MOHAMED OMAR: Det finns ingen rasism mot vita, eller?

OPINION Det finns ingen rasism mot vita… Ok, här är en sann berättelse från Det Nya Sverige. Rånarna sparkade och slog 18-årige Peter. De tvingar ner honom på marken och pissar i hans mun. Han berättar:

”De garvar och säger jävla vidriga svenne, din horunge.”

Misshandeln filmades. ”De kränker ner på att jag är svensk”, säger offret i förhör. Jag tror inte att rånarna heter Kalle och Pelle…

Om en Kalle och en Pelle hade gjort så här mot en ”rasifierad” person hade det blivit stora rubriker i varenda tidning. Etablissemangets journalister och politiker hade stått upp som en man och krävt krafttag mot rasismen.

Tänk om en Kalle och en Pelle hade slitit av en Aisha hennes slöja? Det hade inte dröjt länge innan olika feministiska profiler hade klätt sig i huckle i solidaritet.

Gruppvåldtäkterna mot Karin och Lena passerar dock obemärkt förbi.

Här är ett klipp ur ungdomsdebattprogrammet ”Tjafs” på YouTube. Jag skulle inte bli förvånad om den vita tjejen kallar sig feminist. Det är ju trendigt.

Hon säger i alla fall att rasism mot vita inte existerar. För svarta människor har gått igenom så mycket lidande genom historien.

Har tjejen inte hört talas om alla vita som togs som slavar?

Förmodligen inte. I skolan får de framför allt lära sig om de svarta slavarna på bomullsplantagerna i Amerika.

Inte lika mycket, kanske inget alls, om de européer som blev slavar hos muslimerna. De saracenska piraterna, den tidens jihadister, tog sig år 1627 ända upp till Island för att ta slavar. Ni kan förstå vilken chock och trauma det var för islänningarna när deras kvinnor rövades bort av män som kom från ingenstans, svingade kroksablar och skrek Allahu akbar.

Detta slaveri fortsatte ändå in på 1800-talet. Jihadpiraterna kapade skepp och gjorde räder mot framför allt sydeuropeiska kuster. Vissa områden blev helt avfolkade, då man av fruktan för saracenerna, som i Provence i sydöstra Frankrike, flyttade upp i bergen.

Den svenska skolan har misslyckats när man lär vita barn att tänka på sig själv som förövare och på ”rasifierade” som offer. Man lär ut en förvrängd historia som kan få vita barn känna sig mindre värda, ja till och med plågas av skuldkänslor som de inte ska behöva ha. Och den skulden kan göra att sväljer skit, och att andra tycker att ska kunna ta skit.

De är priviligierade genom sin vita hudfärg. Därför får de stå ut med ett och annat.

Vad har vita barn och ungdomar i Sverige med kolonialismen att göra? Eller med de amerikanska bomullsplantagerna? Ska de behöva stå ut med att kränkas för att till exempel belgare förtryckte svarta i Kongo för mer än hundra år sedan?

En sådan historieuppfattning, där svarta är offer och vita förövare, riskerar också att skapa hämndlystnad hos svarta.

Om någon skriver n-boll på Facebook istället för chokladboll, då blir de så kallade ”antirasisterna” upprörda. Då ska de ges skattepengar till olika projekt för att bekämpa rasism. Men när 18-årige Peter blir misshandlad och förnedrad. När man pissar i hans mun och kallar honom för ”vidrig svenne” och ”horunge”. Ja, då är de så kallade ”antirasisterna” tysta.

Man undrar vad som egentligen motiverar de så kallade ”antirasisterna”.

För inte så länge sedan uppmanade en rapartist till mord på vita människor. I ett videoklipp sa han: ”Om någon vit kille eller vit tjej försöker snacka skit om dig – skjut dem!”

Rapartisten kallar sig JCBUZ, men heter egentligen Jesse Ekene Nweke Conable. Han invandrade från Nigeria år 2008.

Vad gjorde de så kallade ”antirasisterna”? Ingenting. Tystnad.

I Strängnäs den 23 augusti 2015 blev en svensk småbarnsmamma överfallen och våldtagen av två asylsökande män, en från Syrien och en från Algeriet. ”I’m gonna fuck you little Swedish girl”, sa en av våldtäktsmännen. När han var färdig med våldtäkten spottade han småbarnsmamman i ansiktet.

Vad gjorde de så kallade ”antirasisterna”? Ingenting. Tystnad.

Var var feministerna, de som sätter på sig hucklen och går ut och demonstrerar för rätten till hijab i tid och otid? Nu var de visst inte så intresserade av att stå upp för sin syster.

Exemplen är många.

Inte en skattekrona går till att bekämpa detta förakt och hat mot vita människor. Samtidigt regnar det skattepengar över den så kallade ”antirasismen”.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan visa din uppskattning genom att donera via swish till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar