HITTAT PÅ NÄTET: Besvikelse över Sverigedemokraternas agerande

Efter att Elsa Widding lämnat Sverigedemokraterna, något hon berättat om bland annat här på Det Goda Samhället, får partiet kritik för hur de har hanterat liberalernas Mats Perssons personangrepp mot henne.

”Numera är SD ett parti bland alla andra och som svängt i de flesta frågor o som inte verkar stötta sina egna. Speciellt riksdagens mest kompetenta politiker, Elsa Widding.” skriver en twittrare.

Kritiken mot Mats Persson är mycket skarp. Så här skriver twitteranvändaren Michael Levandi:

”Vi har alltså en utbildningsminister som använder AFA-kopplade Expo som källa för att mobba och förtala en riksdagskollega. Att lömskt antyda att Widding gett sitt stöd år förintelseförnekare är så lågt och ohederligt att man tappar andan.”

Följ diskussionerna här.

Redaktionen