Tysk IS-kvinna åtalad för barnamord

I Tyskland pågår nu rättegången mot den tyska IS-kvinnan Jennifer Wenisch, 27. Hon står bland annat åtalad för att ha låtit en yazidisk liten flicka dö en plågsam död av törst i mycket stark hetta och riskerar livstids fängelse, skriver The Daily Mail.

Jennifer Wensch konverterade till islam 2013 och anslöt sig till terrorgruppen 2014. Hon blev då en av IS kvinnliga ”moralpoliser”. Tillsammans med sin IS-make Taha Sabah Noori AI-J höll hon den yazidiska flickan och hennes mor som slavar medan de bodde i det då ockuperade Mosul, Irak 2015.

2016 besökte Wensch den tyska ambassaden i Ankara för att få nya identitetshandlingar. När hon lämnade ambassaden arresterades hon av turkisk polis och utvisades till Tyskland.

4 reaktioner på ”Tysk IS-kvinna åtalad för barnamord

 1. Jari Norvanto skriver:

  ”IS-kvinna”, vilket privilegium… Vilket annat sadistiskt mördarpacks medlemmar i historien får ett så överslätande omtalande i medierna, utom av de medsvurna plattformarna? Nej tack till dessa terrorister. Skicka dem åt helvetet.

  Gillad av 3 personer

 2. uppstigersolen skriver:

  Öga för öga, tand för tand. Tänker jag. Varför slösa rättegångskostnader på denna kvinna? Tillämpa sharialagar.

  Gilla

 3. Niklas R skriver:

  Varför ska hon dömas i Tyskland för ett brott begånget i Syrien. Lämpligen borde hon överföras till Syrien för utredning och lagföring.

  Gilla

 4. Allan Stutzinsky skriver:

  Det syriska rättssystemet är inte det mest rättssäkra i världen, kanske det minst rättssäkra. Om man ändå väljer att begå allvarliga brott just där får man nog anses ha accepterat att dömas i enlighet med det rättssystemet. Låt syrierna lagföra och döma IS-terroristerna ! De gör det säkert gärna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.