Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Kristen lärarinna ville ej konvertera till PK-religionen – sparkades  

I våras hörde jag om en lärare som fått sparken från jobbet då läraren hade vägrat kalla ett barn för en hen. Jag tänkte att läraren har mycket mer cojones än de flesta andra svenskar. Jag tänkte att läraren förtjänade en stor ekonomisk belöning och en medalj för att personen vågar säga sanningen trots att personen riskerar bestraffning. Nu har jag fått veta vem läraren är. Det var en kristen libanesiska. De är vana vid att tampas med jihadister så de är ej lika rädda för PK-maffian som kristna svenskar.  

Selma Gamaleldin är 36 år gammal och snygg. Hon är gift och har en sjuårig dotter. Hon jobbade på Solvikskolan i Järna (nära Södertälje). Det tog henne fyra år att plugga till lärare. Hon pluggade i Jönköping i Bibelbältet. En mamma sa till Selma att hon skulle kalla en sjuårig pojke för en hen. Pojken bad ej läraren att bli kallad för en hen. Selma gick med på att säga barnets namn. Det dög ej för PK-mamman som skvallrade för skolledningen. Skolledningen sa att Selma måste kalla barnet för en hen. Först blev Selma avstängd från jobbet i en vecka så hon skulle omvända sig från sin synd. Men hon ville ej konvertera från kristendomen till PK-religionen och fick därmed sparken. Senare har en förälder varit aggressiv mot henne. Hon har känt sig rädd för att bli hotad och påhoppad.  

Hon gick ej med på att kalla pojken för en hen då hon ej vill ha det på sitt samvete att barn amputerar sina kroppsdelar (exempelvis bröst eller snoppar), tar hormoner och blir infertila. Det ser hon som misshandel. Hon tror att nästa steg är att staten ska plocka bort barn från föräldrar som ej kallar sina barn för de ”rätta” orden.  

I Sverige är RFSL den mäktigaste organisationen. I RFSL-teokratin Sverige fladdrar HBTQ-flaggorna utanför skolorna och dagisen. I USA svär alla politiker på Bibeln. I Sverige svär alla politiker på RFSL:s HBTQ-listor. Till och med Kristdemokraterna håller med om RFSL:s dogmer runt HBTQ och den så kallade rätten till abort. RFSL håller ej bara på med HBTQ. De är Sveriges motsvarighet till Planned Parenthood och lobbar för abort. De är emot samvetsfrihet och vill att kristna personer som jobbar inom sjukvården ska behöva fly utomlands för att kunna jobba (då kristna ej får abortera barn).   

År 2010 hade ordet hen precis kommit. Då tyckte nästan alla svenskar att hen-grejen var galen. Bara runt tio år senare får man sparken från jobbet om man vägrar att använda hen-ordet. I Sovjet hamnade inte alla PK-motståndare i koncentrationsläger. Vissa uppmanades att lämna landet. Det tycks vara uppmaningen till svenskar och invandrare som tror på sanningen. Nu vill politikerna även att präster som ej vill viga homosexuella ska sparkas från jobbet. 

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent