En fot i varje parti: Vi börjar i Stockholm den 12 september

2014-08-03 14.40.30

Henric Ankarcrona

För någon månad sedan föreslog Patrik Engellau att man kanske skulle bjuda in några intresserade medborgare till ett möte för att lägga upp en plan för politiskt engagemang. Flera intresserade har hört av sig och jag har åtagit mig att vara sammankallande.

Nu är det dags. Först kommer sommaren men redan nu kallar jag till en lunch för 20 personer måndagen 12 september klockan 12 för 260 kronor per person i Konstnärsbarens övre matsal på Smålandsgatan 7 i Stockholm.

Om du vill vara med så skicka ett email till mig – henric.ankarcrona@icloud.com – och förklara varför du intresserar dig för detta initiativ. Du kommer att höra av mig i god tid.

Tills vidare har Patrik Engellau och jag gått med i moderaternas Engelbrektsavdelning i Stockholm för att känna efter som det är mödan värt att försöka påverka något.

Det här är kanske ett utsiktslöst initiativ med tanke på tillståndet i svensk politik, men det känns fel att döma ut demokratin innan man har prövat den.

Hjärtliga hälsningar

Henric Ankarcrona