Lars Hässler: Tysk polis attackerar – svensk polis saknar vapen

Lars Hässler

För snart två år sedan skrev jag här på Det Goda Samhället: ”Tysk polis kapitulerar, och snart även svensk polis”.

Artikeln handlade om att den tyska polisen var mer eller mindre chanslös mot de muslimska klanernas kriminella aktiviteter. Klanerna kunde, med hjälp av sms och internetappar, snabbt få ihop hundratals personer som i varje givet ögonblick skulle kunna övermanna polisstyrkorna. Detta medgav vissa polischefer inofficiellt.

Sedan 2017 har tyska politiker gett polis och åklagare verktyg att – visserligen inte stävja våldet eller behålla polisens våldsmonopol – men ändå att så att säga bakvägen bekämpa klanbrottslighetens ekonomiska intressen. Man jämföra kan jämföra med den amerikanske federala polisen som aldrig lyckades få maffiabossen Al Capone fälld för mord eller spritsmuggling, men däremot för skattebrott.

Verktyget som politikerna gett tysk polis och åklagare är begreppet ”follow the money”. En ny lag ger myndigheterna rätt att beslagta klansyndikatens egendom. Beslagen skall sedan prövas i domstol för att vinna laga kraft.

Förra året beslagtog myndigheterna i Berlin – flera hundra poliser, tullare och skatteinspektörer – ett stort antal, 77 stycken, objekt bestående av fastigheter, lägenheter, affärsverksamheter, bilar och tillhörande bankkonton och bankfack, till ett värde av mer än 110 millioner kronor, alla ägda en arabisk muslimsk klan. Klanen är även misstänkt för ett spektakulärt rån samma år av världens största guldmynt, det kanadensiska ”the Big Maple Leaf”, som väger 100 kg och värderas till omkring 40 miljoner kronor.

Bakgrunden till den nya lagstiftningen var bland annat ett spektakulärt bankrån 2014 då drygt 100 millioner kronor blev stulna. En medlem av en klan dömdes för rånet men pengarna hittades aldrig. Men polisen upptäckte att den bidragsförsörjde brodern till den dömde började köpa upp fastigheter i Berlin.

Klanerna är inblandade i utpressning, pengatvätt, prostitution, människo- vapen- och drogsmuggling och opererar i princip helt utan straff. Medlemmarna uppgår till tusentals individer och kontrollerar stora delar av tyska städer.

I klanernas maskulina värld är det makt och styrka som gäller, medkänsla eller vänlighet är tecken på svaghet, och eventuell etik gäller bara inom klanen. Allt utanför betraktas som fientligt territorium. De har inget annat än förakt för domstolar och polis eller västerländsk demokrati.

Ett typfall är en invandrare Ahmed, vars asylansökan nekats men som fortfarande befann sig i Tyskland. Han greps senare i en trafikrazzia. ”Lås in mig bara, jag har inget att förlora. Jag skall sätta en kula i huvudet på varje polis jag möter.” Han varnade också den polis som beslagtog hans körkort: ”Jag kommer att förstöra ditt liv, jag vet exakt var du bor”. Sen fortsatte han att berätta vad han tänkte göra med hans fru och dotter. Ahmed fick gå, polisen sa att det inte fanns tillräckligt med ”skäl” att gripa honom.

Men ”follow the money” verktygen räcker inte. Både i Sverige och i Tyskland diskuteras nu huruvida anonyma vittnen skall tillåtas i domstolarna. Men även frågan huruvida åklagare och domare skall få vara anonyma borde diskuteras. Några beklämmande rättsfall belyser detta.

I Düsseldorf misshandlades en 49-årig kvinna brutalt av två klanmedlemmar. Hon hade blivit vittne till en bilolycka och hennes misstag var att hon gav ”fel” version av händelseförloppet.

I Hannover dömde en domstol flera medlemmar i en klan till skyddstillsyn efter att de grovt misshandlat tolv poliser under en gatukonfrontation. Domaren avslöjade att han hade överenskommit med klanen att polisen inte skulle få vittna i rättegången. Domaren hade varit rädd för sin familj skulle bli utsatt för klanens hämnd.

Att hota vittnen, åklagare och domare kallas för ”övergrepp i rättssak”. Straffsatsen är låg, ofta böter eller mellan 2-6 år fängelse.  Men sådana övergrepp hotar hela rättssystemet. Vågar vittnen inte vittna, åklagare åtala och domare döma har hela rättsapparaten slutat att fungera.

Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg motsätter sig starkt förslaget om anonyma vittnen och menar att det äventyrar rättssäkerheten.  I detta har hon delvis rätt. Men om vittnen, åklagare och domare inte vågar utföra sina uppgifter äventyras också rättssäkerheten. Här står uppenbarligen två starka intressen mot varandra. Bäst vore att ge rättsapparaten möjlighet att från fall till fall själv bestämma vilken princip som skall få företräde.

31 reaktioner på ”Lars Hässler: Tysk polis attackerar – svensk polis saknar vapen

 1. Richard skriver:

  ”Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg motsätter sig starkt förslaget om anonyma vittnen och menar att det äventyrar rättssäkerheten”

  Anne Ramberg är ett av de största hoten mot vår rättssäkerhet. Hon är dessutom en hycklare som tycker att fattigpensionärer ska betala hennes och de andra skurkadvokaternas arvoden för att företräda invällande barnlajvare.

  Gillad av 17 personer

 2. Klas Göran skriver:

  Den dagen även åklagare och advokater hotas och skadas kommer nog också advokatsamfundet ändra åsikt.

  Om däremot ”jueces sin rostros”, ”ansiktslösa domare”, enligt sydamerikansk förebild verkligen är lösningen tål att diskuteras. Vad skall komma härnäst? Dödsskvadroner i ”orten”? Försvinnanden? Tänk på att det inte finns några hajar i Östersjön…

  Men allvarligt talat: den demokratiska rättsstaten kan slå tillbaka även på ett rättssäkert sätt; men det kräver naturligtvis mycket mer ordnings-, kravall- och kriminalpoliser. Och det kostar pengar och skapar otrevliga bilder på twitter.

  Gillad av 1 person

  • Jan Molin skriver:

   Som de flesta så har du inte förstått att statsmakten med sitt anhang i statsmedia och övriga journalister vill ha det så hör. Alltså: DE VILL HA DET SÅ JUST SÅ HÄR!
   Det är ett för dem utmärkt sätt att förstöra en nation, de vill uppgå i den globalism som skapats under lång tid. Och de flesta journalister är nyttiga idioter, som inte förstår vad som pågår.
   Hur ska man förstå det då? Se på verkligheten i västeuropa! Den verkligheten är skapad med vilje, annars skulle de för länge sedan ändrat sin politik med massinvandringen.
   Mera: mängder av internationella överenskommelser handlar ju om att öppna för folkförflyttningar till Europa. Palme, som var internationalist, var med på tåget från slutet av 60-talet, och 1975 beslutade de över våra huvuden att Sverige skulle bli mångkulturellt. Alla dåvarande partier gick med på detta, men S var drivande!
   Samtidigt, från 1973, pågick europeiska förhandlingar med arabstaterna om oljan, som dessa hotade att strypa, om inte europa öppnades för muslimer.
   Resultatet blev Barcelonadeklarationen som undertecknades1995. Därvid blev det så att muslimerna fick komma till europa och europa fick fortsatta oljeleveranser. Men, detta var också i samklang med vad politikerna ville för framtiden: folkblandning!
   Sverige är som alltid i sådana här sammanhang bäst i klassen att öppna gränserna för invandring från jordens alla hörn. I Sverige bor nu drygt 10 miljoner invånare, varav vi etniska svenskar som äger landet, är omkring 7 miljoner. Invandrare är dryga 3 miljoner, varav troligen omkring 1 miljon ej försörjer sig själva utan de lever på våra skatteinbetalningar.
   Vem som helst som tänker eftet lite grann inser att avsikten från sjupartierna i grunden är ett folkutbyte.

   Gillad av 11 personer

  • Linden skriver:

   Syltrygg
   Ska man rå på klanerna krävs extraordinära åtgärder
   Det är drabbar inte hederligt folk. Idag råder motsatsen det är bara pursvensken som sätts åt, T.o.m. om när vi yttrar vårt missnöje. Vi har förminskats till kuvade skattebetalande arbetshjon.

   Gillad av 7 personer

   • Klas Göran skriver:

    Syltrygg? De som kräver polisstatsmetoder här är inte på det klara med vad det egentligen är de önskar sig.

