Gästskribent Rebwar Hassan: Jag blev utesluten ur MP, men inte Kaplan som sprider islamism!

Det var jag, som såg islamismens framfart och kritiserade detta, som blev utesluten ur Miljöpartiet och inte ex-minister Kaplan som spred islamism. Detta är något som bör skämma ut MP för all framtid. Att Maria Ferm som statssekreterare i statsrådsberedningen och Amanda Lind som demokrati- och kulturminister kommer att fortsätta på den inslagna vägen behöver vi inte tvivla på.

Att vrida och vända på asylregelverket, utlänningslagen och olika konventioner i syfte att fullkomligt proppa in människor från tredje världen får med tiden allvarliga konsekvenser. Jag läser dagligen Dagens Samhälles urval av vad, oftast, dagspressen skriver i samhällsrelaterade frågor. En stor majoritet av de ämnen som den av Sveriges Kommuner och Landsting ägda tidningen tar upp är relaterade till invandringen. Det handlar om volymerna och de enorma behoven av samhällsservice. De flesta av artiklarna andas alarmism. Sverige har redan ett olösbart problem med alltför stora volymer av migranter men ska ändå fortsätta med att ta in 100 000 människor om året. År efter år och årtionde efter årtionde. Alla system är överansträngda och allt fler samhällsområden kommer framöver att fallera. När lågkonjunkturen väl slår till står vi troligen inför svårigheter som Sverige inte har varit i närheten av sedan andra världskriget. Då om inte förr går det inte längre att smita från notan.

Den oerhört försvagade regering vi har på grund av center-liberalerna, måste väl försöka visa på något slags handlingskraft och kan nästan bara göra det på ett enda sätt. Löfvens regeringstal visade vad som komma skall.

Det är tydligen inte den havererade asyl- och anhöriginvandringen med strömmen av shariatroende, islamister, hederskulturdiggare, klaner eller kriminella gäng som regeringen anser vara roten till landets problem. Sådant kan – om alls – lösas endast med våldsamma eller jobbiga metoder. Det kräver en stark regering. Därför måste regeringen skylla ifrån sig. Någon annan måste skuldbeläggas för sakernas obehagliga tillstånd. Av inledningen till Löfvens regeringstal framgick att det är så kallade främlingsfientliga rasister, nazister, islamofober och patriarkala strukturer som regeringen anser är landets riktiga problem.

Själv har jag omgående märkt av den miljöpartistiska svansen som återigen och på olika sätt vill tysta mig. Eller låta någon ”överrock” med uppdrag att ”skademinimera” och förvränga det jag skriver. Häromdagen påstod dessutom någon att jag mer eller mindre upplåtit min Facebook till en SD-sympatisör för att skada MP. Men jag kan försäkra att alla mina år i kommun, landsting och riksdag har givit mig en mycket gedigen insyn och kunskap om vad MP en gång var och vad partiet nu tyvärr har blivit. Vilket Amanda Linds spontana kommentar om Kaplan bekräftar. Vi minns också hur hela partiledningen stödde honom vid avgången. MPs roll i Sveriges pågående islamisering bör därför påtalas så snart den syns och det gör den ofta.

Dagligen får jag 5 – 10 tips från följare på Facebook om vad jag borde ta upp och kommentera. Några enstaka av dessa tips har jag tillräckligt stor kunskap om för att kunna göra något av utifrån mitt svensk-kurdiska och före detta miljöpartistiska perspektiv.

Jag har kommit att avsky islams sharialagar och de hederskulturer som utvecklats ur islam. Islam kan inte samleva fredligt i ett västerländskt upplyst, demokratiskt och jämställt samhälle. Det har varit smärtsamt att se den naiva syn på islam som tillåtits växa fram i Sverige och i MP. Islam är inte en kultur bland många utan islamisterna ser islam som en ersättning av alla andra kulturer. Med eller utan våld. Oftast med. Det är min plikt som människa och invandrad till denna svenska demokrati att försöka sprida kunskap om islams mörka dogmer. MP har i åratal gjort precis tvärtom och dessutom uteslutit mig för min kritik medan sådana som Kaplan och hans vänner lugnt kan fortsätta med sin propaganda i skuggan av partiets maktapparat. Ingen ändring att ske förrän partiet åker ur riksdagen och tvingas tillbaks till sina lokaldemokratiska visioner.

Att jag överhuvudtaget skriver denna dagens text beror på att vi som räknas in i gruppen ”islamofober” av regeringen kommer att sammankopplas med nationalsocialister, hatare, Putin-konspiratörer och antagligen också landsförrädare. Allt för att regeringen ska slippa ta tag i de riktiga och obehagliga och snart olösliga samhällsproblemen.

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag som invandrare inte bugar för makten eller för att jag säger obehagliga saker till rädda människor. Alla måste nu ta ansvar och säga ifrån. Alla. Alltid. Annars väntar Gulag, det vill säga sovjetiska koncentrationsläger!

Rebwar Hassan är före detta riksdagsledamot, utesluten ur Miljöpartiet på grund av kritik mot partiledningen, idag politisk vilde.

28 reaktioner på ”Gästskribent Rebwar Hassan: Jag blev utesluten ur MP, men inte Kaplan som sprider islamism!

 1. A skriver:

  Mycket bra text Rebwar, men jag är inte säker på att du förstår hur pass indoktrinerad svensken är. Som läget är just nu kan jag inte se att svensken förstår att nåt står på spel, därmed inte kapabel att agera. Även de flesta motståndare till den förda pålitiken, är fullständigt naiva. Totalt knäckande att höra dem beklaga sig. Jag tror det är betydligt sannolikare att landet råkar bli räddat av tex kass ekonomi eller i kombination med naturkatastrof eller yttre politisk faktor. Kommer inget sånt så är nog det sannolika att det går åt helvete tyvärr.

  Mvh A

  Gillad av 9 personer

 2. svenne skriver:

  ”Islam är inte en kultur bland många utan islamisterna ser islam som en ersättning av alla andra kulturer. Med eller utan våld. Oftast med. Det är min plikt som människa och invandrad till denna svenska demokrati att försöka sprida kunskap om islams mörka dogmer.”

  Det är skrämmande att personer med kunskap om ”islams mörka dogmer” inte får tillträde till de media som betraktar sig som rumsrena. Jag har en misstanke att samtliga TV-kanaler inte vågar bjuda in en ”islamofob” – med genuin kunskap i ämnet – till en diskussion/debatt angående denna heta potatis. Med tanke på det som Jyllandsposten var på väg att utsättas för, liksom attentatet mot Charlie Hebdo, så skulle hotbilden mot programledare och kanalansvariga bli alltför stor för att man skulle våga sig på en sådan satsning.

  Det är i stället ett säkrare kort att göra snyftrepotage om utsattheten för slöjbärande muslimska kvinnor och ”avslöjanden” angående polisens ”brutalitet” i samband med personkontroller av individer med utländskt utseende. Även ”grävande repotage” om NMR kan man kosta på sig därför att detta fåtal individer inte innebär något substansiellt hot mot vare sig de grävande journalisterna eller samhället i övrigt.

  Det vore välgörande om TV-kanalernas ledningar offentligt kunde erkänna att det är ren och skär rädsla som gör att en djupgående, och kritisk, granskning av islamismen i Sverige inte genomförs. ”Vi avstår från att granska denna på grund av det våldskapital som en del personer inom denna grupp besitter” är ett erkännande som aldrig kommer att offentliggöras.

  Gillad av 12 personer

 3. Hosianna skriver:

  Ja, Rebwar Hassan, att du har haft det synnerligen dåliga omdömet, att vara aktiv miljöpartist ligger dig naturligtvis i fatet, men om du verkligen vill befria Sverige från den högst påtagliga, utländska invasionen från Jordens ideologiskt smutsigaste hörn…

  … borde du omedelbart ansluta dig till ett svenskt folkrörelseparti, som vill skydda vår fredliga, sekulära, kristet civiliserade och nu organiserat attackerade, västerländska livsstil genom att resolut repatriera islamister tillbaka till deras ursprungliga habitat.

  Gillad av 3 personer

  • Lasse Forss skriver:

   Rebwar Hassan gör, som utesluten ur Mp, en oerhörd insats som berättar om vilka fientliga krafter som partiet består av. Må han går in i ett folkrörelseparti, men den nytta han gör som avslöjare, skulle han aldrig uppnå på annat sätt. Heders, Rebwar Hassan. Heders!

   Gillad av 1 person

 4. Aurora skriver:

  Det faktum att du blev utrsluten och inte Kaplan säger väl allt om MP. Nu är ju MPs ideologiska profil i god samklang även med S som i olika underorgansiationer inhyser och understöder profiler som står för extremism. C (regeringens nya samarbetspartner) står ju också för en välvillig inställning med en kvinnlig sharialedamot i en domstol. Det hjälper nog inte mycket att varna. Det gjorde redan Sabuni i L. Hon fick också gå. Även Mauricio Rojas för många år sedan nu varnade. Nej, allt kommer att bli så bra. När vi ligger med näsan i golvet och sharia tagit över kommer allt att vara som det ska.

  Gillad av 4 personer

 5. En snäller mand, tröstar stor naken madam, med väldig mun och barm och mången tand, får det sista som fjärilen spann, för att hålla sig varm, kanske vid kejsarens hov nu kan föra sig fram, en vänlig gest, vad nu! än större best? skriver:

  Det som framförallt verkar förena oss dissidenter det är att vi har en viss ärlighet, vilket verkar göra oss politiskt naiva och helt ineffektiva. Så istället för att inse vad klockan var slagen och att vi nu lever i en post-demokrati, så trodde Rebwar Hassan att tala sanning skulle hjälpa, och blev utesluten, degraderad till bloggar och bannlyst i media och får dessutom vänsteraktivister efter sig. Nu är det försent, nu har du samma lilla röst som vi alla, när du istället kunnat applicera de metoder som dina tidigare fränder lever efter, infiltration och subversion, man infiltrerar alla institutioner, från partier, media, till IOGT till kyrkan till miljörörelse, överallt finns nu marxister och islamister. Det var instruktivt att lyssna på videon som delades häromdagen med Patrick Moore, Greenpeaces grundare, hur han beskrev hur miljörörelsen infiltrerades av fanatiker och marxister som insåg att CO2 blev ett effektivt vapen mot ekonomisk utveckling och västvärlden. Rebwar hade kunnat göra samma sak, bli en infiltratör i Mp, på så sätt så hade han kunnat göra verklig nytta, nu blir han istället ännu en i vår kör av musröster, pip. Vi talar sant, pip.

  Till sist en fråga, du är kurd, jag fattar inte var kurdernas lojalitet ligger, för de verkar ju ofta samarbeta med muslimska terrorister? Vad är förbindelsen mellan kurderna och uzbekerna till exempel? Man blir ju matad i media med att kurderna är så oberoende och stolta, men är det inte där som här, antingen är man muslim, eller inte, det är den viktigaste lojaliteten också för kurderna?

  Gillad av 6 personer

 6. Bo Svensson skriver:

  https://www.rt.com/news/450063-acquittal-christian-woman-pakistan/?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Email

  Är det någon skillnad på dessa muslimer och dem vi samlar på här, förutom att våra ännu inte är i majoritet? – Man är alltså galen av raseri över att dödsdomen över en kristen flicka inte verkställdes. – Hennes brott: Att tycka att islam är sämre än kristendom.

  Min provisoriska dom grundad på vad jag hittills tagit del av om islam, är att den från början var som inverterad religion: – Man samlade på allt skit som alla andra religioner förkastat och slängt på tippen: Hat, hämnd, mordlust, lust att förnedra, slaveri, massmord på oliktänkande. – Ju religiösare muslim, desto sämre människa.

  Rätta mig, om jag har fel!

  Gillad av 4 personer

  • Bo Svensson skriver:

   Jag uppskattar strävandena att få till samförstånd mellan olika religioner genom att fokusera på det man har gemensamt istället för det man är oense om. – Men det har ingen chans att fungera för en tvärtom-religion. – Där blir ingenting kvar, om man gör sig kvitt antagonismen.

   Gillad av 2 personer

 7. Ola Byfät skriver:

  Tack för en viktig skrivelse. Ett problem tror jag är att sekulariserade svenskar inte förstår religionens potentiella kraft till fanatism. Ingående kunskap saknas om islams grundläggande dogmer och svärdsmission. Vi minns vad som hände efter att Benedikt XvI i en universitetsföreläsning citerade en medeltida bysantinsk kejsare om Muhammed när han föreskrev att tron som han förkunnare skulle utbredas med svärdets makt. Kaos i MENA! Detta importeras nu som valboskap!

  Gillad av 2 personer

 8. Lennart Bengtsson skriver:

  Jag tycker det nu är hög tid att sluta jamsa över den pågående och tilltagande förrycktheten och inse att vi närmar oss ett skarpt läge. Nu gäller det att torrlägga träsket om något innan det blir för sent.

  Gillad av 10 personer

  • Astrid skriver:

   Du har rätt Lennart Bengtsson, men lättare sagt än gjort.

   Är det för sent eller inte? Är svenska medborgare alltför indoktrinerade? Under många år har varningar hörts utan att majoriteten tagit dem på allvar. Man röstar fortfarande fram de partier som anslutit sig till globalismfascismen. NWO handlar om pengar, politisk makt – men även makten över anden: religionen.

   Ryssland och östra Europa med klokt ledarskap värnar kristendomen, dess kultur och värdegrund. Europa under globalismen får en demoraliserad befolkning där det är OK att ljuga, mobba, vara hänsynslös… Många tycks göra vad som helst för att berika sig ekonomiskt. Denna människotyp kallas Den Nya Människan, den totalitära fascismen Den Nya Världsordningen, i vilken individen blir värdelös annat än som arbetsträl och skattebetalare, i framtiden förmodligen chippad, med på förhand fastställd livslängd – Medan oligarkerna redan nu byter blod och organ för att förlänga sitt eget liv på jorden. En rädsla för steget över tröskeln?
   Det berättas att Josef Stalins dödskamp var fruktansvärd. Han klamrade sig fast vid sängen med krampaktiga händer. Kanske erfor Stalin en sanningens minut, en klarsyn när allt var för sent –

   Gillad av 3 personer

   • olle reimers skriver:

    En liten rännil är de olika demonstrationer som hållits sedan i slutet av förra året med Katherina Janouch som huvudtalare. Symbolen är de gula västarna.

    Vi behöver bli fler och fler som på detta påtagliga sätt demonstrerar vårt missnöje.

    Stöd och /eller delta!

    Ett råd är att gå in på Lästips och få reda på fler fria medier.

    Gillad av 1 person

 9. Ping: Läsvärt – forsete
 10. Henric Ankarcrona skriver:

  En värdefull krönika – tack.
  Det finns inga genvägar. Tala, skriv och läs och tag därmed ansvar efter egen förmåga.
  På YouTube finns ”A Swedish Elephant”, en film om dagens Sverige. Där finns argument i olika former och underlag för en faktabaserad debatt.

  Gilla

 11. Göran Holmström skriver:

  Rebwar en mycket bra artikel och tänkvärd.
  Hur får vi igång samtalet om Islam utan att rasistkortet dras ur hatten?
  Hur kan vi prata hedersvåld utan att” socioekonomiska orsaker dras upp?
  Hur kan ett ärligt samtal startas över att vissa Imaner hetsar upp dom som tror?
  Alla dessa hur är ju i princip tabu att en yppa, risken för ett HMF åtal är överhängande att ens andas över dom . Där Rebwar måste man börja,
  Att uttrycka avsky, eller starka känslor, det är ju det som dom styrande älskar.
  Då kan man lagstifta eller bötfälla den som har” Fel åsikter”
  Så Tänker jag över det hela bara.

  Gilla

 12. Jari Norvanto skriver:

  ”Jag läser dagligen Dagens Samhälles urval av vad, oftast, dagspressen skriver i samhällsrelaterade frågor. En stor majoritet av de ämnen som den av Sveriges Kommuner och Landsting ägda tidningen tar upp är relaterade till invandringen. Det handlar om volymerna och de enorma behoven av samhällsservice. De flesta av artiklarna andas alarmism.”

  Dagens Samhälle är arena för kravmaskiner och bettlande rättighetsaktivister som alltid har anspråk på de arbetandes plånböcker, med moraliserande imperativ. Det så kallade välfärdsindustriella komplexet – ett omättligt slukhål. Det läsvärda kan väl i mångt och mycket sammanfattas i krönikor av Peter Santesson och Malcom Kyeyune. Bättre var det under Mats Edmans redaktörskap – men han jagades bort av den kommunistiska mobben.

  Gillad av 3 personer

 13. Aha skriver:

  Islamismen är en bland flera dysfunktionella företeelser i Sverige. I invandringens spår följer så mycket annat än bara Islam och dess dåtidsvärderingar. Med har också följt grov brottslighet, usla skolresultat och en välfärd synonym med köer. Värst är väl det gigantiska utanförskapet. Över allt detta står en kväljande PK-ism uppfylld av floskler och världsförbättrariver.
  Sverige behöver räddas från den urusla omgörning som nu sker med full kraft.
  Rädda Sverige har nämnts som paroll. Kan det uttryckas bättre?

  Vad som behövs är att någon karismatisk person ges förtroende att representera alla kritikiska rörelser, föreningar, bloggare etc under denna paroll. Att låta sig bli representerad innebär bl.a. att bloggare en och samma dag ska skriva exakt samma sak, tex att invandringens enorma kostnader har kommit till vägs ända, Sverige föröds.

  En ansats som kostar ”ingenting”, kostar bara samförståndsanda.
  Etablissemanget kan skatta sig lyckliga att Nya media inte har lyckats samverka.
  Nätet är som gjort för att samla styrkor under parollen; Rädda Sverige.

  Gillad av 1 person

 14. Martin R skriver:

  Miljöpartiet gjorde sitt sämsta val sedan 1991,fick drygt 4% nu senast.
  Och Mp har 5 ministrar. Det är sinnessjukt.
  Sverige är infiltrerat av islamister,korrupta ledare, kulturmarxisterna till journalister,
  politiker med en Sverigefientlig agenda.

  Jag ser på framtiden med sorgsen blick.
  Det går fort nu. Och tyvärr verkar folket fortfarande befinna sig i djup godhetssömn.
  Stora delar av folket. Men en del har vaknat, som t ex R Hassan. Bra så.
  Men fortfarande verkar inte många fatta att politikerna ”pissar på oss”
  Dom struntar gladeligen i sina löften och vägrar inse sanningen.
  Morgan Johansson t ex.
  Sverige ska in med fler misogyna medeltidsmän med noll intresse av att bli en del av det svenska samhället.
  Vi har ett land som styrs av ledare, forskare, politiker,journalister vars huvudsakliga uppgift är att pestsmitta sd och deras väljare.

  Om några år kan det låta som följer;
  Ett utländskt tv team gör reportage om tillståndet i Sverige som nu är klart värst i hela västvärlden med gängvåldtäker, granatattacker,utanförskap,gängkriminalitet,hedersförtryck,islamism,bilbränder, upplopp,
  polisbrist,bostadsbrist,vårdköerna långa som Ölandsbron,arbetslöshet,hemlösa svenskar som driver runt och moskéer växer som svampar ur jorden över allt.

  Tv journalisten träffar på en grå,trött, sliten bortröstad f.d. partiledare vi kan kalla för Jan.
  Tv journalisten;
  -Varför har det blivit så här i det en gång så trygga Sverige?
  den liberala Politikern;
  – Vi måste hålla det nationalistiska och främlingsfientliga sd borta från allt inflytande.
  Tv journalisten;
  – varför det?
  Den liberala politikern;
  – de vill förstöra Sverige och stänga gränserna.

  Gilla

 15. Lasse Forss skriver:

  Jag läste Löfvens ”trontal”. Om hans insikt är vad som avspeglas i talet, då är Sverige mer illa ute än vad jag någonsin fruktade. Ekonomin är god. Arbetslösheten låg. Invandringen kan fortsätta. Höghastighetståg ska transportera oss. Allting ska bli ”ännu bättre”.
  Varför ska allt detta hända först nu? Vad gjorde man under förra mandatperioden?
  Bland alla överdrifter måste jag ta upp fossilfriheten. Vi ska på några få år inte släppa ut någon koldioxid. Vad kostar det? Vad blir effekten?
  Att det inte är gratis att förbjuda fossila bränslen borde stå klart till och med för Löfven. Men hur märker jordklotet av det?
  Sverige står för 1 promille av koldioxidutsläppen. 1 promille. Kina, Indien, Brasilien med flera länder har bestämt sig för att bygga ut sin energiproduktion till vår och andra utvecklade länders nivå. Och det är fossil energi, främst kol, som används. Det här innebär att om något decennium så kommer de globala utsläppsökningarna att uppgå till mer än 300 gånger Sveriges totala. Sverige ska alltså satsa en mängd miljarder på något som över huvud taget inte kommer att märkas. