Homosexuell högerdebattör blir marskalk för Straight Pride-parad

Tidningen The Hill rapporterar att den provokative högerdebattören Milo Yiannopoulos utnämnts till marskalk för demonstrationen ”Straight Pride parade” som ska hållas i Boston den 31 augusti i år. Nyheten har blivit viral.

Milo Yiannopoulos, som framför allt gjorde sig ett namn som Trump-supporter under valkampanjen 2016, är själv homosexuell och lever i ett äktenskap med en annan man.

Demonstrationens arrangör John Hugo, ordförande för Super Happy Fun America, menar att det behövs en demonstration där straighta, det vill säga heterosexuella, kan manifestera sin stolthet.

Straight Pride har designat en egen flagga bestående av en manlig och en kvinnlig symbol och till motto har man valt ”It’s great to be straight”.

7 reaktioner på ”Homosexuell högerdebattör blir marskalk för Straight Pride-parad

  1. cmmk10 skriver:

    Faktum är att en hel del homosexuella börjar tycka att det är lite jobbigt med alla dessa PK-ister som skall ta poäng, genom att visa hur fördomsfulla de är. Homo har liksom inget intresse av att deras klubbar och aktiviteter besöks av ”fördomsfria” PK-ister.

    Gilla

  2. Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

    Varje gång jag börjar undra över om jag är homofob så tänker jag på Milo, blir glad till sinnes och känner mig lugnad beträffande min ”homofobi”. Milo får gärna bli första presidenten som är homo (fast det faller på att han är britt)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.