Detta är metoden för att initiera en spontan flykt söderut för dem som inte platsar i ett avancerat samhälle i ett kyligt klimat.

  Gillad av 1 person

  • Jvk skriver:

   Jag tycker du har en bra lösning, det blir ekonomisk apartheid, en mjukare form, så att folk frivilligt fattar vad klockan är slagen och flyttar. Problemet är genomförandet, men som Picasso eller andra kända konstnärer så målar du samma tavla varje gång, det är så man får ideérna att fastna.

   Gilla

  • Bo Svensson skriver:

   Inte ens för en psykopatliberal med en atomiserad mänsklighet som norm att sträva efter, kan folkblandningspolitiken ses som annat än galen och pervers, så länge det är de retarderade som vinner terräng på de avancerades bekostnad.

   Gillad av 3 personer

   • Fredrik Östman skriver:

    Det finns ingen anledning att tillåta utlänningar att leva och bo på vårt territorium, enkannerligen inte om det sker genom betalningar från utlandet. De kommer aldrig att betrakta upplägget på det antagligen avsedda sättet. Hur kan du tro att vi kommer att stå enade på vår sida när i dagsläget mer än hälften är landsförrädare? Den femte kolonnen kommer att rasera ditt bygge.

    Gillad av 2 personer

  • Martin Gustavsson skriver:

   …eller så kommer det skapa mer konflikt, kanske regelrätt inbördeskrig, vilket ligger i konfliktskaparnas intresse. Tanken på fredliga lösningar, ex. ordnad återvandring av extrema sekter till sekteristiska länder, stör givetvis de konfliktskapande girigbukarna enormt.

   Girigbukarna har både rasister och antirasister under kontroll. Ödlekomplexet har aktiverats i deras hjärnor. Vapen-industrin går på högvarv.

   Högervriden S och MP importerar problemet i maskopi med högern, ett problem som aldrig hade importerats av traditionell vänsternationell socialdemokrati, eftersom de visste att det leder till konflikt.

   Nej. Det här är inget annat än helt vanlig bombhöger-politik, denna gång riktad mot vårt eget land, d.v.s. förräderi och naturligtvis olagligt enligt brottsbalken. DU som läser detta har skyldighet att anmäla enligt lagen. Jag har redan gjort det.

   Gillad av 1 person

   • Jvk skriver:

    Ge gärna en konkret beskrivning på hur ordnad återvandring kan ske. Du verkar ha ett magiskt spö gömt på ett mörkt ställe.

    Gilla

   • Martin Gustavsson skriver:

    Mitt förslag, till skillnad från den vidriga som 7-partiet skapat med sin signalpolitik, med lik i drivor utmed kusterna som de nu ansvarar för, är flyg eller kryssning tillbaka. I de fall landet vägrar har jag andra förslag, ex. sjödugliga segelbåtar som släpps på internationellt vatten när förhållandena är lämpliga, så att folk faktiskt överlever på väg hem till familjer och släkt.

    Gilla

 2. Aurora skriver:

  Annie Lööf var glad igår när hon bidragit till en rättsvidrig lag som ger 9000 män utan asylskäl möjlighet att stanna här. Pk-etablissemanget, i hela Europa faktiskt, har nu i 2 decennier lagt ut röda mattan för massinvandring av ensamma unga män från länder där bihanget mellan benen, istället för vad som finns mellan öronen, utgör maktorganet i sina samhällen. (Men med viss vänster och radikalfeminism undrar man ofta). Nu ska skolorna tvingas ta emot vuxna män som ser flickeleverna som tillåtna villebråd då de inte har manligt ledsagning eller försvar. Lärarinnorna är ju ju också otrogna slynor; det har många fått veta av sona elever.

  Gillad av 2 personer

  • Jan Bengtsson skriver:

   Dörren till smågodisbutiken har öppnats på vid gavel…

   Kan det leda till ett nödvändigt Feminint uppvaknande?

   Gilla

  • Jvk skriver:

   Se det positivt, detta är dödsstöten för sjuklövern. Varje våldtäktoch övergrepp som begås av en ensamkommande kommer framgent att direkt härledas till detta beslut, vare sig det rör sig om en av de 9000 eller inte.

   Gillad av 5 personer

   • Fredrik Östman skriver:

    Dream on. Inget av terrordåden, de tiotusentals, som har utförts har officiellt härlett till den faktiska källan för dem. Inte 3000 döda i WTC. Inte 7/7, inte Bataclan, inte Las Vegas, inte Nizza, inte Charlie Hebdo, inte den halalslaktade prästen mitt i högmässan i en kyrka. Inte tiotals, kanske hundratals, svenska småflickor som har begått självmord efter att ha blivit våldtagna av pedofilringens hantlangare! Ingenting!

    Förvänta dig inte att postmodernister underkastar sig sanning och logik! De vill ha det så här.

    Dessutom hade ju beslutet att de får gå fritt i Sverige redan fattats för länge sedan.

    Det enda som fungerar är att svenska fäder sluter sig samman, skär av de felanvända organen och sedan tiger samfällt om alltihopa. En mur av tystnad. Omertà. Källan är densamma, reaktionen är densamma. Maffian och sikherna är båda resultatet av och reaktionen på muselmansk terror. Dit leder den postmoderna vägen.

    Gillad av 7 personer

  • W skriver:

   Regeringen och Centerpartiet gör detta mot bakgrund av bevisade kulturkrockar i syn på kvinnor, sexuella relationer och konflikthantering mellan ”ensamkommande” och det svenska samhället.

   Vad som är ännu värre – med full vetskap om detta. Medvetet och kallt kringgår de barnkonventionen, flera lagar och sunt förnuft för att utsätta dina barn för fara.

   Att extremistpartier som Mp, V och Centern profilerar sig i frågan förvånar nog få – det må vara cyniskt, men det är vad deras väljare vill.

   Det är svårare att förstå det före detta statsbärande partiet Socialdemokraternas bevekelsegrunder. Att ett parti i en djup kris med sjunkande opinionssiffror har anslutit sig till extremisterna och krossat sin egen retorik om återhållsamhet och åtstramningar i migrationspolitiken kan bara betyda en sak:
   S har accepterat sitt historiska öde och har inga större maktambitioner.
   https://samnytt.se/regeringen-och-centerpartiet-vill-att-vuxna-man-ska-ga-i-skolan-med-dina-barn/

   Betänk att M också är för det här!
   De hade chansen att återremittera lagförslaget. Men valde att inte göra det och därmed indirekt verkat för att det skulle gå igenom!

   PS
   I vår lilla stad driver Afghanerna runt i stora klungor på dagarna. Om de nu är barn varför går de inte i skolan kan man undra. Därför att de inte har närvaroplikt av någon outgrundlig anledning. Fina modekläder, nyaste mobilerna och jagar svenska småtjejer i grupp.
   PK vill ha det så.

   Gillad av 9 personer

   • Martin Gustavsson skriver:

    PK-maffian som tagit över våra medier och vår demokrati vill ha det så för de jobbar som operatörer åt konfliktskaparna som lever på konflikt. De har kontrollen över ca 80% av medborgarna genom känsloargument som inte håller ens kortsiktigt logiskt och alls inte bygger på varken känsla eller logik, men på ganska kortsiktig dum girighet eller ren dumhet (vilket är närbesläktat).

    Svenska folket är lurat genom repetitionerna av lögnerna genom fulmedierna.

    Fulingarna tror att de ska komma undan folkets motreaktion, eller så kämpar de här hjärntvättade högerskribenterrna likt fixaresorkarna åt Krösus i Bamse, samtidigt som de njuter när någon kallar dem ”vänster”. De är inte vänster på riktigt när de arbetar åt högern.

