Mohamed Omar: Morgan Johansson bara snackar

Mohamed Omar

Efter mordet på en ung mamma i Malmö vill justitieminister Morgan Johansson vill låta tuff och bestämd. Men jag är tveksam till om hans ord har någon verklig betydelse. ”Vilka fega och avskyvärda odjur som ger sig på en nybliven mamma”, skrev han på Twitter.

Jaha, vad hände med alla människors lika värde? Nu är tydligen vissa inte ens människor. Nej, inte ens djur utan ”odjur”.

Snack och ingen verkstad. För samma justitieminister och hans parti har administrerat och försvarat den invandringspolitik som lett till den situation vi har idag. Enligt Johansson ska ”alla tillgängliga resurser” sättas in för att gripa de skyldiga.

Först ska han kasta skattepengar på en oförnuftig invandringspolitik, sen ska han kasta mer skattepengar på att fixa dess konsekvenser.

”De ska jagas till världens ände om det behövs. Kallblodiga mördare kan inte få gå lösa”, fortsätter justitieministern.

Visst, man kan låsa in mannen som utförde just detta mord. Men det löser inte det större problemet med massinvandringsrelaterad masskriminalitet.

En person utan exceptionellt hög intelligens kan förstå att om du släpper hundratusentals människor från våldsamma och underutvecklade länder, så kommer det att ha en negativ effekt på vårt samhälle. Även om många av invandrarna är hyggliga, duktiga och lagliga.

Även statsminister Stefan Löfven uttalade sig om mordet på kvinnan:

”En kvinna i Malmö har skjutits tills döds på öppen gata där hon befann sig med sitt barn. Det är en ofattbart grym handling, som väcker avsky hos mig och i hela landet. Detta har ingenting i vårt samhälle att göra”, säger han i en kommentar till TT.

Vilka är det som har släppt in våldet? undrar jag.

Annie Lööf kräver ”mer resurser” på Twitter:

”Vilket fruktansvärt mörker. En 30-årig mamma med ett litet barn i famnen skjuten till döds på öppen gata i Malmö. De kriminella gängen måste pressas tillbaka, de skyldiga gripas och dömas. För det krävs en rättsstat i hela landet och mer resurser till hela rättskedjan”.

Du kan öka resurserna hur mycket som helst. Det kommer inte att hjälpa, så länge man fortsätter samma ansvarslösa invandringspolitik. Precis som Johansson vill hon först slänga våra pengar på en oförnuftig invandringspolitik – ett dåligt sätt att hjälpa världens flyktingar – sen vill hon kasta mer pengar på städa upp efter sin egen politik. De hederliga skattebetalarna är de ständiga förlorarna.

En annan förlorare, vid sidan om den svenske skattebetalaren, är världens flyktingar, som kunde ha fått mer svensk hjälp om inte så mycket resurser hade lagts på en onödig asylmottagning här.

Utan denna oförnuftiga och dyra invandringspolitik hade vi haft mer pengar att bygga upp vårt eget land och därmed kunna lämna ett större bidrag till världens välstånd, vetenskap och kultur.

Den ilska som Johansson uppvisar på Twitter är det många som delar – men inte bara riktad mot mördaren i Malmö, utan även mot de ansvariga för det masskriminella kaoset.

Johansson och andra sossepampar bor i trygga villaområden och behöver inte uppleva konsekvenserna av sin egen politik. Jag bodde i tretton år i ”utanförskapsområdet” Gottsunda utanför Uppsala. En av Gottsundas unga män, Emil Khodagholi, är känd för att ha livesänt en gruppvåldtäkt på Facebook. Han tittade in i kameran och sa: ”Lyssna! Jag ska fucka ur ikväll, jag svär på min mamma jag ska göra kaos nu här.”

Det är detta kaos som vi vanliga människor måste leva. Inte bara Gottsunda, Rosengård och Rinkeby håller på att ”fucka ur” som en följd av elitens ”humanitära” invandringspolitik. Kaoset sprider sig, och snart kommer det även att påverka elitens liv, och Johansson, Löfven och Lööf och andra pk-politiker kommer inte att kunna stoppa det genom att snacka på Twitter.