HITTAT PÅ NÄTET: Anne Ramberg vill öka invandringen – kritiseras på sociala medier

Anne Ramberg, tidigare generalsekreterare i Advokatsamfundet och känd för att ha krävt att andra ska göra avkall på sin välfärd, har uttryckt sin besvikelse över att Sverige lägger sig på EU:s miniminivå när det gäller invandring och asylpolitik. Nu får den privilegierade flyktingaktivisten skarp kritik på sociala medier.

”Talar du för dem som är oroliga för att förlora sin utkomst i form av advokatarvoden?” frågar en twittrare medan en annan undrar om det inte kommer in ”tillräckligt med för vandel okontrollerade, våldsamma migranter som du och ditt skrå får skinna våra plånböcker på?”

Flera twittrare ställer också frågan huruvida Anne Ramberg anser att övriga EU har ett demokratipoblem.

Följ diskussionen kring Anne Ramberg här.