    Skribent-lakejerna ljuger ibland för att kunna behålla sina dåligt betalda skribentjobb, men jag tror att folket, efter tribunalerna eller möjligtvis direkt på eget initiativ, kommer låta dem alla dingla från lyktstolparna när lögnerna inte längre biter, samt att konfliktpengarna sedan kommer konfiskeras för att betala tillbaka den statsskuld som förrädarna åsamkat landet.

    De flesta politiker som är ansvariga för eländet, samt chefredaktörerna och deras lakejer, kommer sannolikt tvingas i landsflykt om inte folket lyckas få tag på honom först.

    Gillad av 2 personer

   • pllay skriver:

    Socialdemokratin är en vänsterrörelse som lever på avundsjukan från de mindre bemedlade.
    Ju fler fattiga och lidande desto fler röster får de.
    De importerar nu en ny väljarbas för de kommande 100 åren, människor som inte kan försörja sig själva utan är helt beroende av att Socialdemokratin föder, klär och huserar dem.
    Svensken i gemen hade helt enkelt fått det för bra och blivit borgerlig, ny valboskap behövdes, nytt armod behövdes.
    Snart är vi alla utanför etablissemanget så utblottade att vi röstar vänster igen.

    Gilla

   • olle reimers skriver:

    Martin Gustavsson; ett problem med dina för övrigt träffsäkra iakttagelser är att du föreställer dig ett höger/vänster perpsektiv på frågan. Så är det inte.

    Det handlar om makteliterna mot de vanliga människorna. Dessa makteliter har ömsom kallat sig vänster och höger allteftersom det passat deras syften. Under det senaste århundradet har det passat bättre att kalla sig vänster och låtsats stå på de svagas sida.

    Sanningen är att de alla är totalt hänsynslösa och som har noll empati och inte ser oss andra fegisar som något annat än slavar eller sådana som ska undanröjas.

    De är inte särskilt många men de är tillräckligt hänsynslösa och effektiva för att dra till sig en svans av ja-sägare, som givetvis med tiden blir ett allt större hot mot dem som tror att anständighet och rättvisa har betydelse.

    De har under de senaste femtio åren kunnat regera genom att upprepa sin berättelse i medierna medan kritikerna hållits undan med hjälp av olika begrepp (som jag inte kan säga här för då tar algoritmen bort min kommentar).

    Gilla

  • Linden skriver:

   Även svenska kyrkan har anslutit sig till sutenörernas skara.
   Att skicka sina döttrar till kyrkans sommarläger är inte tillrådligt.

   Inget offer är för stort på mångkulturens altare som någon skrev här på sajten.

   Och fortfarande bejakar minst 70% av befolkningen utvecklingen, vi måste vara svagsinta.

   Gillad av 6 personer

 3. KristinaF. skriver:

  Är det någon som har faktauppgifter om dessa 9000? Varifrån kommer de, hur gamla är de, var bor, vad gör de, vad har de gjort under den tiden de vistats i Sverige, vad ska de göra nu när lagen träder i kraft, vilka framtidsutsikter har de mm? Trots att jag följer med i debatten vet jag mycket lite om just dessa människor. Är det någon som vet?

  Gillad av 3 personer

   • MartinA skriver:

    Att regeringen övergett lagstyret. Så vad står de på? Vad kommer deras legitimitet ifrån?
    2010 genomförde etablissemanget den största grundlagsförändringen på 35 år, under total tystnad. 2012 gjorde migrationsöverrenskommelsen när de gav medborgeliga rättigheter till illegala inkräktare. 2018 då den här överrenskommelsen.
    Lagstyret är slut. Det råder inte längre alla medborgares likhet inför lagen. Det som råder är ”allas lika värde”, vilket bara betyder att ingen har rätt att ha någon lojalitet till någon annan, det enda som är tillåtet är att ha lojalitet till regimen och staten.

