EVENEMANG: Paulas timme om mansrollen. Del 3: ”Är mansrollen i förfall?”

EVENEMANG Tredje delen av Det Goda Samhällets tredelade seminarieserie om mansrollen finns nu att se på DGS-TV. Skådespelerskan och kulturskribenten Paula Ternström har lett seminarierna under rubriken Paulas timme.

I den tredje delen, som ägde rum den 4 februari, samtalade Paula med Pierre Leander, modell och entreprenör, Aron Emilsson, riksdagsledamot och kulturpolitisk talesperson (SD) och Johan Hedenberg, skådespelare.

Samtalet tog upp frågor som hur mycket politiken styr mansrollen? Är mansrollen under attack? Hur gestaltas mannen på film, teater och mode?
Har armen aldrig varit kortare mellan kultur och politik? Hur länge ska man få yrkesförbud efter #metoo? Har Zlatan brutit mot en manlig dygd?

Här kan du se den tredje delen av Paulas timme:

Redaktionen