HITTAT PÅ NÄTET: Positiv respons på förslaget att avveckla bidrag för arbetet mot rasism

Sverigedemokraterna föreslår att bidrag för arbetet mot rasism ska avvecklas. Förslaget får positiv respons på sociala medier och många är överens om att rasism inte är något svenskt problem utan finns i minst lika hög grad hos invandrargrupper.

SD:s migrationspolitiske talesperson Ludvig Aspling menar att problemen med rasism och diskriminering i Sverige är små. Det håller många twittrare med om, bland annat Richard Sörman, skribent här på DGS och programledare på SD Riks: ”Den påstådda rasismen är ett politiskt verktyg” skriver han.

”Om man får bidrag för att kämpa mot rasism, har man inte då ett incitament att hålla rasismen levande?” skriver en annan.

Här kan du följa diskussionen.

Bild: Skärmdump från Omni.

Redaktionen