    Gillad av 3 personer

 4. Jvk skriver:

  Bra podd. Det är kanske ok att lägga konspirationsteorier till sidan, men jag tycker det saknas insyn i vad man talar om på exempelvis Bilderbergmöten för att känna sig säker, och jag antar det finns många liknande konstellationer (med eller utan Soros). Vad sägs egentligen? Soros var nyligen ute och identifierade massinvandringen som ett problem, detta verkar vara en uppenbar taktisk reträtt. Jag undrar också vad den inre cirkeln av dessa människor talat om då EU bildades och framgent, jag tror att man som vanlig människa inte skall underskatta dessa människors hybris, jag har svårt att tro att de följer ett konservativt etos, jag tror de tror sig om att kunna ändra världen, så istället tror jag man har tittat på andra världskriget och försökt konstruera något så att de aldrig händer igen, jag tror också man har blickat ut över världen och sett att vissa områden verkar konstant dysfunktionella, Afrika och arabvärlden inte minst, och dessa områden ligger nära Europa. Så med miljarder människor vid Europas rand, hur skall man skapa långvarig fred? Greve Kalergi var rasist, han ville skapa rasblandning, och något jag hörde Tomas Sowell referera till fick mig att fundera. Charles Murray och andra har visat att intelligensen skiljer sig mellan folkgrupper och varför skulle den inte göra det, det skulle ju gå emot evolutionen om hjärnans funktioner skulle vara det enda som på något sätt är exakt lika överallt. Så detta tar jag som ett faktum, om då folk som Kalergi och andra ledare blickar ut över världen ochbfrågar signhur kan man nivellera intelligensen bland vanligt folk (överklassen blandar sig ju endast med den intelligent överklassen vilket Charles Murray visat börjar bli ett enormt problem i USA, man gifter sig inte med en kvinna ur en lägre klass längre, utan båda parter skall vara lika intelligenta)? Tomas Sowell referar till studier i intelligens bland USAs armé stationerad i Tyskland, det är skillnad på svarta och vita, men bland de som gifter sig med tyska kvinnor, så försvinner i stort sett hela skillnaden i intelligens hos avkomman. Detta kan förklaras med kultur, eller gener, eller båda, Sowell säger att den svarta kulturen försvinner och man anammar en tysk kultur via mamman och därmed höjs intelligensen för barnen, detta går emot vad Charles Murray och Peterson säger och vad Kalergi verkade tror också, men det kvittar för mitt argument om det är ras eller miljö. Kan inte en påtvingad ras och kulturblanding dels vara ett sätt att bryta sönder nationella lojaliteter i Europa och sänka vanliga Europeérs intelligens så att ledarna som endast umgås med sig själva kan få distans igen till en mera lättstyrd pöbel som började bli alltmera intelligent, och man uppnår dessutom att underutvecklade regioner höjer sin intelligens till en nivå där de till sist kan lyfta sina egna regioner, i sinom tid, genom folkutbyte fram och tillbaka eftersom en massflytt av Afrikaner och araber till Europa i längden inte är möjlig, alla kan ju inte bo här.

  Jag hade känt mig säkrare på att det inte finns någon konspiration om jag fått veta vad de säger på Bilderbergmötet. Jag känner mig tämligen säker på att det finns en superöverklass i världen med gigantisk hybris som känner samhörighet främst med sin egen nivå, och ser resten av oss som en pöbel, svart,vit eller gul, det kvittar.

  Gillad av 5 personer

  • pllay skriver:

   Läste nyligen en avhandling om intelligens där det påstods att denna ärvs i dominerande grad från mödrarna.
   Om detta är sant så skulle det förklara varför intelligensen hos Amerikanska soldater jämnas ut då de gifter sig med Tyska kvinnor.

   Gillad av 1 person

  • Sixten Johansson skriver:

   JVK, jag tror du har rätt. Och vi behöver ju bara titta på Sverige för att konstatera att befolkningen nu är både en lätthanterligare och mindre intelligent pöbel än vi hade kunnat föreställa oss för ett par decennier sedan. Samma gäller etablissemanget, Sveriges ”intelligentia” och ”maktelit”, som den globala supereliten redan kan styra som den behagar.

   Den här utvecklingen har också visat att det som framstår som allmän intelligensnivå i en befolkning i mycket hög grad är en social produkt. När man för ett halvsekel sedan systematiskt började slå sönder familjerna blev barnen helt enkelt dummare (och framför allt mindre verklighetsförankrade), eftersom de inte längre fostrades och därför inte utvecklade sin fulla potential och personlighet. Det är denna postnormalt korkade generation som nu dominerar etablissemanget – och hur skulle deras barn då kunna bli klokare?

   Dessutom eroderar nu alla erfarenhetsbaserade och hierarkiskt uppbyggda kunskapspyramider och därmed raseras den hittillsvarande civilisationen och möjligheterna att konkurrera eller göra motstånd. Supereliten kan alltid rekrytera toppskiktet av begåvningarna i världen och utveckla AI-hjälpmedel och elektroniska kofösare för att kontrollera de jämngrå massorna, framtidens beigefärgade globalras.

   Gillad av 1 person

   • Jvk skriver:

    Ja jag tror att det finns en mängd ”förbjuden” kunskap som tas som självklarheter i superöverklassen, inte minst om intelligens, så om man fördjupar sig i forskning om intelligens och är besatt av hybris så varför inte börja blanda folkslag efter någon halvvetenskaplig formel.

    Vad säger de på Bilderbergmötet?

    Gillad av 1 person

  • brrr skriver:

   JVK m.fl. Ytterligare en pusselbit ni kan prova, weapon of mass migration, en kort snutt som exempel:

   och ett lite längre föredrag:

   Gilla

  • olle reimers skriver:

   På Bilderbergmötena talar de om befolkningsbegränsning; avgångstider för Lolita Express, nya kuliga initieringsritualer á la Skull & Bones. Bara trevliga saker.

   För den som ännu inte sett videorna från invigningen av S:t Gotthardstunneln för två år sedan rekommenderar jag en glimt för att få en insikt i vad som är intressant för dessa psykopater.

   Gilla

 5. Anders F skriver:

  De största misstag som våra politiker gjort är att i praktiken så gott som helt nedrusta vårt försvar och trots bristande resurser möjliggöra en muslimsk invandring som kvantitativt sett saknar motstycke bland jämförbara länder i västvärlden. Kostnaderna och uppoffringarna för att rätta till dessa missbedömningar kommer att bli mycket kännbara. Varför blev det så här? Det är naturligtvis en fråga som många ställer sig och kanske svår att besvara. För att uttrycka sig smått ironiskt, men med en viss sanningshalt, tror jag att många av våra politiker drivs fram av en aktivistisk, nästintill kvasireligiös övertygelse om att de företräder ett land, som skall utgöra ett föredöme för omvärlden under dess seglats mot ett tänkt Utopia, präglat av universell solidaritet och evig fred. Tyvärr tror jag att det är så här det ser ut. Dagens politiska landskap har förändrats. Vänstern är uppslukad av den globaliseringsivrande liberalismen och den enda motpolen är mer konservativa grupperingar av olika slag. Detta bådar inte gott för framtiden.

  Gillad av 3 personer

 6. Sverige har ingen framtid skriver:

  Om jag ska vara uppriktig så hoppas jag att Sverige blir som forna Jugoslavien. Inte att det blir krig, utan att landet istället delas upp i småstater.
  Det Sverige vi lever i idag är ingenting att kämpa för.

  Gilla

 7. Elvin skriver:

  Sverige har med domarna dels tagit bort människosmuggling som artbrott, dels definierat människosmuggling av normalgraden som ett brott som leder till dagsböter. Direkt i strid mot vad Sverige tidigare kommit fram till. Därmed omöjlggörs häktning under utredningstiden. Antalet dagsböter är, enligt HD, för människosmuggling ligger mellan 50 och 80 dagsböter eller i nivå med olovlig körning.
  https://ledarsidorna.se/2018/05/sverige-bryter-internationellt-samarbete-mot-manniskohandel/

  Alla knep används av PKisterna för öka på invandringen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.