Finansbolag och banker flyr Storbritannien

Osäkerheten kring ett Brexit utan goda överenskommelser med EU får banker och finansbolag att flytta tillgångar och sin personal från Storbritannien till EU, rapporterar en brittisk tankesmedja. Bland de populäraste destinationerna är Dublin och Frankfurt.

Ännu har City of London en dominerande ställning som ett globalt finanscentrum, men rapporten belyser ändå att Brexit tvingat fram förberedelser för att möta de kommande regleringarna mellan EU och Storbritannien, oavsett vilka de blir.

Läs mer på Deutsche Welle

5 reaktioner på ”Finansbolag och banker flyr Storbritannien

  1. MartinA skriver:

    ”Händer på nätet” avslöjar återigen att han är globalistisk och manipulativ. ”Händer på nätet” är övre medelklassens version av ett trasproletariat, ur hand i mun, allt allt allt för att stoppa det i min mage. Inga principer. Ge mig mat.

    Händer på nätet har näsan och tungan så tätt sammanflätade med Globalisternas ändalykt att det skulle krävas en hel pluton av Rune Elmqvist och Åke Senning för att sparera dessa två entiteter.

    Men denna notis. Och denne nyengagerade skribent. Föranlder mig ändå att utsträcka ett från hjärtat kommande tack till Det ”goda” ”samhället”. Det finns, och ännurmer, det har funnits, många dygder i denna ”vår” värld. Och för mig är ärligheten ändå den främsta av dem. Och i och med att ni gamla kommunister som numera kallar er liberaler har engagerat denne, ”Händer på nätet”, så har ni ändå, från lager av lager av lager av lager av lager av lögn och vilseledande och korruption. Lyckats uppbåda åtminstone en liten flisa av ärlighet.

    Gillad av 2 personer

  2. Dan skriver:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.