Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Fyrverkeriattacker mot samhället i minst 47 städer 

På nyårsafton skulle jag gå hem till en bekant och sova över. Jag gick ut strax före klockan 22. Efter ett tag när jag var på stan i en mellansvensk stad såg jag tre-fyra män som bröstade upp sig och uppträdde stridslystet. De vrålade ”wallah” och ”svennar” på Rinkebysvenska.  

När de såg mig tog de fram fyrverkerier. Jag förstod vad de tänkte göra. Jag vände mig snett bort från dem och började röra mig därifrån. Jag tänkte att om jag glor på dem eller täcker öron och ögon blir de säkert ännu styggare. Raketer och kraftiga smällare sprängdes nära mig. Det kändes som att vara i en westernfilm. De skrattade förtjust när jag studsade till när smällarna och raketerna exploderade. De sköt även fyrverkerier mot andra.   

Snart nådde jag en grupp unga svenskar. En man trodde han var på Gaza. Kompisen sa att han ska rösta på SD. Sällskapets enda kvinna blev sur och sa att raketmännen har tråkigt. Hon var så PK-religiös att hon var villig att offra ögon och öron för den rätta tron.   

Väl framme hos min bekanta fick jag höra att man ej kan gå ut kvällstidJag har även fått höra att man inte kan besöka stadsdelarna x, y och z. Folk tycks stanna hemma alltmer för att undvika våldsamheter. När jag kom fram hade jag ont i huvudet och var yrJag hade öronsmärta och tinnitusEna ögat smärtade/kliade.  

Jag kollade lite i media. Massor av folk tycks ha blivit raketbeskjutna runt nyårsafton. En kvinna blev skjuten i ansiktet. Raketskjutning (eller i vissa fall smällarkastning) mot människor, byggnader eller fordon har förekommit exempelvis MoraAvestaBorlängeÖrebro, LindesbergEskilstunaUppsala, Märsta, Upplands Väsby, StockholmSödertäljeLinköping, LidköpingNyköping, Karlstad, KarlskogaDegerfors, MotalaTrollhättanMullsjö, HuskvarnaJönköpingLjungbyLesseboVäxjö, OskarshamnKalmarVisby, Alvesta, Åmål, Vårgårda, SkövdeAleVaraBoråsStenungssundGöteborg, Karlskrona, Åstorp, Hörby, Helsingborg, HultsfredMalmö, Staffanstorp, Trelleborg, Kristianstad och YstadYou name it. We got it. Väldigt mycket våld mot allmänheten hamnar ej i media.  

Flera poliser har raketskadats. Ungdomar har hållit upp portar medan andra har skjutit in raketer. Bilar har bränts, polisbilar har slagits sönder, smällare har stoppats i p-automater, polisbilar och ambulanser har beskjutits med raketer. Raketer har skjutits mot väktare, i bussar, mot balkonger och bostäder. Ligister har skrikit ”horungar”, ”mammas fitta”, ”lilla kuksugare” och lilla grisenÅr 2017 kastade maskerade ungdomar smällare i en barnvagn i Gävle. Detta nyår raketattackerades en barnvagn i Karlstad. En man i Kristianstad öppnade gevärseld  en kyrka. En man i Mölndal blev oprovocerat nedhuggen.   

En snäll invandrare i Växjö fick sin butik brandbombad två gånger på tre dagar. Han sa att flyktingar gjorde det. Polisen kom i tio sekunder och sa att han ska ringa polisen nästa gång.      

Tidigare under nyårsafton satt jag hemma på stan och pillade lite med mina artiklar och körde lite rehabträning. En gång hörde jag stök utanförDet var två personer som misshandlade en tredje. Man hör flera gånger om året hur det stökas utanför och när man tittar ut får man se misshandel där offret blir sparkat och slaget. För några dagar sedan var det inbrott i förråden, för någon månad sedan fick jag under en promenad höra ”Jag svär att jag kommer knulla dig!” och för några månader sedan fick jag ytterdörren vandaliserad. Tvättstugedörren och soprumsdörren har brytmärkenFör något år sedan blev en bekant svensk kvinna jagad av en invandrare. Han lyckades nästan våldta henne, men hon lyckades försvara sig och fly. Den lokala kyrkan blir regelbundet vandaliserad.  

Jag tror knappast att min stad är farligare än andra svenska städer. Sverige har blivit otryggt på grund av den vänsterliberala invandringspolitiken. Etablissemanget utlovade raketforskare, men levererade raketattacker. Jag har hört många svenskar och fridfulla invandrare säga att det är underbart skönt att resa till Polen, Kroatien eller Rumänien så man kan slappna av och där behöver man inte oroa sig för ungdomsligister  

Då jag levde i Latinamerika fick man se stölder. Fattiga unga killar brukade rycka mobiler från vanliga människor och galoppera därifrån. Men de hade inget intresse av att misshandla vanligt folkI Sverige stryker många gäng runt med målet att hitta folk som de kan skada och skrämmaSamhället är fullt av kristofobi och svenskfientlighet  

Fredrik Reinfeldt ropade ”Tack för att ni valde Sverige!” och Stefan Löfven sa ”Mitt Europa bygger inga murar”. Gunnar Sandelin har rapporterat att Anders Danielsson (tidigare generaldirektör på Migrationsverket) sa ”Det handlar inte om vilka migranter vi vill ha, utan om vilka migranter vi kan få”.   

Etablissemanget säger att det bara är anmälningsbenägenheten som har ökat och att Sverige aldrig har varit tryggare. Tror ni läsare på det? Hur kan Sverige göras tryggt igen? Är det fler fritidsgårdar, hoppborgar och kebabpizzor åt våldsverkarna som är lösningen?  

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent