MOHAMED OMAR: Vänstern demonstrerar mot polisvåld, som knappt finns i Sverige. Men inte mot gängvåld som dödar barn

På söndagsmorgonen sköts en 12-årig flicka ihjäl i den mångkulturella Stockholmsförorten Botkyrka. Enligt SVT dödades hon av misstag. Hon var på fel plats vid fel tillfälle och hamnade mitt i konflikt mellan kriminella gäng.

Black Lives Matter, ”svarta liv räknas”, skanderade arga vänsteraktivister på svenska gator när George Floyd dödades vid ett polisingripande långt borta i USA. Hans liv räknades. Men vänstern demonstrerar inte för offren för gängvåldet här i Sverige. Varför? Kanske för att förövarna är ”rasifierade” gangsters och inte poliser.

Vänstern gillar att demonstrera mot polisen – de som skyddar oss mot mördargängen. Gängen som förstör livet för våra barn och ungdomar. Vi som har bott i – och uppfostrat barn i – de förslummade och otrygga mångkulturella utopierna vet hur det är.

Vänstern skanderar gärna ”Inga poliser på våra gator”, men aldrig ”Inga gäng på våra gator”. Hur många har i Sverige dödats av polisen jämfört med hur många som dödats av gängen? Tänk även på alla som lever i rädsla på grund av gängen. Tänk på alla som är oroliga för sina barn och ungdomar. Tänk på alla som blir rånade, hotade och misshandlade.

Vänstern demonstrerar alltså mot det så kallade ”polisvåldet” som knappt existerar, men inte mot gängvåldet. Om vänstern får som de vill och avskaffar polisen kan gängen härja fritt och fler barn kommer att dö.

Lagligt polisvåld, ja, hårda tag, kan vara vad som behövs för att stävja det olagliga gängvåldet.

Vänstern säger sig vara oroade för barn i andra länder, särskilt flyktingbarn. Men de tycks vara kalla inför barnen här i Sverige som dör på grund av vänsterns ”humana” invandringspolitik. Människoliv tycks bara ha värde för vänstern om de kan användas för att främja en agenda.

Ja, gängvåldet är till stor del en produkt av den ”humana” invandringspolitik och havererade integrationspolitik som vänstern – och andra – har bedrivit i decennier. Gängmedlemmarna heter Ahmed och Mustafa, inte Kalle och Pelle.

Nej, vänstern kommer aldrig att demonstrera mot gängvåldet. Däremot kan jag tänka mig, att om några andra skulle demonstrera mot gängvåldet, skulle vänstern komma dit och motdemonstrera mot ”rasismen”.

När jag forskade om den mördade 12-åriga flickan på Flashback hittade jag en länk till hennes spellista på Youtube. Det var flera gangsterraplåtar. Låtar som romantiserar gangsterlivet. Det är sorgligt att sådan musik är så pass populär som den är. Till och med bland barn. I detta fall ett barn som själv fallit offer för gangstrarnas kulor.

Jag har skrivit om gangsterrap här och här

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Om du uppskattar det jag gör kan du donera genom att swisha till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar