Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Reagan tyckte att liberaler var de riktiga fascisterna

Reagan sa ”när fascismen kommer till Amerika kommer den att kalla sig för liberalism”. Man kan säga samma sak om Europa. De styrande i Sverige blir galna om någon ej håller med om liberal demokrati. Alla svenska partier är liberala. V har en liberal syn på moralfrågor och invandring. KD var ett politiskt inkorrekt parti på 80-talet. Då de kom in i riksdagen blev de PK. De började förespråka aborträttigheter och regnbågsfamiljer. De är ej längre för kristendomsundervisning trots att Sverige har noll moral. Då jag gick till Apoteket gick en kvinna och tittade ner i mobilen. Jag fick gå åt sidan. En man cyklade rakt fram och surfade på mobilen. Jag fick kliva in i en buske för att ej bli nermejad.  

SD var ett politiskt inkorrekt parti år 2010. Idag är de ett PK-parti som är för sena aborter och homoadoptioner. I alla andra länder ses det som självklart att nationalister är för stora fosters rätt till liv (foster kan känna smärta efter vecka 12) och kärnfamiljen. KD och SD blev mobbade av etablissemanget. De följde minsta motståndets lag och blev liberala. Det svenska etablissemanget nöjer sig ej med att alla riksdagspartier är liberala. De kräver att alla i hela världen ska bli liberala. 

Sveriges etablissemang tycker det är oacceptabelt att colombianerna är kristna och röstar på kristna politiker som inför kristna lagar. Sveriges etablissemang tycker det är oacceptabelt att Polen tackar nej till miljontals muslimska manliga migranter som skulle förvandla deras storstäder till nya Marseille, Malmö och Molenbeek. Sveriges etablissemang tycker det är oacceptabelt att ungrarna har röstat igenom en lag som säger att äktenskapet är mellan en man och en kvinna.  

Demokrati är ett styrelseskick. Vissa skulle säga att jag är teokrat för att jag vill ha ett kristet samhälle. Men Reagan var för bön i skolan och sa att ateismen är som en slags religion. Om andra får förespråka ett sekulärt samhälle ska jag få förespråka ett kristet samhälle. Om Colombias politiker skulle börja svartmåla alla som ej håller med om kristen demokrati skulle Sveriges politiker bli galna. Om Ungerns politiker skulle börja svartmåla alla som ej håller med om konservativ demokrati skulle Sveriges politiker bli galna. Men Sveriges politiker tycker det är okej att säga att de är för liberal demokrati och att svartmåla oliktänkande.  

När det kommer till sakfrågor har Sveriges politiker fel rent vetenskapligt. Det är ett vetenskapligt faktum att livet börjar vid befruktningen, att män ej kan föda barn och att östeuropeiska städer är två till fyra gånger tryggare än mångkulturella städer i Västeuropa som Malmö, Marseille och Bryssel.  

Colombianer tycker det är intressant att thailändarna är buddister och att indonesierna är muslimer. De vill ej påtvinga andra länder colombiansk kultur. Ungrarna säger att ni får väl ha HBTQIA+-dagis i Sverige och ta emot miljontals muslimska manliga migranter om ni vill det. Men i Ungern är vi kapitalister, kristna och vi tackar nej till miljontals muslimska manliga migranter och vi är solidariska med våra egna kroniskt sjuka och funktionshindrade. Det är de styrande i Sverige som är odemokratiska när de kräver att alla i världen ska tycka som de gör.  

Tucker Carlson har märkt samma sak som jag. Han säger att folk i Alabama struntar i hur folk lever i Brooklyn. Men människorna i Brooklyn blir galna om folk i Alabama ej håller med om homoäktenskap eller abort på kvinnans begäran. Även påven håller med mig. Han är emot ideologisk kolonisering där västvärlden försöker tvinga på kristna länder diverse liberala påfund.  

Jag har Reagan, påven och Tucker Carlson på min sida. PK-isterna har intellektuella giganter som Bianca Wahlgren, Blondinbella och Jonas Gardell på sin sida.  

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent