Gästskribent BIRGITTA SPARF: Mespartiet Sossarna

KATEGORI: SATIR De är så himla fega. Håller på och duttar med sina skatter än här, än där. Pratar alltid om ”de rika” men gör ingenting för att utplåna dem, en gång för alla.

Finns det en enda privat företagare kvar i landet som skapar välstånd för sig själv, sina arbetstagare och landet så är det en för mycket. De ska bort, och det nu!

Vad är en marginalskatt på 70 %? Enbart feghetens manifestation. Skatten borde ligga på 100 %. Varje liten krona som en rik person får behålla för egen del är en stöld från sossarna!

De bara snackar hela tiden om ”de allra rikaste”. Men de gör ingenting åt dem. De finns fortfarande kvar här och driver sina företag och bor i sina fina villor, som om ingenting skulle ha hänt.

Så länge Sverige inte enbart består av bidragstagare som statsråd, offentliganställda, sjuka, halta, lytta och nyanlända kommer i alla fall inte jag att ge sossarna min röst. Det är då ett som är säkert! 😠

Birgitta Sparf är utbildad socionom. Hon har varit verksam i 22 år i olika utanförskapsområden i Storstockholm. Nu egenföretagare och konsult inom socialtjänsten.

Birgitta Sparf