Vägrar skaffa barn på grund av klimatet

Den senaste i raden av rörelser som syftar till klimatrelaterade restriktioner är Birth Strike – ungefär ”barnafödandestrejk”, det vill säga att kvinnor väljer att avstå från att föda barn på grund av klimatångest. Rörelsen har dock inte fått särskilt stort genomslag i hemlandet USA. Endast ett sextiotal kvinnor har gått med, trots att den demokratiska politikern Alexandria Ocasio-Cortez ställer sig bakom initiativet med argumentet att jorden kommer att gå under om tolv år.

Se filmklippet och läs artkeln på Daily Caller här

31 reaktioner på ”Vägrar skaffa barn på grund av klimatet

 1. uppstigersolen skriver:

  Nu tycker jag det är utmärkt att människor som tror på sagor inte skaffar barn. Sagor läser man för barn. De brukar ganska snart fatta vad som är dikt och verklighet. Dessa kvinnor har inte lämnat barnstadiet ännu. Lite Greta varning kanske.

  Gillad av 6 personer

 2. Anders skriver:

  Detta är ett perfekt exempel på avsaknad av Darwinistisk ”fitness”. Och utmärkt om kommunisten Alexandria Ocasio-Cortez inte skaffar barn. Bara att hoppas att alla svenska socialister och kommunister följer hennes exempel.

  Gillad av 4 personer

  • gramick skriver:

   Din okunnighet är slående. Damen i fråga representerar demokraterna i den Amerikanska
   kongressen och torde knappast kunna beskyllas för att vara kommunist.

   Gilla

   • Stig Palm skriver:

    Bernie Sanders gör detsamma och är Kommunist. Hon Cortez är snarare Sosse med svenska mått mätt.

    Gilla

 3. Bland hinduer många ibland, danske mand han nu försvann, bemärkt då ormtjusares flöjt väckte mandom fram, till dans alá elefantiand, annars rökande utan en tand, Danmarks land, ett minne många ibland, bakom horisontens rand skriver:

  Mitt slutord för denna gången på DGS blir att notera att flera saker har börjat hända. Flera hörnpelare för etablissemanget och pk-ismen faller nu. Folk lämnar systemmedia i allt stridare ström, med hjälp av ny teknik inte minst, detta gör att lögnerna börjar falla, två av de största är den om klimatet som så mycket politk byggs på, samt den om invandringen, i synnerhet den muslimska, allt fler förstår att det inte bara är en återvändsgränd, utan att vi också måste backa Europa till vad det en gång var, till våra kärnvärden, kristendom, en sekulär stat med individens frihet i centrum och ett fritt ord där rationalitet, ärlighet och den vetenskapliga metoden hålls högt.

  Vad gäller klimatet så säger nu Greenpeaces grundare det som allt fler vet, sagan om global uppvärmning genom mänsklig påverkan är den största vetenskapliga svindeln i världshistorien, vetenskapen självt kommer att tvingas genomgå en rening för att återupprätta sitt rykte. Nir Shaviv har tillsammans med danska forskare funnit svaret på gåtan, det är solen och kosmisk strålning som är den felande länken. Så CO2 kommer inom 10år att vara helt borta från agendan och alla som byggt hela sin makt på denna myt kommer att försvinna.

  Vidare, vad gäller islam och migration så talar Österrike öppet om att helt sluta ta emot migranter, Italien går en liknande väg, liksom alla andra europeiska länder där vanligt folk lyckats bryta etablissemangets hegemoni. IS-terroristernas hemkomst under etablissemanget försorg kommer att avslöja att vi styrs av förrädare, terrordåd kommer att väcka än fler till att samexistens med islam är omöjligt, allt fler inser detta och de partier som ser det tydligast växer snabbast. Samtidigt så börjar etablerade partier falla ihop. I Sverige kan vi se Mp, L och snart C, vi bara väntar på S som allt mer blir ett parti för muslimer, SSU i Malmö har valt väg. Korruptionen som vi sett i L och Mp genomsyrar hela det europeiska etablissemanget och kommer när fler journalister börjar granska dem, istället för att hålla dem om ryggen, att skynda på processen med etablissemangets fall. Vidare så vittrar allt fler av de etablerade invadringsvurmande partierna sönder när det inte går att dölja att deras agenda är fientlig gentemot västeuropas folk och grundläggande värderingar. Det som vanligt folk visste visade sig vara rätt, det gick inte att ta islam ur muslimerna. Detta komme också att sätta stopp för den massinvandring från Afrika som EU orkestrerar, Europas folk har fått nog. I USA så kommer Trump att vinna igen då allt fler inser galenskapen i den identitetspolitik som demokraterna driver och muren kommer att byggas. Brexit kommer att bli av, eller så kommer England inte kunna hålla samman som land. Nästa EU-val kommer att bli en massiv succé för populister vilket bäddar för ett maktövertagande vid valet efter det.

  Så den etablerade ”ordningen” har nu börjat falla, ljuset syns i tunneln.

  Gillad av 11 personer

  • Lars Mellblom skriver:

   Det vore en förlust om du slutar kommentera på DGS! Om det blivit alltför tidskrävande, minska antalet kommentarer.

   Angående islam i Sverige. Det finns ett annat alternativ till att folk i allmänhet öppnar ögonen och ser hotet. Nämligen att yngre och medelålders kvinnor konverterar och kort därefter de feminiserade männen, när trycket från islam blir tillräckligt stort. Just för Sverige tror jag att det är den mest sannolika utvecklingen.

   Gilla

  • Svenge skriver:

   Glöm inte att alla vänsteråsikter som smulas sönder följs snabbt av nya konstigheter, V är åsiktsentreprenörer. Det har de alltid varit, märkbart efter RF 1779.God bless us all.

   Gilla

  • cmmk10 skriver:

   Jag hoppas att du har läst tecknen rätt, men tror tyvärr att vi får vänta så länge att det känns förgäves.

   Ett citat från Kvartal, som kanske kan stödja din prediktion:

   ”Det multikulturella experimentet försöker avskaffa etnisk grupplojalitet inom den vita majoriteten – men samtidigt stärka den bland minoriteter. Det kommer också att sluta med en krasch mot mänsklighetens klippvägg.”

   Gilla

   • Jari Norvanto skriver:

    Intressant mening citerad, som sägs komma från den judiske politiskvetenskaplige professorn Eric Kaufmann. Då blir rimligtvis frågan vem som profiterar på de vitas hädangång eller åtminstone minoritetsvardande i sina respektive länder, och vilka som är puppet masters i denna underförstådda agenda.

    Man kan fråga sig om det finns ett primärt syfte att försvaga de vitas ställning i sina länder, så som skett med de vita i Sydafrika, eller för all del de vita i EU:s länder, eller om detta är mer sekundärt, som en bieffekt till globalismens intresse att försvaga nationalstaternas integritet och självständighet genom att överbelasta dem med migranter och den därigenom destabiliserande demografiska omvandlingen. Den inre exilen och de vitas diaspora… Kanske är detta en ovidkommande tankeövning, om resultatet blir det samma oavsett primärt, sekundärt eller kombinerat syfte.

    Gilla

 4. madebymihere skriver:

  Skulle nog vilja påstå att fler inte går med i denna rörelse på grund av Alexandria Occasional Cortex, denna vettlösa tjejtrasa. Hon skrämmer nog iväg de flesta med sin stirrande blick, verklighetsfrånvända uttalanden, viftande och spretande händer. Alla de som vägrar skaffa barn pga klimatångest – denna märkliga rörelse som inte är ett spår bättre än en extremistisk sekt – så bra!

  Gillad av 5 personer

 5. gmiksche skriver:

  Det ligger någonting i det. Om hon hade stavat sitt namn Ocasio Cortes, då hade det betytt tillfälle (till) nedskärningar. Ex vis i barnafödande. Helt i hennes anda. Men även namnet Cortez leder en åt samma håll. Den spanske erövraren i vars spår den amerikanska urbefolkningen dog som flugor. Av importerade sjukdomar och av smitt stål som gudarna från andra sidan Atlanten fört med sig.

  Gillad av 1 person

 6. Anders F1 skriver:

  Jag gjorde barn. Ångrar det nu. Hatar att tänka tanken. Må gud eller satan förlåta mig.

  Det var helt och hållet HENNES FEL!!!!

  Gilla

 7. Ga Ort skriver:

  Det chockerar mig att man försöker skambelägga människors fundamentala behov att reproducera sig. PK-ismen är människofientlig!
  Jag är själv övertygad om att vi har stora problem framför oss med klimatet, men det ska inte lösas genom dessa PK-istiska idiotier! Man bör i stället angripa det system som ger oss klimatproblemen, t.ex. oljeindustrin, kolanvändning, konsumism, tillväxtideologin.

  Gilla

 8. Hovs_klipphällar skriver:

  Detta avspeglar att klimathysterin helt enkelt är en religiös sekt utan verklighetskontakt.

  Håller helt med Lars Bern i intervjun på http://www.swebbtv.se:

  ”Fjärde statsmakten med Lars Bern om SVTs klimatbedrägeri”

  Visst, överbefolkningen ÄR ett problem i vissa delar av världen, och då tänker jag främst på Afrika och Mellanöstern — däremot är klimathysterin en bluff.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.