MOHAMED OMAR: Svart makt finns

Förra året uppmanade en svart rapartist till mord på vita människor i Sverige. Artisten, som kommer från Nigeria och heter Jesse Ekene Nweke Conable, har många följare på sociala medier och kan påverka, särskilt ungdomar.

I ett videoklipp säger Conable:

Mina bröder och systrar, mina svarta bröder och systrar jag har ett viktigt meddelande till er. Jag vill bara säga till er alla mina svarta bröder och systrar där ute – ni är speciella och ingen är som er. Fortsätt kriga.

Vi svarta ska ta över – vi ska bli nummer ett – en vacker dag vi ska bli nummer ett – vi ska ta över de här vita. Så som de här vita tog oss som slavar vi ska ta de här som slavar och behandla de ännu värre.

Men just nu vi bara kämpar igenom, vi ska vara smartare, vi ska vara snabbare, vi ska vara bäst på allt. Vi ska deras bitches och vi ska ta deras pengar. Vi ska bli helt ärligt bli den bästa rasen någonsin. Det här är bara början, det börjar litet men tro mig vi kommer växa och bli större. Vi kommer vara den starkaste gruppen i Sverige – ingen kommer våga jiddra med oss. Bara vänta, en vacker dag.

De vita försöker jiddra med oss – då du vet vad som kommer komma fram [pistoltecken med fingrarna]. Vi ska visa de hur vi gör. Vi är krigare förstår du? Vi är afrikansk warrior – de är inte på våran nivå. Det här är bara början, black power, black power.

Om någon vit kille eller vit tjej försöker snacka skit om dig – skjut dem! Om de snackar skit om din familj – skjut dem!

Conable blev anmäld till polisen för sin uppmaning till mord på vita. Nu har åklagaren valt att lägga ner utredningen, rapporterar Samhällsnytt, eftersom rapparen ”inte menade allvar”.

På tisdagen (21/7 2020) talade Samhällsnytt med åklagare Mattias Larsson vid Södra Skånes åklagarkammare för att höra varför han lade ner utredningen.

Larsson säger:

Även om man kan diskutera och ha uppfattningar om lämpligheten i detta så är det ändå hans uppsåt och syfte när han gör detta i den stunden som ska vara att hota vita också i sådant fall på allvar. Att det här ska uppfattas som allvarligt menat och att det verkligen ska leda till att vita utsätts för våld. Det är den bedömningen jag gjorde helt enkelt. Det räcker inte.

Jag tolkar åklagarens ord som att det krävs att vita har utsatts för våld för att en icke-vit ska kunna dömas till hets mot folkgrupp.

Det kriteriet gäller inte när förhållandet är omvänt. Många vita ”gammelsvenskar” har dömts till hets mot folkgrupp utan att deras ord har följts av våld. Och då betydligt mindre allvarliga ord än uppmaningar till mord. Det räcker med ord, till exempel kommenterar på sociala medier, som upplevs som kränkande.

I sin video säger Jesse Ekene Nweke Conable ”Black Power” flera gånger. Föreställ er att en vit person hade sagt ”Vit makt” i en video och sedan uppmanat sina anhängare att skjuta svarta. Tror ni inte att det hade ansetts som hets mot folkgrupp?

Videon hade tagits bort från YouTube.

Den nedlagda utredningen mot denna svart makt-anhängare som uppmanade till mord på vita är ytterligare ett i raden av tecken på att vita människor eller ”gammelsvenskar” i Sverige inte anses lika skyddsvärda som svarta och andra ”nysvenskar”.

Inte en skattekrona går till att bekämpa förakt och hat mot vita människor. Samtidigt regnar det skattepengar över den så kallade ”antirasismen”.

De så kallade ”antirasisterna” har inte sagt ett knyst om rapartisten, vilket återigen bevisar att denna rörelse, trots namnet, inte har kampen mot rasismen som övergripande mål.

Sociala medieföretag som YouTube och Twitter har tagit bort flera konton på grund av ”hat”, men av någon anledning så får hat mot vita människor vara kvar.

Svart makt är inte bara ett slagord. Den finns på riktigt. Svarta har makten att kunna hetsa mot vita utan konsekvenser. Och svarta har även makten att med hjälp av det svenska rättsväsendet straffa dem som ”kränker” dem.

De ”rasifierade” har blivit en privilegierad grupp som man måste tassa runt och vara artig mot av rädsla för att anklagas för rasism. Detta samtidigt som det är fritt fram för de ”rasifierade” att hata och hetsa mot den vita ”gammelsvenska” befolkningen. De ”rasifierade” är också privilegierade på så sätt att det är okej för dem, till och med uppmuntrat, för dem att hylla sina kulturer, medan ”gammelsvenskar” som hyllar sin kultur anses vara ”rasister”.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Om du uppskattar det jag gör kan du donera genom att swisha till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar