Tre invandrare: två rebeller och en troskyldig optimist

Anders Leion

Nalin Pekgul var under många år aktiv som socialdemokratisk politiker. Hennes kurdiska bakgrund och hennes upplevelser i den invandratäta stadsdelen Tensta fick henne att, som en av de första, angripa den hederskultur som håller många muslimska flickor och kvinnor fånga i familjens och släktens trångsynthet. Hon angrep också Mehmet Kaplan, då minister i Löfvens regering, för hans samröre med radikal islamism. Det skulle hon inte ha gjort om hon främst värnat om sin ställning inom politiken. Hon har lämnat politiken.

Mauricio Rojas är en latinamerikansk invandrare. Han var en av de första som 2005 – i samband med publiceringen av Brås rapport om invandrarnas, jämfört med svenskarnas, höga brottslighet –  förde fram att deras kulturella bakgrund ledde till ett avvikande socialt beteende. Det skulle han inte ha gjort om han främst värnat om sin ställning inom politiken. Han har lämnat politiken.

Amir Sariaslan är en från Iran invandrad forskare, som studerat genetikens betydelse för avvikande beteenden, såsom kriminalitet och missbruk. Han har funnit och visat, att de som vill förklara sådant beteende med den fysiska miljön i vilken människor växer upp och lever, har fel.  Han trodde, helt troskyldigt, att hans resultat skulle tas emot med intresse och bli en del av en konstruktiv debatt om dessa samhälleliga problem, som han valt att studera. Det skulle han inte ha gjort, om han främst värnat om sin karriär. Han har lämnat detta forskningsområde.

Deras öden är mycket talande och de säger något mycket väsentligt om den svenska miljön och den svenska kulturen. Men innan vi utvecklar detta något mer, finns det anledning att med hjälp av den samlade informationen från dessa tre beskriva vad som håller på att hända i Sverige.

Nalin Pekgul har vittnat om hur männen:  fäder, makar och bröder, alltmer inskränker kvinnornas rörelse-, yttrande- och därmed också tankefrihet. Det sker i det Tensta där hon länge bott, men också överallt där traditionella muslimska värderingar påtvingas de boende.

Dessa områden är också starkt brottsbelastade. Mauricio Rojas påpekade att detta inte är något som uppstår här, i svensk miljö, utan följer med den kultur och de därmed förenade värderingar, som invandrarna för med sig.

Sariaslan har visat att brottsligheten inte bestäms av vilket område man råkar födas och bo i. Brottsligheten är förvisso högre i vissa fattiga förorter än i andra, mer välbärgade områden. Men det beror inte på dessa områdesskillnader. Det är nämligen ingen slump var den enskilde hamnar. Är man sämre utrustad – till exempel med sämre utbildning och sämre kontakter med arbetsliv och övriga delar av samhället – då hamnar man i just dessa områden. Detta betyder att det väsentliga är den personliga utrustningen. Genom syskon- och kusinstudier har han exempelvis visat att brottslighet och missbruk i stort sett är densamma hos syskon som råkat hamna i olika bostadsområden.

Så, vad har vi alltså att vänta oss om vi sammanställer denna information?

Invandringen fortsätter i hög takt. Invandrarna koncentreras till de områden som redan i hög utsträckning är befolkade av deras tidigare invandrade landsmän. Dessa områden kommer alltmer att präglas av traditionella, muslimska värderingar eftersom områdena kommer att styras av de självutnämnda, religiösa ledarna.

Klankulturen blir allt starkare. Till den hör ett stort inslag av kusingiften, vilket innebär att det genetiska arvet kommer att koncentreras. Skillnaderna mellan dessa och andra områden beträffande oönskat socialt beteende kommer att öka.

Samhällsdebattörer, framförallt av den så kallade intellektuella sorten, kommer att fortsätta att kräva ”satsningar” på dessa områden. Dessa satsningar kommer att effektueras av politikerna så som de – utan framgång – gjort under decennier.

Hur kan denna dårskap fortsätta, årtionden efter årtionden? Jag ska ge ett indirekt svar, lätt att tolka. Jag ska länka till Hjärntvätt, norsk televisions lysande dokumentär om genusvansinnet. Denna serie har – gratis – erbjudits svensk TV, som inte varit intresserad. Också förklaringen till detta ointresse överlåter jag till läsaren. Första avsnittet av Hjernevask. Också de andra avsnitten finns på Youtube.

Men hörni, visst är det tur att vi har invandrare som törs avslöja dumheterna? Det törs ju ingen svensk.

76 reaktioner på ”Tre invandrare: två rebeller och en troskyldig optimist

 1. Palle skriver:

  Anders: mycket viktig text. Att de nämnda personerna har invandrarbakgrund är nog ingen slump, den s.k. åsiktskorridoren är något mindre trång för dessa eftersom det är något svårare att rasiststämpla dem. Angående Sariaslans forskning undrar man varför Brå inte tagit upp denna tråd, eller med alla sina resurser inte kunnat komma fram till hans resultat på egen hand.
  Från twitterkontot Steget Efter:
  https://pbs.twimg.com/media/DRZC9nqX0AAiOan.jpg:large

  Mauricio Rojas visade ju också senare hur illa han passade in i ett hycklande parti som folkpartiet liberalerna när han dristade sig att avslöja en av Ullenhags myter. Det var under alliansregeringens tid när denne minister offentliggjorde uppdaterade siffror beträffande antal utanförskapsområden i landet – för att försköna siffrorna ändrades på kriterierna. Rojas, som varit involverad/ansvarig för den tidigare beräkningen påpekade detta, vilket inte föll i god jord. Den korrekta jämförelsen hade visat på en alarmerande utveckling, vilket inte låg i Reinfeldt-regeringens intresse att redogöra för – man hade ju kommit till makten inte minst för intensiv kritik mot (s)-regeringen på temat ökat utanförskap. Rojas hade vid det laget redan lämnat Sverige sedan några år.
  Människor som de av dig nämnda, som vet vad de talar om och säger som det är, passar givetvis inte in i den svenska politiska maktsfären.

  Gillad av 8 personer

 2. Fredrik Östman skriver:

  Om jag inte missminner mig alldeles fanns det gott om svenskar som ”var först” med alla dessa tre insikter, långt innan någon av de tre omnämnda satte sin fot i landet. Det fanns t.ex. en organisation som hette Bevara Sverige svenskt. Hur reagerade det då styrande — statsbärande — partiet på denna konstruktiva opposition?

  Gillad av 8 personer

  • MartinA skriver:

   Jo, artikeln är rätt komisk på det sättat. Leion vill säkerligen att några som han identifierar sig med, nuvarande medelklass, skulle säga samma sak som de här utlänningarna. Vad han inte fattar är att de som har sagt dessa sanningar i decennier alla kastats ut ur hans ”vi” och att kvar finns bara de som är fega och följsamma. Så nu tror han att det bara är invandrare som säger sanningar för att de svenskar som har gjort det har förpassats till ”de onda” och det är bara dumma svenskar utan positioner som gnäller. Anledningen till att de inte har positioner fattar inte Leion, tragikomiskt nog.

   Gillad av 5 personer

 3. Lilla fröken PK skriver:

  Svenskarna hålls nedsövda av Dobi Doo, fake news och politiska utspel, typ ”oacceptabelt!” Vi vägrar ännu så lämge att vakna, i varje fall inte förrän den materiella standarden kraschar på allvar. Mitt hopp står till valet 2018, då nuvarande rödgröna politiker förhoppningsvis ska få sina gärningars lön.

  Gillad av 6 personer

  • Johan skriver:

   Valet 2018 kommer inte att förändra något. Det 80% iga partiet 7-klövern kommer att vinna ich agendan fortsätter. Svensson invaggas att tro att det är skillnad mellan dessa partier. Jag är övertygad att de samlas runt en gemensam agenda. Och den är inte till vår fördel.
   Det krävs något helt annat än valet 2018 för att vända utvecklingen, frågan är vad.

   Gillad av 1 person

   • uppstigersolen skriver:

    Att svenskar i allmänhet drabbas av våld och elände och att de förstår vad det kommer ifrån. Vi vet att det är buset som sjuklövern importerat som gör det. Att buset inte går att omvända utan måste ut ur Sverige vet jag. Eftersom sjuklövern fortsätter att importera bus så måste vi först bli av med sjuklövern. Detta kan bara ske om tillräckligt många av svenskarna har drabbats personligen. De som tror att det räcker att ha lagrat mat och vatten för en vecka när det smäller kommer att bli förvånade.

    Gilla

   • Björn skriver:

    ALLA med minsta vett i skallen, VET vad som behöver göras ”för att vända utvecklingen”, men det kommer aldrig att ske! Det är kört för Sverige som ”föregångsland”, nu väntar en tillvaro för hela landet som en sketen ”förort” till de länder i Europa som vägrat att låta muslimska ockupanter ta över!

    Gilla

 4. Petrus skriver:

  Leion:

  ”Amir Sariaslan är en från Iran invandrad forskare, som studerat genetikens betydelse för avvikande beteenden, såsom kriminalitet och missbruk. Han har funnit och visat, att de som vill förklara sådant beteende med den fysiska miljön i vilken människor växer upp och lever, har fel.”

  Min kommentar:

  Jag vet inte om man skall tolka det där som att Sariaslan lät förstå att invandrare var mer kriminella p g a hur de är genetiskt programmerade. Påminner litet i så fall om hur signaturen ”Infidel” på Flashback resonerar. Han menar att renarisiga svenskar är som vatten. Folk från Balkan är som lättmjölk, mellanösternfolk som fet helmjölk och sub-sahariska afrikaner som ”tjock vispgrädde”. Påminner litet om Elof Eriksson. Han ansåg att 1600-talets invandring av valloner från Belgien var katastrofal ur rassynpunkt (exempel på valloner: John Bouvin). Idag tycker antagligen de flesta att den här graden av rasism är snarast komisk. Graden av oförskämdhet och arrogans gör det hela på något sätt komiskt. Min gissning är dock att i alla fall att utomeuropéer kan bli sura om man antyder att de är genetiskt handikappade.

  För övrigt tycker jag ledningarna är feldragna i skallen på så gott som alla läsare på denna sajt och andra. Ingen inser det uppenbara behovet av den typ av nyhetsaggregator jag puffat för och de kompletterande partier till höger resp vänster om SD jag upplyst om. Det kostar inget att själv föra dessa idéer vidare på andra sociala medier. Eller stötta min åsikt här.

  Gilla

   • Petrus skriver:

    Fredrik Östman

    ”Kostar inget? Läs boken Priset!”

    Svar:

    Gör dig inte dummare än du är. Man kan vara lika anonym som här om man puffar för den här typen av idéer på Flashback t ex. Eller skickar ett anonymt e-mail till t ex Gunnar Sandelin och Karl-Olov Arnstberg och bönar och ber på sina bara knän att de skall ställa upp i styrelsen för en organisation/stiftelse som får vara huvudman för nyhetsaggregatorn (hänvisa till det inlägg jag skriver just nu).

    Ingrid Carlqvist skulle kanske också kunna vara ett möjligt namn som redaktör. Hon är utbildad journalist. Tyvärr har hennes halvrevisionism och samarbete med Motgift-personer dock devalverat hennes rumsrenhet (det är mer rumsrent att hacka på islam som hon gjorde förr). Så jag tror inte hon skulle vara förstahandsvalet som styrelsemedlem. Hon är den typ av person man får fråga om ingen annan ställer upp.

    Gunnar Sandelin är sannolikt ett av de bättre namnen ur rumsrenhetssynpunkt bland författarna till Priset, speciellt om man kombinerar faktorn rumsrenhet med pålitlighet (såvitt jag kan förstå). De personer jag efterlyser skall inte känna sig sårade personligen eller ha anhöriga som kan bli sårade av något typiskt rasist- eller antisemit-avslöjande bland SD-aktiva eller liknande personer. Med tillräcklig rumsrenhet kan man eventuellt få annonsintäkter från annonsleverantörer som Google. Det är också lättare att få folk att pröjsa för en betalversion med extrainnehåll till något som är mer rumsrent än ett slags Motgift-projekt.

    Gilla

   • Petrus skriver:

    Fredrik Östman:

    ”Du fabulerar.”

    Min kommentar:

    Jag tolkar det där som att jag lyckades beröra ett konkret problem i verkligheten och hur man eventuellt skulle kunna lösa det. Och som att Fredrik Östman är väldigt ointresserad (eller snarast motspänstig) i det avseendet och inte vill att jag skall få andra med mig.

    Gilla

  • Palle skriver:

   Petrus: om du vill sluta gissa om denna forskning, och ta reda på vad dess resultat består i, kan jag rekommendera en större artikel i SvD 27:e augusti i år, där Ivar Arpi går igenom resultaten. Där finns länkar till ett antal studier också, t.ex.
   https://www.nature.com/articles/tp201662
   Kort citat från SvD-artikeln:
   ”Gemensamt för båda studierna är att forskaren Amir Sariaslan var medförfattare. Hans forskningsområde kallas beteendegenetik och är vetenskapen om det biologiska arvets och miljöns betydelse för individuella skillnader i beteendet. Ett forskningsområde som konstant förändrar vår syn på människan, och Sariaslans studier har publicerats i prestigefyllda tidskrifter och citerats i bland annat The Economist. Själv forskar han till vardags på Karolinska institutet.

   I en gigantisk studie, som han var med i, visade det sig man att över 50 procent av kriminaliteten kunde hänvisas till ärftliga faktorer, och mindre än 15 procent på den miljö som de studerade tvillingarna och syskonen delade. Detta är forskningsresultat som replikerats på annat håll gång på gång. En metastudie visade att det ärftliga inflytandet förklarade 65 procent av varför vissa ungdomar utvecklar aggressivt antisocialt beteende.

   Oavsett vilken typ av kriminellt beteende som har studerats har man hittat en ärftlig komponent. Det gäller för kroniskt kriminella, de av oss som snattar i tonåren och de som aldrig någonsin bryter mot lagen. Det viktigaste är alltså inte det sociala arvet, utan det genetiska arvet.”

   Gillad av 6 personer

   • Petrus skriver:

    Svar till Palle:

    Kineser, koreaner och japaner anses ha högst IQ och minst benägenhet att vara kriminella. Ändå tycker tibetaner att det är dumt att kineser flyttar in till Tibet och gör tibetanerna till minoritet där. Jag skulle heller inte tycka att det vara bra om kineser blev en majoritet i Sverige. Kanske skulle detta vara bättre än en majoritet av MENA-folk, jag vet inte. Men huvudproblemet med invandringen är väl inte hur bra de kan antas vara på teoretisk fysik utan vem som skall ha den potentiella makten i landet. Tobias Hübinette är t ex väldigt smart. Men han publicerar också öppet rasistiska angrepp på vita. Invandrarnas attityd till svennarna i Sverige torde vara viktigare än deras intelligens. Dessa attityder påverkas antagligen också av om man upplevs vara oförskämd mot invandrarna eller inte. Säger man att invandrare är kriminella eller har låg IQ p g a genetiska faktorer kan detta antagligen upplevas som oförskämt.

    Gilla

  • Hovs_hällar skriver:

   Petrus: Du verkar illa underrättad om Amirs forskning, och drar genast paralleller som ska svärta ner hans resultat. Jag har tittat på de resultaten, och kan intyga att det handlar om seriös forskning. (Jag råkar ha en doktorsexamen i ett naturvetenskapligt ämne, molekylärbiologi.)

   Att det finns genetiska skillnader mellan populationer är ett faktum, inklusive att somliga populationer har bättre fungerande gener än andra. Kusinäktenskap i flera generationer är ex-vis förödande — du kan lämpligen googla på ätten Habsburgs öden. Den dog i princip ut pga. inavel.

   Gillad av 2 personer

   • Hovs_hällar skriver:

    ”Kusinäktenskap var förr vanligt i de högre stånden i Europa i syfte att bevara släktlinjer och arv. Ett spektakulärt fall är den spanske 1600-talskungen Karl II – utvecklingsstörd, impotent och tidigt åldrad – vilket man velat förklara med serier av ingiften inom huset Habsburg. Bland många andra släktband kan nämnas att hans mormor också var hans faster och att en tidigare drottning (med tillnamnet ”den vansinniga”) var både hans morfars farfars farmor, hans farfars morfars farmor och hans morfars mormors mormors mor. Hans syster gifte sig för övrigt med sin morbror och fick barn med honom. Även den blödarsjuka som i modern tid drabbat europeiska kungahus anses bero på ingiften.”

    http://fof.se/tidning/2010/7/kusingifte-gar-men-inte-som-regel

    Gillad av 3 personer

  • Moab skriver:

   Jag stöder din idé om en nyhetssida. Jag hade hoppats att Patrik skulle starta ett mediehus eller att breitbart eller FOX öppnar svensk filial. Vad är nästa steg? Jag har tid att skriva här några minuter om dagen och stödjer gärna ekonomiskt.

   Gillad av 5 personer

   • Petrus skriver:

    MOAB:

    ”Jag stöder din idé om en nyhetssida. Jag hade hoppats att Patrik skulle starta ett mediehus eller att breitbart eller FOX öppnar svensk filial. Vad är nästa steg? Jag har tid att skriva här några minuter om dagen och stödjer gärna ekonomiskt.”

    Svar:

    Motsvarigheter till Breitbart finns redan i form av Nyheter Idag och viss mån Samhällsnytt. Du kan ju fråga dem om du får bidra med texter. Pengar mottar de säkert gärna.

    Det jag var ute efter var en webbsajt där följande kriterier var uppfyllda:

    1. De som kontrollerar huvudmannen för verksamheten (föreningen/stiftelsen/bolaget) skall inte personligen, eller å familjemedlemmars vägnar, kännas sig kränkta av något av de typiska rasist- eller antisemit-avslöjanden som med jämna mellanrum poppar fram bland SD-politiker. De skall heller inte, av denna typ av skäl eller av andra skäl, ha en dold agenda, som t ex att vilja tussa ihop svennar och muslimer i högsta möjliga grad eller vilja lansera ett parti som Medborgerlig Samling som plan B för att ta ekonomiska högerröster från SD för att sätta P för de Palestina-vänliga Kasselstrand och Hahnes partiprojekt. Jag anser att de som kontrollerar Nyheter Idag och Samhällsnytt har en dold agenda.

    2. Webbsajten skall inte primärt pyssla med egna nyheter utan just vara en nyhetsaggregator som plockar nyheter från etablerade medier inom citaträttens ramar. Detta är själva huvudpoängen. Huvudpoängen är att få folk att sluta betala för systemmedia.

    (Du nämnde FOX. Var det ett skämt?)

    Gillad av 3 personer

   • Moab skriver:

    FOX var inte ett skämt, jag tycker exempelvis att Tucker Carlson är bra, men tittar endast selektivt på youtube. Det jag främst söker är en motvikt, inte min drömkanal där ärliga samhällsreportage blandas med teoretisk fysik, filosofi och Big Lebowski, Clint Eastwood och Mythbusters och sportkanalen visar Patrick Vallencants best of.

    Jag förstod din idé med ett aggregat, i wwws barndom så använde jag en del sidor där man själv kunde samla nyheter. Jag tror det blir torrt och kommer inte att få stor spridning. FOX når det segment som röstar Trump, precis som The Sun når de som röstade Brexit. Man behöver personligheter.

    Gilla

   • Jan Bengtsson skriver:

    Petrus!

    FOX har ett antal duktiga programledare!

    Tucker Carlson
    Sean Hannity
    Judge Janine

    några av de vassaste!

    Däremot är Chris Wallace problematisk…

    Gilla

   • Petrus skriver:

    MOAB:

    ”Jag tror det blir torrt och kommer inte att få stor spridning.”

    Kommentar:

    Text-TV är rätt populärt i Sverige trots att formen är torr och trist. Text-TV är ett bra gratisalternativ för riksnyheter som man kan skumma på några få minuter, praktiskt och enkelt. Text-TV har dock i princip inga lokala nyheter.

    Det du pratar om är något helt annat än den rena nyhetsförmedlingen, det som befinner sig i gränslandet mellan nyheter och underhållning. Jag pratar väl mer om något som påminner om text-TV, fast med lokala nyheter.

    Jag förstår heller inte vitsen att börja babbla om motsvarigheter till FOX News där bara programledarlönerna är typ 10 miljoner USD eller mer. Det är ju inte klokt att blanda in den typen av medieprodukter i mitt resonemang. Det är bara att ta uppmärksamhet från ämnet. Eller var det det som var vitsen?

    Gilla

  • Sixten Johansson skriver:

   Petrus, du har helt rätt om behovet av kompletterande partier till SD och behovet av nya mediaplattformar. Jag har också ibland luftat liknande idéer här på DGS under mer än två år. Men det tjänar ingenting till att tjata om idéer, hur bra och behövliga de än skulle vara, om inte man själv eller andra realistiskt kan förverkliga dem. Lika lite lönar det sig att fantisera om de hårda tag som skulle behövas, så länge det är uppenbart att varken partierna eller befolkningen har den realism och de hårda nypor som krävs.

   Det räcker alltså inte att skicka önskelistor till Jultomten via alternativmedia. Allt som ska genomföras kräver makt, resurser, drivande personer, organisering och nyktra bedömningar av motståndet. Man kan utarbeta sina idéer på egen hand, men önskepaket måste skickas till någon organisation som vill och kan driva ett förverkligande trots hårt motstånd.

   DGS och andra alternativmedia kan och behöver öka allas förståelse av vad som har hänt och händer. Ju bättre vi förstår samtiden, ju bättre strategier kan vi utforma. Ett helt knippe strategier behövs. I dagsläget ser jag ingen annan organisation än SD som har viss tillgång till makt och resurser och därför skulle kunna efterfråga, lyfta och kanalisera även våra förslag. Sveriges problem är så svåra och insikten i folkleden så svag att SD måste få allt stöd att tänka strategiskt klokt och långsiktigt och inte före och efter valet 2018 låta sig lockas in i fällor och knäckas av sina egna och väljarnas önskningar.

   Gillad av 5 personer

   • Hovs_hällar skriver:

    Sixten Johansson: — Tack för dina kloka ord! – särskilt i sista stycket:

    I dagsläget ser jag ingen annan organisation än SD som har viss tillgång till makt och resurser och därför skulle kunna efterfråga, lyfta och kanalisera även våra förslag.

    — Och nu handlar det om en tidshorisont på några få år, om man vill undvika ett sammanbrott för centrala samhällsfunktioner, orsakat av PK-sekten.

    Gillad av 2 personer

   • Petrus skriver:

    SIXTEN JOHANSSON:

    ”Petrus, du har helt rätt om behovet av kompletterande partier till SD och behovet av nya mediaplattformar.”

    Svar:

    Är du ute efter likadana kompletterande partier som mig och en nyhetsaggregator av den typ jag skisserar så är vi redan två. Puffa gärna för dylika idéer på Flashback. Skicka gärna e-post (du kan ju fejka en e-postadress om du inte heter Sixten Johansson i verkligheten) till personer som skulle kunna vara lämpliga individer bakom huvudmannen till nyhetsaggregatorn och för de kompletterande partierna.

    När det gäller de kompletterande partierna så finns redan ett alternativ på den ekonomiska högerkanten i form av Alternativ för Sverige. Detta alternativ är iofs inte perfekt. Men det blir väl knepigt med ytterligare ett alternativ på högerkanten. Snäppet till vänster finns dock inget alternativ. Samtidigt är det 2 månader kvar för att registrera en partibeteckning. Antalet tänkbara, någorlunda rumsrena frontnamn som förefaller pålitliga torde kunna räknas på ena handens fingrar. Jag vet inte inte om en person som Gunnar Sandelin skulle vilja ställa sig ute i snålblåsten som frontnamn (i alla fall i början) för ett alternativ ett halvt snäpp till vänster om SD som skulle vilja behålla sjukförsäkringen i nuvarande form (jag vet inte var han står på höger-/vänsterskalan). Själv skulle jag, med det jag vet om honom idag, be på mina bara knän för att få honom att ställa upp som frontnamn i början och sedan som ett av toppnamnen på riksdagslistan.

    Gilla

   • Petrus skriver:

    Fler svar till Sixten Johansson:

    Är du intresserad av mina idéer och vill ha kontakt med mig så kan du posta en e-postadress här på DGS och sedan posta en bekräftelse på att det är du som postat här på DGS. Sedan kan jag kontakta dig och posta en bekräftelse här på DGS. Men du kan lika gärna jobba på egen hand med att få folk att ställa upp. Vet heller inte om du är ute efter samma grejer som mig. Jag har inte kollat vad du tidigare postat här på DGS. Hittills verkar inte nästan någon tycka som mig. Medborgerlig Samling-typen verkar vara vanligare. Martin A verkar föredra mindre rumsrena recept än mig och SD.

    När det gäller finansiering och resurser så är webbsajten jag pratar om inget större problem. Det som kostar är väl bandbredd. Men ökar man antalet besökare allteftersom bör det inte vara några problem med att få in litet extra tusenlappar till bandbredd. På ett billigt webhotell som one.com kan man börja med en sajt för under tusenlappen. Att få tag på någon som kan bygga sajten ideellt borde inte vara omöjligt. I allra värsta fall skulle jag själv kunna göra det även om det var 15 år sedan jag höll på litet med sådant. Den som bygger sajten behöver inte vara rumsren.

    Att lansera ett nytt parti från scratch är däremot ett stort projekt. Själva namninsamlingen skulle man däremot kunna klara med en budget på några tusenlappar om något eller några större alternativa medier puffar för och uppmärksammar namninsamlingen. Det sistnämnda torde vara A och O. Annars går det inte.

    Gilla

   • Petrus skriver:

    Svar till HOVS_HÄLLAR:

    Problemet jag pekar på är att SD inte täcker upp hela höger-/vänsterskalan. Det ger obevekligen röstförluster av den typ jag tidigare beskrivit. Den överläkare som tjänar 100 000 :-/månad och vill ha den marginalskattesänkning Alliansen utlovade och som SD stoppade röstar kanske inte på SD, speciellt inte om han på allvar tror att (m) ändrat sin migrationspolitik. Den som är långtidssjukskriven och med SD:s omsvängning riskerar bli utförsäkrad röstar troligen inte på SD även om han är stenhård invandringsmotståndare. Även den långtidsarbetslöse kan se tydliga risker med SD eftersom SD sagt att man vill samarbeta med (m) som vill sänka ersättningen till långtidsarbetslösa till socialbidragsnivå.

    Ytterligare ett argument för kompletterande partier till SD är att SD kanske inte skärper sig utan konkurrens i alla fall när det gäller väljarna i ytterkanterna. Åkessons hjärnsläpp i form av att påstå att (m) nu stod för ungefär samma invandringspolitik som SD med konsekvensen ett väljartapp på ungefär 5 % skulle kanske aldrig ha hänt om det funnits i viss mån konkurrerande invandringskritiska partier. Finns konkurrenter som Willys och Coop kan inte ICA-handlaren göra vilka dumheter som helst.

    När det gäller resurserna så kan vi konstatera att SD också en gång startade på noll. Med Internet och befintliga alternativa medier går dock allt potentiellt snabbare, speciellt om man betänker möjligheten att plocka väljare och politiker i valda församlingar från SD.

    Gilla

   • Petrus skriver:

    Jag vill också påpeka att det finns personer i olika kategorier som har ett tydligt egenintresse av att det inte blir några kompletterande partier till SD och inte heller någon nyhetsaggregator av den typ jag efterlyst. Några exempel:

    1. Personer som är för stor invandring och agerar desinformatörer och sabotörer i kommentarsfälten på sajter som denna.

    2. Anhängare av Medborgerlig Samling. (Alltså ungefär samma punkt 1. Ilan Sadé blåste liv i Borgerlig Framtid/Medborgerlig Samling när det verkade stå klart att de Palestina-vänliga Kasselstrand & Hahne skulle bilda parti. Poängen var inte att stärka invandringsmotståndet utan att ta potentiella röster från Kasselstrand & Hahne vars Israel/Palestina-politik man ogillade.)

    3. SD-riksdagsledamöter som står långt ner på listan och som skulle kunna åka ut om det skulle knapras röster på höger- resp vänsterkanten och som inte tror att de skulle platsa i något av alternativen och/eller tror att risken är för stor dessa partier bara skulle dra röster från SD utan att få några riksdagsmandat.

    Gilla

   • Sixten Johansson skriver:

    Petrus, jag inriktar mig på analys och strategier, sprider mina tankar här och där, kan tyvärr inte bidra praktiskt eller ekonomiskt. Det är mycket arbetskrävande att driva ett nytt mediehus och det vore bäst om dissidentmedia och -bloggare kunde samarbeta effektivare och utveckla nya sätt att nå ut till allmänheten.

    Vad gäller nya partier har nog tiden runnit ut inför valet 2018. Personvalspartier vore bäst ur alla synvinklar, och kunde bli snabbväxande, men några eldsjälar t ex i en stiftelse måste hålla i det hela. Patrik och andra har för länge sedan i en bok beskrivit hur bildandet skulle gå till. Intresset har dock varit obefintligt och jag gissar att han även under 2017 har gjort fruktlösa försök att mobilisera kunniga och respekterade personer.

    Några vettiga strategier i dagsläget vore att försöka splittra upp 7K-partierna, slå ut deras stöd bland väljarna och försöka få in material i systemmedia. Proteströstandet, upplysningsarbetet och medvetandegörandet på sikt ser jag som det viktigaste och i det perspektivet spelar det nu ingen större roll om SD får 20 eller 30 procent, det senare är t o m riskablare. SD borde fördela mer av sina resurser ut mot alla dissidenter och allmänheten. SD skulle i princip kunna härbärgera olika falanger inom sig, men då måste ”personalcheferna” vara exceptionellt lyhörda, samlande och kapabla.

    Gilla

   • Petrus skriver:

    Sixten Johansson:

    ”kan tyvärr inte bidra praktiskt eller ekonomiskt.”

    Svar:

    Det ante mig.

    ————–

    Sixten Johansson:

    ”Vad gäller nya partier har nog tiden runnit ut inför valet 2018.”

    Svar:

    Kanske det. Å andra sidan lanserades NyD våren 1991, några månader innan valet. I och för sig blev NyD i princip hårdlanserat av systemmedia för att dra röster från Sven-Olle Olssons parti som var i pipeline. Men med Internet och genom att till stor del plocka rösterna från ett befintligt invandringskritiskt parti (SD) skulle man kanske kunna åstadkomma något liknande.

    I vilket fall som helst tror jag att man måste försöka. För nu ändras väljardemografin i väldigt snabb takt. Generationerna med nästan bara svennar dör snabbt av. Samtidigt fortsätter man vräka in 100 000 pers/år som har rösträtt efter 3-4 år. Det här kommer med största sannolikhet att gå åt pipan. Men kan ju i alla fall göra ett försök. Man måste göra ett försök i alla fall.

    För övrigt är jag trött på alla sabotörer och spelförstörare i den invandringskritiska rörelsen. De fanns där redan för 30 år sedan också. Och jobbade i princip öppet. Det krävdes att man var en idiot för att inte se detta.

    Gilla

  • Stig Fölhammar skriver:

   Petrus; du skriver under helt fel synonym. Du är ingen klippa i något avseende, vare sig som intellektuell eller som ”ledningsdragare”.
   Att inavel har haft betydande negativa konsekvenser för de stackare som drabbats därav, är välkänt sedan urminnes tider. Om nu forskare – från Iran eller eller annorstädes – har fördjupat sig i fenomenet och funnit något empiriskt intressant, finns det kanske skäl att fundera över konsekvenserna? Det är faktiskt inga nyheter. Även makarna Myrdal, som på detta område var fullständiga dilletanter, gjorde det på 30-talet i sin bok ”Kris i befolkningsfrågan”.

   Gillad av 3 personer

  • Per-Anders skriver:

   Och vad är det för nyhetsaggregator som du puffar för?

   Jag tror de flesta som skriver kommentarer här inser att det behövs någon form av aggregator som kan föra ut artiklarna till en mycket bredare del av befolkningen.

   Det enda som skrämmer mig en del är att de flesta tror att hur de kommer att rösta i valet 2018 kommer att han någon betydelse. Politikerna felar hela tiden, och folket fortsätter att rösta på dem i förhoppning att de inte ska fela.

   Dessutom kan man i stort bara se skillnaden mellan de olika partierna med ett förstoringsglas. Vad för skillnad kan de erbjuda. Hur löjligt detta är kan jag illustrera med att en politisk kommentator säger att denne inte kan förstå att folk röstar på SD då nu alla partier för en restriktiv invandringspolitik. Så totalt frånvarande från verkligheten denne kommentator är. Den enda invandringspolitik som skulle kunna kalla för restriktiv är totalt invandringstopp vilket inte ett enda parti har på sin dagordning. Således. Valet 2018 kommer inte att gör den minsta skillnad.

   Är det en nyhetsaggregator eller upplysningsaggregator vi behöver?

   Gillad av 1 person

   • Petrus skriver:

    PER-ANDERS:

    ”Och vad är det för nyhetsaggregator som du puffar för?

    [- – -]

    Är det en nyhetsaggregator eller upplysningsaggregator vi behöver?”

    Svar:

    Gör dig inte dummare än du är. Jag tror att du mycket väl förstår vad jag är ute efter och syfte. Saxar ändå en beskrivning från ett tidigare inlägg:

    ”Frågan är om det går att göra så mycket åt den monopolliknande situation vi har på mediemarknaden som jag pekade på för en stund sedan.

    Den del av befintlig media som möjligen skulle kunna vara litet sårbar är lokaltidningarna. Det är relativt dyrt för låg- och medelinkomsttagare att prenumerera på en lokaltidning. Om någon gratis kunde tala om ungefär vad som står i lokaltidningen (inom citaträttens ramar), och därmed få fler att säga upp sin prenumeration, så skulle detta dels kunna dränera lokaltidningarna på prenumerationsintäkter och därmed – indirekt – även på annonsintäkter. Det som borde finnas är någon slags nyhetsaggregator-sajt där folk kunde gå in och leta upp sin ort eller region (och spara som Favorit) och se vad lokala medier rapporterat. Volontärer som vill avstå en kvart eller 20 minuter per kväll eller morgon på att citera och referera nyheter skulle då göra en produktiv insats. Detta skulle sannolikt ge bra mycket mer än att posta egna läsarkommentarer här eller någon annanstans eller posta inlägg på t ex Flashback. Det borde gå att rekrytera folk till något sådant här.

    Eventuellt skulle man också kunna lägga till eget redaktionellt material.”

    Gilla

 5. Aha skriver:

  Livets utselektering genom personernas karaktärer vilket alltså leder till att folk hamnar i utanförskapsområden, betyder att när tiden går i en förort och de som har haft förutsättningar att flytta därifrån, också har gjort det, går förorten över till att bli ett getto.

  Getton är svåra att rå på. Etablissemanget kommer att ösa på med medel för att kväsa sociala oroligheter istället för det motsatta
  – utvisning
  – indragna bidrag
  – vräkning

  Den ekonomiska bördan kommer att bli stor, övrig välfärd kommer att få stå tillbaka. Decennier framöver kommer etablissemanget med hjälp av bl.a. statsmedia ha majoritet för att inte ta tag problemen. Se bara statsmedias aktivism kring ensamkommande.

  Gettofiering är ingenting att leka med. Det kommer etablissemanget att få erfara. Sverigebilden kommer att krackelera än mer.

  Gillad av 3 personer

 6. Bo Svensson skriver:

  En massa skarpa hjärnor använder en stor andel av sin kapacitet på att göra sig dummare än de är och blockera och förtränga insikter de redan besitter men inte vill veta av.

  På ”Hjärnevask” var det insikten om medfödda skillnader mellan män och kvinnor som står i vägen för strävandena mot en androgyn ordning.

  Folkblandningsfanatismen vilar på att tvångsmässigt förneka uppenbara skillnader mellan olika släkten på tvärs mot allt vi lärt oss om evolution sedan Darwin.

  Med en fungerande yttrandefrihet och massmedia vuxna sin nyckelroll i systemet skulle dumheterna snabbt blottas och avhjälpas. – PROBLEMET har ingen lösning med mindre än att vi kommer till rätta med lögnmegafonerna som ”silar bort vetet och sprider agnarna”.

  Ett första steg är att public service -kanalernas sändningstid fördelas på riksdagspartierna efter andel röster.

  Gilla

 7. BjörnS skriver:

  ”Men hörni, visst är det tur att vi har invandrare som törs avslöja dumheterna? Det törs ju ingen svensk.”

  Det är nästintill alltid modiga och beundransvärda kvinnor med invandrarbakgrund som pekar på kvinnoförtrycket i vissa förorter. Se bara vilka mothugg de får i media, så gott som alltid av kvinnliga feminister. Vår ynkliga, kappvändande och oftast inkompetenta ”tredje statsmakt” är en mycket viktig förklaring till detta. Kulturredaktionerna ska ägna sig åt kultur och inte vara inofficiella ledarsidor. Chefsredaktörerna måste begripa att deras uppgift inte är agendasättande journalistik (DN) eller renhållning bland medborgarnas åsikter (Expressen, läs gärna Julia Caesars bitska bloggar om Mattsson). Vill man bedriva politik så ska man göra det som ledarskribent eller som politiker, dvs med rätt etikett på sig så att alla vet vad det handlar om. Jag tror att vi måste klippa de ekonomiska banden mellan staten och media – avskaffa presstödet nu! Public Service bör antingen avvecklas eller sättas under en totalt oberoende tvångsförvaltning vars enda mål är att redovisa fakta.

  Gillad av 6 personer

 8. Moab skriver:

  Det finns visst svenskar som försökt avslöja detta i årtionden. Avpixlat eller nu Samhällsnytt skapades inte igår osv. Det finns otaliga som har försökt men som inte ens kommit över startlinjen, Pekgul och andra fick hållas pga vänsterliberalernas omvända rasism, de tillhörde offergrupperna och fick ett visst utrymme, samma sak med Tino S och andra. Det svenska samhället ÄR genomsyrat av rasism, från vänster, invandrarna ses som inte ansvariga för sina handlingar, det passar perfekt in i den postmoderna och socialistiska diskursen. Går de för långt som Omar så blir de permanent stämplade som Onkel Toms.

  Svenskar som pekar på detta stoppas direkt om de inte har något offerkriterie, ta exempelvis Heberlein, hon är kvinna och blev våldtagen så därför har hon fortfarande ett visst utrymme, Alice T, invandrare osv. Det finns inte EN enda konservativ publik svensk person i Sverige, ingen. De skribenter som kan uttrycka kritik måste ha offerkriterier eller som Arpi, trots allt vara skolad sociolog, när jag lärde mig om kvantelektroddynamik så läste han om genus. Varför har Patrik inte en stående kolumn i SvD? Dörren blev smälld i ansiktet på alla svenskar som försökte. Man kanske skulle konvertera till islam, då blir man garanterat publicerad i SvD.
  Eller byta kön också, en trans-muslim som heter Bengt hade till och med kunnat få skriva i Aftonbladet.

  Gillad av 12 personer

  • Ivan skriver:

   ”[N]när jag lärde mig om kvantelektroddynamik så läste [Ivar Arpi] om genus.”

   Tack för dagens garv. Som någon annan konstaterade: Hade Arpi varit en blogg hade ingen läst honom, dvs. utan SvD som plattform ingen Arpi. Detta gäller f.ö. 99 procent av MSM:s skribenter och krönikörer.

   Gillad av 1 person

  • Moab skriver:

   När man söker på denna tecknare så finner man att artiklar som menar att han inte alls blev utsparkad från LA Times för att han drev med Hillary och Obama, beviset: de stripparna blev ju aldrig publicerade så hur kunde han bli utsparkad för dem. Vänsterlogik.

   Gillad av 4 personer

 9. Värderingssystem skriver:

  Det som vi sekulariserade upplever som klanens och den stora släktens trångsynthet, består också av en styrka, som på sikt nog kommer att tvinga in svensken i ett hörn. Överlevnad kanske i mindre grad handlar om vem som har rätt, och mer om vem som förmår hävda den egna makten.

  Både Nalin Pekgul och Mauricio Rojas har som invandrare lätt att få syn på svenskheten. Hemmablindhetens slöja, som förhindrade Mona Sahlin att se sin egen kultur, finns inte på samma sätt hos dem. De tycks även besitta mer mod än svensken. Det håller jag med om. Så trångsynthet kommer nog i olika former. Till sist handlar det mesta om ren och skär överlevnad. Och då blir ofta nyanser oviktiga. Som när lejonhanen biter ihjäl andras lejonungar för att få egna.

  Diskussionen om arv och miljö bör man alltid vara extra försiktig med. Ämnet är ytterst komplext. Att exakt veta var skiljelinjer går mellan kultur och arvsgång är direkt vanskligt. Visst slås man av judarnas extremt stora framgångar. Och även kinesernas. Men ämnet bär på risker – om inte rätt och klokt hanterat. En viss försiktighet rekommenderas.

  Det finns numera en undersökning som på ett ofta överraskande sätt blottar hur kultur, psykologi och olika anlag samspelar med miljön. Det handlar om Dunedinstudien – namngiven efter staden Dunedin på Nya Zeeland, som i över 40 år, på årsbasis, följt drygt tusen människor från födseln och uppåt genom åren.

  Man kan då mer i detalj följa hur olika uppväxtvillkor påverkar individens historia, sjukdomar och personlighetsutveckling, och jämföra dessa gentemot olika genetiska faktorer.

  https://dunedinstudy.otago.ac.nz/publications

  Människan är snabb att till fakta koppla sitt eget värderingssystem. Och plötligt blir fakta mer än vetenskap. Det är i detta de mänskliga riskerna ligger förborgade.

  Gillad av 2 personer

  • Per-Anders skriver:

   Det finns hur mycket som helst att läsa om hur olika raser fungerar. Det är bra att känna till dem. De innebär inte att det handlar om diskriminering utan tvärtom att förstå varandra bättre. Förståelse för det sätter definitivt stopp för det mångkulturella larvet.

   Det är inte svårare att förstå än att det bland svenskar finns folk som gillar att ligga i skogen med en kikare och spana på fåglar medan andra gillar att gå på dans. Dansarna umgås hellre med varandra och fågelskådarna med varandra än att de mixar.

   Svenskar kommer alltid att gilla att umgås med andra svenskar och somalier kommer att gilla att umgås med andra somalier och alla kommer att gilla det för all framtid.

   Gillad av 1 person

   • Peter skriver:

    Själva grunden för en social varelse är att bilda grupper med sinsemellan likartade mönster.
    Att som multikulti förneka och motarbeta detta är förödande för oss alla, det föder rädsla och hat i stället för respekt och nyfikenhet.
    Hela pk-ismen emanerar ur en rädsla för att erkänna det genetiska arvet samt insikt om att vi faktiskt är olika på både individuell och gruppnivå.
    PK är ytterligare en återvändsgränd efter Marxismen och Nazismen.

    Gillad av 4 personer

  • Hovs_hällar skriver:

   Värderingssystem — Intressanta synpunkter. Dunedinstudien kanske jag får tid att fördjupa mig i nån dag… Nu handlar ju invandring som sagt om både kultur och genetik.

   Tillsvidare verkar det klart att vi som genomskådat PK-sektens dogmer har det gemensamt att vi anser att Sverige har en unik kultur som vi anser ska försvaras, eftersom den bildar vårt gemensamma arv.

   Beträffande migration till Sverige från främmande länder, så tror jag det finns en konsensus om att sådan migration endast är välkommen om den

   1) är strikt begränsad beträffande ANTALET; inflödet får inte ske snabbare än att det utan problem kan införlivas i vår egen kultur
   2) invandrarna kan väntas bidra med något vi sätter värde på och inte blir någon ekonomisk belastning för oss.
   3) invandring från kulturer som starkt skiljer sig från vår egen bör inte få förekomma, då sannolikheten för konflikter är alltför stor. Det kan även finnas genetiska problem inblandade i sammanhanget.

   — Utöver detta finns det även vissa som hyser en rent generell fientlighet mot all form av invandring. Ett sådant synsätt delar jag inte. Jag hävdar att man inte realistiskt kan ha sådana åsikter idag, och bli tagen på allvar.

   Däremot får man ha klart för sig att vi anser vår kultur vara en form av gemensam immateriell egendom, som är värd att med alla medel försvara.

   Gillad av 2 personer

  • Förståndshandikappad skriver:

   Vi tänker mera sällan på att vårt eget samhälle kan vara väldigt extremt. Den fantastiska resa som huvudsakligen västerlandet genomgått i teknikutvecklingen, har huvudsakligen byggt på att vi lyckats kanalisera prestation in i en samhällsutveckling. En formlig explosion har då skett i den tekniska utvecklingen, helt byggd på maximal prestation. Att det ur var och en utav oss gått att krama ut det mesta en individ klarar av och förmår – i vissa begränsade avseenden.

   I ett sådant samhälle blir det lätt att sätta likhetstecken mellan prestation och människovärde. Men värde för samhället är inte alls samma sak som värde för individen själv. Det vet varje förälder som fått och tagit hand om ett förståndshandikappat barn.

   Glädje och tillfredställelse för en förståndshandikappad måste mätas mot dem själva.
   I vad just den individen finner glädje och uppskattning. Och inte mätas mot den mest effektive samhällsmedborgaren. Samma sak gäller naturligtvis för äldre och de mindre barnen, och våra husdjur.

   Risken med att diskutera mer ärftlig IQ är att sammanblanda hög IQ med ett högre människovärde.

   Även förståndshandikappade kan och vill leva det goda livet – men efter sina egna förutsättningar. Om man börjar resonera i allmän prestation, olika etniska grupper emellan, har vi lämnat respekten för livet självt bakom oss. Och just den risken är och blir extra stor i ett prestationssamhälle.

   Det utgör en av farorna med att ständigt söka genetiska olikheter mellan olika folkslag i form av genetik och kultur. Rätten till ett meningsfullt liv har vi alla. Om vi nu väljer att tala om rättigheter istället för att mäta i personligt upplevd meningsfullhet.

   Gillad av 1 person

   • Hovs_hällar skriver:

    @Förståndshandikappad — Jag hävdar med bestämdhet att utlänningar som inte tillför vårt samhälle något, genom någon form av utförda tjänster, och inte försörjer sig själva, inte har här att göra. Så enkelt är det. Jag ger blanka tusan i dessa utlänningars ”rättigheter” — de är inte vårt problem!

    Om man resonerar som du gör här, så är man inne på PK-sektens ideologiska domän; vars vidare konsekvenser blir vår egen undergång.

    Ditt hypotetiska handikappade barn har vi skyldigheter mot därför att barnet är fött in i vår kultur, av svenska föräldrar. Menar du på allvar att vi skulle ha samma skyldigheter mot hela världens handikappade barn?? En sådan åsikt är rent vanvett, förtjänar att medlidsamt skrattas åt, och borde inte höra hemma i ett seriöst samtal.

    Gillad av 1 person

   • cmmk10 skriver:

    ”Rätten till ett meningsfullt liv har vi alla.”

    Och hur ser du på ev. skyldigheter? Har du några, även mot de som inte är medlemmar i försäkringsbolaget Sverige?

    Gillad av 1 person

 10. Jan Ivarson skriver:

  I Sverige är det inte sällan värre att säga sanningar än lögner. Se på ensamkommande vuxna barn.
  Därför framförs sanningar främst av personer med utländsk börd eller av svenskar som blivit ekonomiskt oberoende genom att vara pensionärer eller ha sin försörjning säkrad på annat sätt.

  Gillad av 2 personer

 11. Elisabeth skriver:

  Vår morgontidning här nere i sydväst är ju Sydsvenskan. En tidning som i åratal serverat antingen snyftreportage eller lyckohistorier om ”flyktingar” och ”nysvenskar” , med en ledarsida fylld av PK-analyser och nedlåtande varningar för ”grumliga vatten”. Verkligheten har dock länge talat ett tydligt annat språk och idag vaknar läsekretsen upp med nyheten om ännu ett attentat mot en polisbil. Så nu kryper äntligen en annan ton in i tidningen. Idag skriver Heidi Avellan morskt om den fördärvliga hederskulturen och om hur den infiltrerat vårt samhälle. Bra i och för sig men var fanns hon när Nalin Pekgul behövde stöttas ? Nu låtsas politiker och mediepersoner som att det är dags att tala om ämnet och om ”svenska värderingar” och eftersom ingen annan vill/vågar så ska dessa hjältar nu börja. Det är häpnadsväckande fräckt. Ingen självrannsakan, ingen ödmjukhet. För vilka var det som stängde ner samtliga kommentarsfält inom MSM och drev ut debatten på nätet , vilka var det som tystade sanningsägare som Pekgul, Rojas och Sariaslan och många andra ? Det har snart blivit som i USA där man helst ska vara svart för att få lov att prata öppet om problemen bland de svarta. ”Rasist” anklagelserna har lagt sig som en kvävande filt över en vettig debatt, där såväl som här.

  Gillad av 6 personer

  • Moab skriver:

   Vi anklagar: Heidi Avallan & Per T Ohlsson

   De vill ha det så här, make no mistake.

   Sydsvenskan är det svartaste gift, våldtäkter, mord, hedersvåld, islamisering, gigantiska bidrag, skolor i fritt fall med övergrepp på varenda skoltoalett, sprängningar. Judehatets vagga i Sverige med öppet socialdemokratiskt stöd. Batikhäxor som leder kommunen.
   Sydsvenskan är det bästa exemplet pådrivande vill ha det så här och ett av de värsta exemplen på hur man utnyttjat ett gammalt varumärke för att indoktrinera, Nå, min gamla mamma kommer att rösta SD trots att Sydsvenskan är den enda tidning hon någonsin haft.

   Nu börjar muslimernas segregering, dvs deras aktiva utträngande av vita att sprida sig till Limhamn, rån och sprängningar av busskurer. Den gamla ostbutiker som legat vid Möllevången sen Gustav Vasas tid flyttar.

   Gilla

 12. Bo Adolfsson skriver:

  Visst är det många svenskar som har vågat avslöja dumheterna! Jag rekommenderar Dig att läsa Karl Olov Arnstbergs sammanställning av tolv av Sveriges mest kända och genomtänkta kritiker av massinvandringen och vad det kostar dem att stå upp för det egna landet och det egna folket. det självklara i världens alla länder, men inte i Sverige.
  Varför finns inte Du i denna samling Anders Leion? Med Ditt kontaktnät hade Du kunnat göra skillnad!
  Bo Adolfsson, Hjo.
  Internflykting och dissident sedan 2009

  Gillad av 3 personer

 13. Jaxel skriver:

  Jovisst, är det tur att vi har invandrare som avslöjar dumheterna. Fast jag vet inte om det är så att ingen svensk törs.

  Är det inte så snarare att det är omöjligt för en svensk att göra sig hörd om denne torgför åsikter av samma karaktär som de ovan nämnda framfört. En svensk blir kallad rasist och invandrarfientlig och därmed avfärdad och avförd från debatten. Den sortens ”härskarteknik” fungerar inte riktigt mot personer med invandrarbakgrund. I vissa fall som Nalin Pekgul så är det ju också specifika egna erfarenheter som har betydelse.

  Detta visar förstås hur sjuk den svensks debatten är och hur rasistiskt svensk main stream media agerar.

  Som så ofta har de som med högt tonläge ägnar sig åt att moralisera också gått om egen smutsig byk att tvätta.

  Gillad av 2 personer

 14. Sten Lindgren den äldre skriver:

  Bra skrivet och det finns många flera personer med utländsk bakgrund som har civilkurage, en sådan är Amineh Kakabaveh. Hon verkar tyvärr gå en liknande framtid till mötes som Pekgul. Och så har vi de framgångsrika med utländsk bakgrund som med en kameleonts färdighet kunnat smälta in i det svenska åsiktslandskapet. En lysande företrädare för detta släkte är ”brottsforskaren” Sarnecki. Han ljuger som en häst travar och följaktligen är det till honom statstelevisionen vänder sig då man behöver kraftfulla dementier av sanningen.

  Detta och annat otrevligt i samhällsutvecklingen som behandlas på DGS har en enda yttersta orsak, Fredrik Reinfeldt. Är inte tiden mogen för någon sorts medborgarupprop, namninsamling eller liknande där vi kan få uttrycka vår avsky för dennes ansvarslösa ogärningar?

  Gillad av 6 personer

 15. Armageddon skriver:

  Stölden av de svenska medborgarnas/skattebetalarnas pengar och ordnade bostadskvarter har nått vägs ände för längesen. Shariatörstande klanstrukturer från ‘Islamistan’ våldför sig på det svenska samhället och de svenska kvinnorna, medan styrande politiker med en skrattretande fånig feminisminriktning gärna vill diskutera pappamånadernas obligatoriska ökning. Strutsmentaliteten är legio. Många är de insiktsfulla svenskar och utlandsfödda som ohört påtalat vansinnets politik i Sverige, länge. Fortsätter det utan kraftfulla åtgärder måste snart bulldozers och militären sättas in för att skydda polisbilar och utryckningsfordon samt rensa ut i ghettona. Vi behöver inte utreda Sveriges dysfunktionella status. Facit är för handen. Visa åtgärder kallar på uppmärksamhet.

  Gillad av 2 personer

 16. MartinA skriver:

  Jo, det har funnits massor av svenskar som vigt sina liv för att avslöja dumheterna. Jan Milld och hans framlidna vapendragerska till exempel? Eller Karl-Olov Arnstberg och Gunnar Sandelin?

  Men dem kallar ni ju onda? Och fördömer och förföljer. Och får avskedade så att ni kan säga att de har osofistikerade yrken så att ni inte behöver lyssna på dem. Alltså, vi förde en faktabaserad diskussion med ni feglingar i medelklassen under många år. Men ni var inte mottagliga. Och den här diskussionen avslutades för tio år sedan, allt var redan bevisat och skärskådat. Att ni inte lyssnade, tja? Dags att komma nu?

  Nu ägnar vi oss istälelt åt att bygga gemenskaper och kontakter och försöka frammana en traditionell kultur ur ingenting och funderar på hur vi ska hantera det som oundvikligen kommer hända. För att ni lealösa fega medelklassare inte lyssnade när det hade gått att påverka utvecklingen.

  Gillad av 4 personer

  • Moab skriver:

   Eftersläntrare. Inte hans fel, han är yngre, men att en svensk som är så aggressiv ( nu tycker jag inte att han är värst aggressiv men i en svensk kontext) hade aldrig kommit in i en TV-Studio.

   Gillad av 1 person

 17. Staffan skriver:

  Finns det verkligen någon som ned denna insikt i bagaget stöder sk svensks värderingar?Det är ju invandrare som står för vett och sans!

  Gilla

  • Moab skriver:

   haha, ja tillsammans med all de hundratals miljonerna som bara råkade lägga muslimska brödraskapets valsedel i kuvertet i Egypten. Vettiga jojo. Nu skall vi inte förväxla undantagen med medelvärdet.

   Gillad av 1 person

 18. Hortensia skriver:

  ”Hederskultur” är inget svenskt fenomen, Anders, och Sverige behöver således inga hitresta, identitetspolitiskt inkvoterade, S- eller V-kvinnors åsikter i ämnet.

  Sverige behöver ”bara” repatriera alla invandrare, som ägnar sig åt att vanhedra vårt fosterland med sin ”kultur” av besinningslöst våld och barbarisk kvinnoterror.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.