Amerikanska flaggan tvisteämne i Laguna Beach

I Laguna Beach, Kalifornien, har politikerna beslutat att pryda polisbilarna med amerikanska flaggan. Flaggan har delat invånarna i två läger, rapporterar LA Times, där det ena hyllar flaggan som patriotisk och det andra sågar den som aggressiv. Nu har kommunstyrelsen beslutat att se över beslutet.

– Folk skriker att den amerikanska flaggan på en polisbil kan såra immigranter eller besökare, säger kommunalpolitikern Peter Blake.

Många har dock reagerat positivt på de nya polisbilarna, säger poliskonstapel Ryan Hotchkiss. Jennifer Welsh Zeiter, advokat och ordförande i skattebetalarföreningen i Laguna Beach ifrågasätter lojaliteten hos dem som klagar på den amerikanska flaggan och menar att mycket av protesterna beror på hat mot Trumpadministrationen.

9 reaktioner på ”Amerikanska flaggan tvisteämne i Laguna Beach

 1. Solvig Hugosdotter skriver:

  Samma sak skulle hända här. 🇸🇪 Skillnaden är att fega politiker aldrig skulle komma på idén att pryda polisbilar med svenska flaggan, det skulle strida mot deras ideologi om multikulturens välsignelser. Immigranter kan bli kränkta!

  Gillad av 4 personer

 2. Stig Palm skriver:

  Hahaha…ser en svensk variant av detta. En svenska flagga på våra polisbilar och de kör in i våra förorter (utsatta områden av Muslimer). Korset på flaggan får Muslimerna att bli ännu galnare än de är. En tidsfråga innan flaggan måste få bort Korset (det Kristna) och ersatt med halvmånen.

  Gillad av 2 personer

 3. Christer L skriver:

  Vad är det här för trams? Svenska polisbilar är blågula, vad är det för symbolik? Låt oss inte börja hugga oss själva i foten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.