Marion Maréchal förutspår en högerledning i Frankrike

Marine Le Pens brorsdotter Marion Maréchal, 29, har startat ett långsiktigt race för att ett patriotiskt högerparti en dag ska kunna komma till makten i Frankrike. Hennes Institute of Sciences Sociales, Economics and Politics, ISSEP, syftar till att bli ett konservativt svar på science-po elitskolan.

Nyligen höll hon en konferens i Paris, kallad ”Convention de la droite”. Närvarande var också bland andra den republikanska parlamentarikern Xavier Breton, EU-parlamentarikern Gilbert Collard och filosofen Raphaël Enthoven.

8 reaktioner på ”Marion Maréchal förutspår en högerledning i Frankrike

 1. Christer E skriver:

  Marion är betydligt smartare än sin faster (Marine) och därför betydligt farligare.
  Men kanske…. liksom vänstern förökar sig högern också genom delning….

  Gilla

   • Richard skriver:

    Jag är potentiellt farlig. Med det är alla människor. Men risken är i alla fall liten att jag ska vara farlig genom att vara en nyttig idiot (ingen dold anklagelse mot någon särskild – men en allmän uppmaning att rannsaka sig själv och söka i sitt inre; jag upptäckte t.ex. för ett antal år sedan att jag i viss mån varit hjärntvättad av PK-kulturens härförare trots att jag jämförelsevis är väldigt medveten om vad som rör sig i mitt sinne).

    Gilla

  • Arne anka skriver:

   Själv håller jag tummarna. Vadå farlig? Huset står ju i brand, eller kyrkan rättare sagt. Iiiiiiingen vet vem som gjorde det, 10,000 raderade kameror kan inte ha fel.

   Gillad av 1 person

 2. Östanskog skriver:

  Efter några veckors vandring i Franska Alperna känndes det overkligt att komma tillbaka till Sverige . . . rättare sagt till Kastrup, där svensk(!) polis stoppade och förhörde _kineser_ redan vid gaten.

  Marion (som är söt på Annie-sätt) fick plats i fransk mainstream media. Likaså var det uppfriskande att se gula västarnas miserabla byar vid rondeller.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.