    Svenskar är inte ens vana vid den typen av våld som utövas av polis i demokratiska rättsstater som USA, Tyskland, Frankrike m fl länder. Dessutom kan även en demokratisk rättsstat vara väldigt hård, titta bara på USA. Klarar ni av att se bilder på ”flyktingbarn” bakom galler i väntan på utvisning? Dagliga polisskjutningar? ”Raskravaller”?

    För att inte tala om Brasilien: Militärpolis, helikoptrar och maskingevär.

    Men det så klart: Kan man vänja sig vid gruppvåldtäkter, gängkriminalitet, handgranater, dagliga skjutningar och 25% befolkningsökning på 30 år så kan man också vänja sig vid summariska rättegångar, polisvåld och interneringsläger.

    Gilla

  • Fredrik Östman skriver:

   …och är inte lika praktiskt lämpligt för att parallellt angripa den inhemska oppositionen. De identitära angrips redan idag med anklagelser om terrorism. På detta sätt kan den breda folkopinionen mot folkutbytet förlora i detalj mot en långt svagare fiende som systematiskt angriper vår svagaste länk eller impopuläraste medlem en och en i sänder.

   Gilla

   • Urban Jakobsson skriver:

    Alternativet till polisvåld är inte önskvärt så jag tar polisvåld alla dagar i veckan för att få bort detta klientel.

    Gilla

  • hl skriver:

   Vi svenskar är inte särskilt vana vid ”hårda tag” Men det är nog det behövs nu. Jag så just en film hur SWAT (am polis) agerar, Hårda tag som vi troligen måste vänja oss vid framöver (vi brukar ju säga att det som händer i USA har vi här om 20 år, kanske snabbare nu?)

   Gilla

   • Elof H skriver:

    ”Jag så just en film hur SWAT (am polis) agerar, Hårda tag som vi troligen måste vänja oss vid framöver”

    De hårda tagen finns även här men de sparas till riktigt allvarliga fallen. T.ex. när någon gammal dam uttryckt sig olämpligt på nätet …

    Gillad av 1 person

 3. Bo Svensson skriver:

  Fungerande metoder att återta kontrollen är mycket långt från att ”kännas rätt” för dem som skulle ha makten att genomdriva dem.

  Jag tänker mig utvidgandet av begreppet naturlig död som inte motiverar fortsatt utredning eller rättslig åtgärd till att omfatta även våldsam död som drabbar någon som kan visas uppfyllt vissa väldefinierade kriterier.

  Under en sådan ordning kunde Ahmed som greps men släpptes avlivats direkt på plats och alla andra som betedde sig som han.

  Man avlivar en galen hund, inte av hat och förakt eller för att det är roligt, utan för att vi inte hittar någon annan lösning på problemet. – Hunden är kanske ”lika mycket värd” som du själv men det finns lik förbannat ingen annan lösning.

  Gillad av 6 personer

 4. Hans Högqvist skriver:

  Klanmedlemmarna talar förmodligen ursprungslandets språk så mitt förslag är att dra in medborgarskapet i landet de invaderat och återbörda dem till ursprungslandet med ”säng och gångkläder”. Oavsett av vad de drabbas av där.

  Gillad av 14 personer

 5. Eva Danielsson skriver:

  Om något liknande som i Tyskland ska kunna göras så förutsätter det att man faktiskt VILL stävja muslimska klaners brottslighet. När inte den politiska viljan finns, som i Sverige, så kommer inga metoder ens att prövas. Vi har sju riksdagspartier som ju i olika grad är väldigt nöjda med samhällsutvecklingen.
  Men om man däremot verkligen ville ha ett tryggt samhälle med välstånd och frihet, så skulle man kunna göra mycket i båda ändarna. Sluta fylla på problemen med fler utomeuropeiska invandrare ( kombinerat med återvandring) och börja bekämpa brottslighet, våld och bedrägeri med både utsvältningsmetoder och med vapen och hårda straff.
  Såklart man skulle kunna lösa problemen om man bara ville, alltså. Men man vill inte. Makthavarna har andra prioriteringar som t o m förutsätter islamisering och brottslighet och avvecklandet av frihet och demokrati.
  Om det gick att avsätta nuvarande politikerväldet och i stället avveckla det bidragsindustriella komplexet, så skulle man kunna bli en försiktig optimist. Men hur ska det gå till?

  Gillad av 14 personer

   • Claes-Göran Olsson skriver:

    Har tillbringat ett par veckor att dela ut AfS valmaterial inför EU-valet i samhällets villor, men undvikit lägenheternas brevinkast, eftersom dessa företrädesvis bebos av nyinflyttade ”svenskar”.
    Några reflektioner:
    – Det är mycket få människor, som finns utomhus att personligen lämna fram valinformationen till – märkligt i detta underbara försommarväder. Men dessa få är å andra sidan förbluffande ofta avvisande till EU eller ambivalenta i sin inställning, men oftast okunniga i EU-frågor. Efter några minuters diskussion förefaller de flesta nyfikna på mer information – både skriftlig på nätet och via videoklipp från AfS torgmöten.
    – Bara ett fåtal personer är direkt avvisande/hotfulla.
    – Ett infoblad i brevlådan hamnar med stor sannolikhet snabbt i pappersåtervinningen.

    – Det mest framgångsrika receptet att värva intressenter förefaller vara personligt möte och några minuters diskussion. Vilket betyder en våldsam uppförsbacke för ett litet parti med få aktivister att värva nya sympatisörer. Även ett utmärkt budskap säljer sig inte självt!

    Önskar att fler, som delar AfS värderingar (och de förefaller många här på DGS sidor), kunde hjälpa till ”att knacka dörr” så här i valtider.

    Gillad av 4 personer

  • Christer L skriver:

   ”Såklart man skulle kunna lösa problemen om man bara ville, alltså. Men man vill inte. Makthavarna har andra prioriteringar som t o m förutsätter islamisering och brottslighet och avvecklandet av frihet och demokrati.”

   Minns du Westerberg? Hur han reste sig ungefär som på en amerikansk talk-show, där den nyss intervjuade flyttar sig för nästa gäst. Jag såg detta och såg direkt vad det handlade om. Att han sedan gick därifrån var för att dölja sitt misstag att resa sig. Alla kunde se detta. Men förnekandet segrade. En lögn där Westerberg påstod sig inte vilja delta i ett möte med Ny Demokrati, och på den vägen blev det.

   Eva, jag tror att vilja och kunna måste diskuteras på ett annat sätt. Att vilja och inte kunna är ett nederlag i sig för den anspråksfulla stormakten. Om sossarna har försatt sig i knipa och inte kan ta sig ur denna med ”hedern i behåll” – det vill säga att öppet erkänna sitt misstag – så agerar man utifrån att man ”vill ha det så här”, kör vidare hellre än att erkänna misstaget. När erkände de misstag? ”Sverige har varit naivt”, längre än så har de väl aldrig gått. Vanligt men beklagligt förnekande beteende, kallas ofta rationalisering.

   Så har sossarna hållit på, de har därför inadekvat politik på så många områden. Hela denna öppenhet mot islam är ett arv från den förnekade pronazistiska perioden, de har inte lyckats ta sig ur detta än. Och det här pågår och multipliceras med sig självt och blir det vi nu ser, en fullständigt verklighetsfrämmande invandringspolitik. Bland annat. Kalla inte deras misslyckande, deras svaghet, för en styrka, kalla inte detta vanvettiga löje för vilja. Jag ser formidabla misstag som förnekas, rationaliserars, ynglar av sig och multipliceras i kvadrat. Det är oerhört.

   Deras svaghet är globalisternas styrka. Vad har de gemensamt, superkapitalisterna och socialisterna? Sossarna och de andra är svaga ledare, det gör dem lika effektiva för globalismen som vore de förrädare av den egna nationen, om inte mer.

   Gillad av 1 person

   • M skriver:

    Bra. Att vilja och kunna är olika saker. Jag tror du är rätt på det. De har inte en aning om vad de ska göra och hur eller vad som ledde hit. Det är de små stegens tyranni, ingen överblick, ingen konsekvensanalys. Man hoppades EU skulle hantera det. Taktik fick ersätta strategi. Partibok klokhet. Oavsett parti.

    Gilla

 6. Matte skriver:

  Kulturkrock.

  Återstår att se om det är kulturen som producerar civilisation eller kulturen som producerar kaos som vinner.

  (Det beror på om det finns mental styrka att mota bort kaoset? I ett feministiskt samhälle är det nog tveksamt.)

  Gillad av 2 personer

 7. Niklas R skriver:

  Lagar som kommer att ändra dessa klaners makt.
  1. Eftersom detta är unikt utlandsbaserad kriminalitet, arabiska och afrikanska klaner som inte klarat att hävda sig i sina hemländer kommer till Sverige istället. Alltså ska medborgarlagen ändras så att en svensk får inte inneha utländska medborgarskap. Om en utlänningar innehar ett svenskt pass upphör det svenska medborgarskapet automatiskt.
  Vad är poängen? Dessa klaner ser inte sig själva som svenskar och det skulle vara en skymf för dem om de var tvugna att söka visum varje gång de vill åka hem. Alltså kommer de inte att säga upp sina egentliga medborgarskap.
  2. Endast redliga personer kan ansöka om svenskt medborgarskap. Det innebär att de öppet kriminella i dessa klaner automatiskt blir av med sina svenska medborgarskap då de inte längre kan ansöka om ett.
  3. Här kommer bilan. Utländska medborgare som döms för brott med fängelse i straffskalan ska utvisas. Detta innebär att alla kriminella gäng/klan medlemmar som begår ett brott som har fängelse i straffskalan, säg fortkörning, blir utvisad till sitt hemland. Antingen direkt eller överförs till hemlandets fängelse efter två-tredjedelar av strafftiden.
  4. För att vi inte ska bryta mot EUs mänskliga rättigheter får vi även upprätta repatrieringscenter i Afrika, Mellanöstern och Centralasien dit de som inte kan skickas hem på grund av hot om tortyr eller dödsstraff skickas. Dessa center består i princip av en landningsbana, avtal med värdlandet att ta emot dessa personer, tull och passkontroll samt en låst grind som bara öppnas när resenärerna ska gå ut ur centret.

  Problemet löst.

  Gillad av 4 personer

 8. Per Eriksson skriver:

  Detta händer hela tiden sedan länge i Sverige men omerta råder – domare, åklagare, socialarbetare & poliser är livrädda under yrkesutövningen, hot är numera regel vilket innebär att hela rättssamhället håller på att klappa ihop men i vanlig ordning gör politikerna ingenting.

  Gillad av 5 personer

 9. Min strand skriver:

  Detta vänder inte förrän AFS eller liknande styr. Allt annat är trams. Fablernas värld. Roten till det onda måste dras upp. Jag läser vad folk skriver på DGS men det mesta är barnsligt trams om man inte tar ställning för detta.

  Gillad av 11 personer

 10. Elisabeth skriver:

  EU-valet närmar sig. Vi är många som hoppas och tror att olika mer nationalistiska partier får framgångar och rumsterar om i politiken. Ja, jag ser gärna något av en politisk jordbävning.
  Jag tittade på TV-utfrågningarna igår. Det var Peter Lundgren, Fredrik Federley och Alice Bah Kunke som var i elden. Jag har tidigare varit lite skeptisk till Lundgren men han var alldeles utmärkt. När intervjuarna ifrågasatte Ungerns/Polens domartillsättningssystem och pressfrihet svarade han att vi har liknande system i Sverige och samma censur. Helt rätt. Han klippte också effektivt av lilla Alice när hon svamlade på om .. å stackars barn…medelhavet, ranka båtar…osv osv. Alice var f ö som väntat rena katastrofen. Jag tror Lundgren är ett fynd för SD, han är tydlig och folklig. Han har varit lastbilschaufför i 30 år men träder ändå fram som en rätt fullfjädrad politiker. Imponerande. Nåja, 5 år i Bryssel har väl skolat honom. Hoppas att inte Bryssel slipar av honom för mycket. Vi har övernog av alla dessa förhatliga Bryssel-politruker.
  Men stats-TV förnekar sig aldrig. Efter utfrågningen, i Aktuellt, kom man med ett ”tillrättaläggande”. Lundgren hade tydligen i någon bisats sagt att medeltemperaturen inte ökat och detta gjorde man ett inslag om. FNs klimatnissar tyckte nämligen annorlunda. Och deras tyckande är ju TVs sanning. Men alla huvudlösa påståenden som lilla Alice kom med, de fick förstås vara ifred för granskning.

  Gillad av 9 personer

 11. Helicobacteria skriver:

  Beklämmande, Lars, att den civiliserade världen har tillåtits invaderas och terroriseras av våldsbejakande stamkrigare i sådan oerhörd mängd, att den på kristlig grund tryggt vilande, goda, fredliga, produktiva och rättssäkra västerländska livsstilen äventyras…

  … särskilt i Stiefmutti Merkels och precis lika styvmoderlige Löfvens extraplågade massmottagarländer, men naturligtvis kan de fortfarande existerande tyska och svenska folken, som är migranterna överlägsna i allt, utom gudstro, råhet och hänsynslöshet…

  … snabbt och effektivt, med minimalt våld och maximal medmänsklighet, identifiera, internera och resolut repatriera hela klaner, som bevisats eller befaras vara totalt oassimilerbara.

  Gillad av 3 personer

 12. Lars Hässler skriver:

  Dessa rader föll bort:
  Vad som behövs i både Tyskland och Sverige är:
  • Ge rättsvårdande myndigheter rätt att beslagta egendom som misstänks tillkommit genom brottslig handling (som Tyskland nu har).
  • Tillåt domstolarna att själva avgöra om anonyma vittnen skall användas.
  • Tillåt rättegångar där domare och åklagare är anonyma.
  • Öka straffvärdet på övergrepp i rättssak till minimum 5 år och maximum 10 eller livstid (aldrig böter).

  Gillad av 2 personer

 13. Göran Holmström skriver:

  Inte kommer dom ta i med hårdhandskarna mot den välbetalda röstboskapen, glöm det!
  7900 våldtäkter är i deras ögon ett billigt pris för att sitta kvar vid makten, alla rån våldsbrott är bara bagateller som Sarnecki snackar bort med staplar och diagram.
  Så länge vi håller käften och betalar skatt lär absolut inget ändras, statsministern har 170000 skäl att spela med, och så fortsätter det ner till den lägsta aktivisten.
  Varför ska dom slösa dyra resurser på folk som inte kommer skärpa sig, lovar att det har skett ett tyst medgivande från högsta ort att både lägga locket på och ge generösa straffrabatter.
  vi kan sitta här och gnälla oss blåa, det kommer inte ända på fakta, Advokater tjänar massor på detta, socionomer får sin lön av det med, till det goda män, nämndemän och så många flera.
  Förlorarna är vi som betalar för samhällsservice som vi inte får ta del av.
  Lösningen då?
  Ja kom med förslag.

  Gillad av 2 personer

 14. larsbernhoff skriver:

  Jag tror inte att folk i gemen är emot anonyma vittnen. Det är frånvaron av svar på denna avgörande fråga som gör att det blir så nära riskfritt som möjligt för alla vittnen att berätta vad de sett. Det är ett samhällsansvar att hjälpa till med att berätta det man själv vet och har sett. Om sedan berättelsen sker bakom duk och med förvriden röst är bättre än att det inte blir något vittne överhuvud taget.

  Att acceptera att brottslingar nuvarande rättsordning är detsamma som att ytterligare våldsbrott och annan tjuvverksamhet får fortsätta nästan riskfritt. Oacceptabelt! Oavsett om man heter Ann Ramberg eller annat så finns det enbart en ledstjärna, hur kan vi säkra dessa nödvändiga vittnesmål och inte låta nuvarande situation fortsätta tills någon högerextremist driver igenom det som snälla politiker inte klarar ut. Tyskland har uppenbart dragit lärdomar, Sverige har det inte ännu. Morgan Johansson är trögheten själv i denna typ av frågor, troligen för att han har fel kamrater som han lyssnar på.
  Lars Hässler ger bra förslag i sitt tillägg strax ovanför.

  Gillad av 1 person

 15. kolosserbrevetkap3 skriver:

  JAN MOLIN: ”Det är ett för dem utmärkt sätt att förstöra en nation, de vill uppgå i den globalism som skapats under lång tid. Och de flesta journalister är nyttiga idioter, som inte förstår vad som pågår.
  Hur ska man förstå det då? Se på verkligheten i västeuropa! Den verkligheten är skapad med vilje, annars skulle de för länge sedan ändrat sin politik med massinvandringen.
  Mera: mängder av internationella överenskommelser handlar ju om att öppna för folkförflyttningar till Europa. Palme, som var internationalist, var med på tåget från slutet av 60-talet, och 1975 beslutade de över våra huvuden att Sverige skulle bli mångkulturellt. Alla dåvarande partier gick med på detta, men S var drivande!”

  Bra skrivet! Tror dock de flesta journalister vet mycket väl vad som pågår; därför de är så ”hängivna saken”.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.