Gästskribent BIRGITTA SPARF: Bästa humorprogrammet ever!

KATEGORI: DAGLIGT NÖJE De på Aktuelltredaktionen blir helt desperata när Brå-rapporten om dödsskjutningarna släpps. Fort som fan! Vi måste hitta nåt som uppväger det här! De gräver fram – Malmö! Där har man lyckats få brottsligheten på en gata i Seved att flytta någon annanstans.

Reportern låter sig duperas av Omar som tidigare har dömts för bland annat grovt vapen- och narkotikabrott. Han släpptes förra året ut från fängelset, har lämnat brottets bana bakom sig och blivit rena svärmorsdrömmen.

Han visar stolt upp sin mysiga lya och berättar att han ska satsa på sin musikkarriär som rappare istället. Eeh, är inte det samma sak som att vara kriminell? Äh, fortsätt!

Han jobbar inte utan lever på sparade pengar, får vi veta. Nämen, så duktigt av honom. Han måste ha sparat en liten slant från sin tidigare verksamhet som knark- och vapenlangare. Så klokt och förutseende. Bra grabb, det där! Förmögen, skötsam och rejäl.

Tack Aktuellt för dagens skratt! Ni levererar punktligt varje kväll! 😄😁🤣

Se gårdagens Aktuellt här (27/5 2021)

Birgitta Sparf är utbildad socionom. Hon har varit verksam i 22 år i olika utanförskapsområden i Storstockholm. Nu egenföretagare och konsult inom socialtjänsten.

Birgitta Sparf