HITTAT PÅ NÄTET: Sargon of Akkad – ”Kritisk rasforskning gör Storbritannien galet”

Britten Carl Benjamin, mer känd under signaturen ”Sargon of Akkad”, är en av de populäraste opinionsbildarna på YouTube och profilerar sig som kritiker av politisk korrekthet, feminism och kulturmarxism.

I en ny video (4/10 2020) på sin YouTube-kanal Akkad Daily kommenterar Carl Benjamin hur så kallad ”kritisk rasforskning” påverkar Storbritannien. I Wales finns till exempel ett ”Race Council” (rasråd) som ska verka för så kallad ”mångfald”.

Mark Drakeford, som är ledare för den walesiska regeringen (First Minister of Wales), säger att ”Black History is Welsh History”. Benjamin konstaterar att 99,4 procent av Wales befolkningen är vit och att de flesta av de svarta invånarna har invandrat relativt nyligen.

Se videon:

Redaktionen