BIRGITTA SPARF: Så ökar man den svenska försvarsviljan

Detta ökar onekligen stridsviljan och kamplusten hos svenska vapenföra män och kvinnor, om vi skulle hamna i skarpt läge.

Om till exempel Putin skulle göra verklighet av sina aggressiva hot mot vår nation. Eller något annat som hotar vår bräckliga demokrati skulle dyka upp.

Vi har under minst 30 års tid bombarderats med skarpa politikerord och understödjande artillerield från regimmedierna. Budskapet har uteslutande varit:

– Det finns ingen svensk kultur. Allt i Sverige kommer utifrån. Majstången, jultomten, köttbullarna, you name it! Vi har bara midsommar och såna töntiga saker, som socialdemokraternas stjärnkometiska tänkare Mona Sahlin sa.

Man kan ju bli moloken för mindre. Dock har det funnits vissa ljuspunkter. Vi har trots allt frambringat några tongivande vetenskapsmän och forskare.

Som till exempel Carl von Linné, som uppfann rasismen och slavhandeln i Afrika. Enligt Bilan Osman, framstående skribent med somaliska rötter. Och hon kan ju sånt här.

Man har ändå känt sig lite deppad de senaste 30 åren, det ska inte förnekas. Vi svenskar har en enorm skuld att betala av, för vår vithet och vårt upparbetade välstånd.

En skuld så stor att hur mycket vi än betalar av så minskar inte skulden. Tvärtom så ökar den bara, med ränta på ränta.

Faktum är att ju fler vi välkomnar hit från diametralt motsatta kulturer och religioner, desto mer rasistiska blir vi. Det är som förgjort.

Men nu anar jag trots allt en viss ljusning. Vi, som är totalt renons på egen kultur, har lyckligtvis berikats med lite nya kulturer utifrån. Som dessa representanter för Islamiska Staten. Vilka vi fick hit i grevens tid, innan vår civilisation helt gick under.

Jag tror absolut att dessa nu hemtagna livsfarliga islamister kommer att öka försvarsviljan. Vår nya kultur kan sammanfattas med orden:

– Blott Sverige svenska IS-kvinnor har!

Nu har vi äntligen fått något att försvara! Vi har fått något att stå upp för! Tack och lov! Heja Sverige!

Birgitta Sparf