ROBIN ERIKSSON: Den svenska mesigheten 

Det svenska samhället har ett stort problem, nämligen att uselt uppförande ej får några konsekvenser. En migrant flyttade till Skellefteå och misshandlade och våldtog en svensk flicka. På grund av sina skador kan flickan ej tala och hon kan knappt röra sin kropp. Det svenska samhället är så mesigt att det inte utvisar migranten till Afrika. I vettiga länder ses sådana saker (att migranten ej skickas hem) som ett roligt skämt och politikerna lovar väljarna att de inte tänker orsaka det svenska tillståndet bara man röstar på dem. Detta är en valvinnare i länder med befolkningar som har alla hästar hemma.  

I länder som USA och Polen tror folk på himlen och helvetet. Vissa är goda och andra är onda, enligt dem. I Sverige tror de styrande att migranten som kommer hit och misshandlar och våldtar har blivit utsatt för rasism och skattebetalarna har ej gett honom tillräckligt mycket hjälp med språket, HBTQ-träning och samtyckesträning.   

Då jag var tio år besökte jag en golfklubb. En gubbe slog av mig kepsen inomhus. Som ung hade han lärt sig att man ej har keps inomhus. Om något barn hade keps inomhus slog han av dem kepsen. Detta lärde mig att plocka av kepsen inomhus.  

Nu har jag blivit en surgubbe som vill att uselt uppförande ska leda till grova konsekvenser. När jag besöker ett gym stör jag mig på de 15-åriga pojkarna som springer runt i strumpor och huvtröjor och sladdar och de börjar bråka och brottas. Jag vill att ungarna ska bli tillsagda att på gymmet har man inneskor, annars blir man utkastad. Jag vill även att spring och bråk ska leda till utkastning. Pojkarna blir aldrig utkastade så jag försöker träna på andra tider. Fridfulla svenskar måste anpassa sig efter bråkstakarna.  

En gång kommunicerade jag med en svensk kvinna. Hon hade fått en ny granne. Grannen hade suttit inne och var en knarkare. Grannen fick en mycket attraktiv lägenhet och massor av hjälp av staten. Nu hade det börjat hänga knarkare i trapphuset som bråkade och skränade och polisen kom på regelbunden basis. Det var omöjligt att få knarkaren vräkt. Den snälla kvinnan behövde flytta.  

Jag pratade med en svensk man. I lägenheten under bor en man som spelar musik på högsta volym och sjunger hela nätterna. Ibland behöver min bekanta sjukskriva sig från jobbet för han får migrän av sångaren och bristen på sömn. Det är väldigt svårt för min bekanta att få sångaren vräkt. Jag tycker sångaren borde få en varning och sedan blir han vräkt. Han hör hemma på gatan där han kan sitta och spela musik och sjunga om nätterna. Jag tänker inte lägga några femkronor i hans tiggarkopp. Jag hjälper bara utsatta personer som ej har valt sin utsatthet.  

En gång såg jag en man i Brasilien som jobbade i mataffären. Han hade inga armar så han packade ner varorna i kassarna med axlarna och kinderna. Jag (och många brasilianer) gav honom mycket dricks för jag (och brasilianerna) tyckte han hade ett bra uppförande. 

En gång sa Kent Ekeroth ungefär att Sverige skulle behöva invandring från vettiga länder som Ungern så det kommer in lite vettiga attityder i landet. Han sa även att svenskarna är ”så jävla mesiga”.  

Man får acceptera att de flesta svenskar är mesiga oavsett om de röstar på det blåa eller röda laget. I Sverige får migranter våldta och misshandla utan att utvisas. I Sverige får man störa sina grannar utan att vräkas. I Sverige får man ligga på golvet i gymmet och brottas i strumporna.  

Det enda man kan göra om man tycker att uselt uppförande ska leda till negativa konsekvenser är att börja dela ut konsekvenser i sitt eget liv.  

Om någon kommer hem till mig och råkar släppa sig är jag tolerant mot dem om det är ett misstag. Jag är snäll. Men om någon kommer hem till mig och börjar säga hatkommentarer åt mig säger jag åt dem att gå för de är ej längre välkomna hos mig. Jag accepterar inte ens hatkommentarer men Sveriges makthavare accepterar mordförsök på barn och barnvåldtäkter.  

BILD: Hjältens mesige pappa i filmen Tillbaka till framtiden (1985)

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744.