Mohamed Omar: En restriktiv invandringspolitik krävs för att bekämpa gängkriminaliteten

Mohamed Omar

I SVT Agenda söndag den 17 november sa statsministern Stefan Löfven att utvecklingen när det gäller värstingar ”har pågått under lång tid” och att ”man inte såg det komma”.

Det är möjligt att han inte såg det komma, eftersom han lever i en trygg och ”enfaldig” tillvaro, men många av oss andra som levt i den berikande ”mångfalden” har sett det komma under lång tid. Men han lyssnade inte på oss. Han och andra inom etablissemanget har istället varit upptagna med att varna för ”järnrörsgänget”, det vill Sverigedemokraterna. Järnrören man tjatar om blev aldrig använda. Skjutjärns- och granatgängen, som faktiskt använder sina vapen, vill de inte prata så mycket om, åtminstone inte på ett begripligt sätt, för det kan ju underblåsa ”rasism” och göra att fler inser hur de vanskött landet och börjar rösta på det elaka ”Järnrörsgänget”.

Jag levde i Gottsunda utanför Uppsala i tretton år. Ganska nyligen blev en ung kille som jag känner skjuten. Vilka är det som skjuter? Det är unga män som skjuter och blir skjutna. De allra flesta har, liksom killen jag känner, invandrarbakgrund. Jag behöver ingen statistik eftersom jag bodde i utanförskapsområdet Gottsunda i tretton år. Så jag vet vad gängen består av för folk. Det är unga män som antingen har invandrat själva, eller är barn till invandrare, från Afrika och Mellanöstern. Låt mig säga så här: värstingarna heter inte Kalle och Johan, snarare Ali och Muhammed.

Jag har sett min hemstad förändras från min barndom på 80-talet till dagens situation. Inte enda seriös åtgärd har vidtagits för att hejda utvecklingen. Inte en enda. Det blir sämre för varje dag. Aldrig någonsin har det vänt och börjat gå åt motsatt håll. Och de ”mångfaldiga” problemen sprids i snabb takt till mer ”enfaldiga” delar av staden. Ja, sådana fina kvarter där de ”humanitära” och hjärtegoda politikerna bor. Ja, de som är så humana att de skapat ett inhumant samhälle där unga killar skjuter ihjäl varandra på gatan.

De mångkriminella och mångkulturella gängens verksamhet drabbar alltså först och främst de människor som inte har råd att bo i samma ”enfaldiga” och trygga områden som den självutnämnda moraliska eliten. Denna ”elits” barn växer upp med ett bra språk, bra grannar och ett socialt nätverk som kan främja karriären. De slipper också skammen som är förknippad med att bo i en mångkulturell utopi som Rinkeby och Rosengård.

Stefan Löfven påstår vidare att den ansvarslösa massinvandringen inte har något med masskriminaliteten att göra. Det hade varit likadant i dessa områden ”oavsett vem som hade bott där”. Det är humbug. Vi hade klasskillnader och fattigdom i vårt land före massinvandringen från Afrika och Mellanöstern, men vi hade inte ”Jag ska knulla din mamma”-gäng.

När skedde det sist att Pelle, Johan, Anders, Stefan och Kalle gruppvåldtog den arabiska flickan Aisha? Spottade henne i ansiktet och kallade henne ”arabhora”? Hur många sådana fall har vi i månaden? Det finns inga sådana fall vad jag vet, däremot förekommer ofta motsatsen, det vill säga att en grupp män med bakgrund i Mellanöstern och Afrika våldtar och förnedrar en kvinna med svensk bakgrund.

De här attityderna var kända redan för två decennier sedan. Fyra Rinkebykillar intervjuades i reportaget ”Det kan hända den snällaste kille” i Dagens Nyheter den 11 februari 2000.

”Men det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej”, sa Hamid.

”Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig.”

”En tjej som går ut på kvällen utan någon kille som kan skydda henne får skylla sig själv”, fortsatte Hamid, ”särskilt om hon är full.”

En muslimsk ungdomspredikant, Anas Khalifa, ger oss en bild av hur gängen ser ut. I en av hans föreläsningar på YouTube, ”Varför ger Allah oss inte seger?”, säger han att ”vi har muslimer som skjuter varandra på grund av knark” och att 90 procent av alla gängmedlemmar i Sverige har muslimska bakgrund. Han tycker också att de unga muslimska männen i stället för att skjuta varandra i det han kallar ”kaosliv” borde börja arbeta för att upprätta en islamisk stat. Som om ett förortskalifat vore så mycket bättre än Kaosistan…

Löfven borde fråga sig hur det kommer sig att man ser samma beteenden i de länder varifrån invandrarna kommer som här. Det där sättet att förnedra offret, till exempel tvinga det att kyssa värstingens fötter. Och samma typer av förolämpningar som ”Jag ska knulla din mamma”. Och synen på fria kvinnor som horor. Har alla dessa attityder och beteenden uppstått i Sverige på grund av klasskillnader? Hm, det kan inte bero på att vi har haft en massinvandring från kulturer där dessa beteenden och attityder förekommer? Länder präglade av klanmentalitet, våld, machismo, kvinnoförakt, rasism, islamisk fundamentalism och korruption.

Tiden då man kunde prata om åtgärder mot gängkriminaliteten utan att beröra invandringsfrågan borde vara över för länge sen. Gängen är en följd av den ansvarslösa invandringspolitiken och kan bara bekämpas genom att denna politik förändras. Mångkulturalismen, där den svenska kulturen och identiteten nedvärderas i förhållande till invandrarnas, skulle jag säga, är också en del av orsaken till det förakt mot etniska svenskar som vissa av dessa värstingar uppvisar. Jag vet inte hur många gånger jag sett ungdomar med bakgrund i Mellanöstern hånskratta åt svenska traditioner, svenska språket, det vill säga ”riktig svenska” och svensk mat. Men deras egna traditioner, framför allt religionen islam, måste alla respektera. Annars…

Mitt förslag för att stoppa den invandringsrelaterade gängkriminaliteten är totalt asylstopp från och med idag, en mycket och restriktivt invandringspolitik överhuvudtaget, samt att vi börjar stimulera återvandring. Det här är steg ett. Men inget av detta finns med bland regeringens föreslagna åtgärder.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Om du uppskattar det jag gör kan du donera genom att swisha till 0760078008 (Eddie)