Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Tänk om politikerna hade importerat snygga kvinnor från Kuba och Venezuela

I Sverige finns många kurdiska immigranter. Det sägs att många kurder har vänsteråsikter. När en auktoritär militärman tog över Chile tog Sverige emot chilenare med vänsteråsikter. Vissa säger att politikerna vill ta emot invandrare med vänsteråsikter för att få fler röster.  

Det finns tre kommunistiska länder – Nordkorea, Kuba och Venezuela. Sverige har i princip inga invandrare från dessa länder. Om Sverige hade importerat koreaner skulle de begå lika mycket brott som svenskar och tjäna lika mycket pengar. Koreaner i USA är mer produktiva än etniska tyskar. Men Sveriges politiker har noll intresse av att importera koreaner. I dagens Latinamerika finns det venezuelaner överallt. Sveriges politiker tycker att de får fly till närområdet. Sveriges politiker har noll intresse av att importera dissidenter från Venezuela som är kapitalister och kristna. Om dessa människor kom till Sverige skulle de säga ”SD och KD är vänsterliberala partier. Jag vill ha ett mer kristet och kapitalistiskt parti”.  

I dagens Sverige finns många män som ej kan skaffa en flickvän eller fru. Men många av dessa män är superattraktiva om de reser utomlands. Jag hörde en svensk man säga att han var 30 år och oskuld. Han hade flyttat utomlands då han var en datanörd som jobbade via datorn. Utomlands gick han på dejt med tre vackra kvinnor per dag. Även många unga män som har en flickvän i dagens Sverige märker hur massor av andra män jagar deras flickvän. Politikerna har importerat många unga män vilket har skapat en dålig demografi bland unga personer. I Östeuropa finns det motsatta problemet då många män har supit ihjäl sig så många kvinnor har bara alternativen att vara ensam eller att vara någons älskarinna. Men Sveriges politiker vill ej importera kvinnor från Östeuropa då dessa kvinnor hatar kommunism, är islamkritiker och ligger långt till höger om KD och SD vad gäller moralfrågor.  

Venezuela vann Miss Universum år 1979, 1981, 1986, 1996, 2008, 2009 och 2013. Även Kuba sägs vara ett land med snygga kvinnor. Sveriges politiker vill absolut inte importera kubaner då de brukar gilla Reagan och i Europa skulle de ha samma åsikter som Vox och Lega. Vox är ett nationalistiskt parti i Spanien och Lega är ett nationalistiskt parti i Italien. En av de ledande politikerna i Vox är den etniska kubanskan Rocío Monasterio.  

En latinamerikansk invandrare som jag känner här i Sverige sa att hon är emot latinamerikansk invandring till Sverige då de flesta latinamerikaner som kommer hit förlorar sina kristna värderingar. Hon tycker det är bättre för dem att de får bo kvar i sina egna länder där de har lägre inkomster men där de har större chans att kunna komma till himlen i stället för att bli kastade i sjön som brinner med eld och svavel efter att de dör. Men jag kan säga att det skulle vara positivt för Sverige med invandring av kvinnor (exempelvis från Östeuropa, Nordkorea, Venezuela och Kuba) för att jämna ut Sveriges demografi så det skulle finnas lika många unga män som kvinnor.  

Tänk om det skulle välla in hundratusentals bikiniklädda kubanska och venezuelanska kvinnor i Sverige som vill rösta på kärnfamiljen, ja till livet och kristna skolor. Då skulle unga svenska kvinnor bli invandringskritiker. De svenska SD-männen skulle ställa sig på tågstationerna med skyltar som säger REFUGEES WELCOME och de skulle gärna ta emot ett par flyktingar i sitt eget hem. 

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent