Demokratiska presidentaspiranter anklagar Trump för att tillhöra vit maktrörelsen

De demokratiska presidentaspiranterna Elizabeth Warren och Beto O´Rourke har båda sagt att de tror att president Trump är en så kallad ”white supremacist”, vit maktsympatisör.

– Han har talat om vit maktrörelsen som fina människor och gjort allt han kan för att skapa en rasistisk konflikt i landet, sa Warren, senator från Massachusetts, under ett tal i Iowa.

Samma dag sa O´Rourke samma sak, och anklagar Trump för att avhumanisera landets minoriteter.

11 reaktioner på ”Demokratiska presidentaspiranter anklagar Trump för att tillhöra vit maktrörelsen

 1. Thomas Ek skriver:

  Lite annat matnyttigt från USA;

  James Comey kommer inte åtalas
  Den senaste trovärdiga skvallernyheten som briserade redan för ett par veckor sedan, gällande rysslandutredningen, är att Justitiedepartementet inte kommer åtala den av Trump avskedade FBI chefen James Comey. Skälet är att FBI – USA:s stolthet – i sådant fall troligen skulle komma att skadas så till den grad att det riskerar orsaka en alltför svårartad skada för FBI och med det, USA. Risken att Comey om han ställs inför rätta, är att han kommer snacka en massa skit om FBI, FBI:s enligt Comey vedertagna metoder, och annat illegitimt som medierna återigen skulle ljuga och tvista till.

  Vad vårt Public Service undanhållit – och som de av politiska skäl ALDRIG kommer informera oss medborgare om, – är de oerhört allvarliga (straffbara) lagöverträdelser James Comey i samband med rysslandutredningen gjort sig skyldig till. Comey är med alla mått mätt ett utstuderat kräk som hatar Trump, men Comey kommer sannolikt alltså gå fri. I vart fall som det ser ut just nu. Det kan fortfarande komma fram ytterligare olagligheter som Comey gjort sig skyldig till men som ingen utom utredarna förstås, än så länge känner till. Utredningen pågår av allt att döma, fortfarande.

  Trump kommer införa strängare lag om vapeninnehav
  Sannolikt är att det kommer införas en ny vapenlagstiftning i september, och det på två fronter. Den första är att det ska införas bakgrundskontroller för alla som köper en viss typ av skjutvapen. Det vill säga riktigt kraftiga skjutvapen, typ maskingevär, semi-automatgevär. Vapenförespråkarna och NRA kommer inte tycka om förslaget men Trump kommer troligtvis ändå underteckna förslaget som troligtvis kommer gå igenom. Den andra saken kommer att bli tuffare. Det är att helt förbjuda AK: erna och andra ”tunga” likvärdiga vapen. Förslaget kommer att läggas fram och det kommer att bli en intressant och lärorik debatt i USA om detta som vårt Public Service inte är förmögen att rapportera om, tyvärr.

  Rätten att inneha handeldvapen i USA kommer alltid att finnas kvar
  Att förbjuda alla skjutvapen i USA skulle INTE minska döds några skjutningar i USA, alls. Det skulle bara ta bort amerikanens lagstadgade rättighet att skydda sig, och att försvara sig.

  Rätten att inneha handeldvapen i USA härstammar från USA:s begynnelse då myndigheterna inte hade resurser till att skydda vanligt folk långt ute på landsbygden. Det är tyvärr, en tidsfråga innan vanliga hederliga arbetande svenskar kommer kräva samma rätt. Vilken svensk skola kommer tvingas bli först med att installera metalldetektorer?

  Gillad av 1 person

 2. Fredrik Östman skriver:

  Han heter inte Beto, utan Robert Francis. Han är ett helvitt överklassglin och ingen latino. Det bekommer inte en neutral nyhetsförmedling att spela med i och förstärka falska övertalnings- och förvirringsförsök.

  Gilla

   • Bertram av Leijonkula skriver:

    Han kallar sig själv ”Beto” när han tilltalar latinos. Han ljuger. Han har i hela sitt liv aldrig kallats ”Beto”. Hans gamla mamma, den fina damen, som döpte honom till Robert Francis, har aldrig sagt ”Beto”. Ingen i hans Ivy League-nätverk av överklassglin har någonsin kallat honom ”Beto”. Robert brukar bli Rob eller Bob eller Bobby eller Bert. För han är WASP så det knakar om det. Vägra lögnen! Den som sprider andras lögner ljuger själv!

    Gilla

 3. Fredrik Östman skriver:

  Det uttalande som nu uppenbarligen hela den demokratiska cirkusen i brist på annat bygger sin dödfödda retorik på är välkänt och väl dokumenterat och innehåller inte det som dessa lågpannade idioter påstår att de låtsas tro att det gör. De bygger hela sin kampanj på en redan sedan länge avslöjad lögn. Sedan Rysslandsbluffen avslöjats byter de fot till nästa gamla bluff som även den redan har avslöjats. Donald J. Trump är så gott som redan omvald.

  Det skulle lända redaktionen heder om den i rapporter som denna kunde googla en minut och hitta en faksimil av det uttalande saken gäller så att en jämförelse mellan dikt och verklighetkan utföras. Det brukade kallas journalistik. Sprid inte lögner! Den som sprider lögner ljuger själv!

  Gillad av 3 personer

 4. Jari Norvanto skriver:

  ”white supremacist”… Det är ju hedrande. Inte det vanliga ”white ass supremacist”. Några aggressivare, mer polariserande och krigshetsande, hycklande moralister än ‘Demokraterna’ får man leta efter.

  Gillad av 1 person

 5. laogong2018 skriver:

  Både Warren och O’Rourke ljuger. Skälls ordet rasist har förlorat sin kraft (alla vita är ju rasister) så de har nu hittat på white supremacist. Att ha Trump-hat som partiprogram bådar inte gott för demokraterna. Bara skällsord, inga ideer.

  Gillad av 1 person

 6. Mv skriver:

  Lyssna på EP 836 av Ben Shapiro Show:

  https://www.podcastone.com/episode/Ep-836—Is-Immigration-Enforcement-White-Supremacy

  Ben Shapiro anklagas också för att tillhöra vit makt och alt right, samtidigt som han är jude och har varit utsatt för attacker från dessa grupper alltid. Ben Shapiro pekar på att Vit Makt rörelsen önskar inget annat än detta, att få det att se ut som om de är en del av en större rörelse. Vänster skapar alltid motsatsen till det de säger sig göra, det är väl därför det alltid slutar med massmord, det vill de är åtminstone definitivt.

  Gillad av 5 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.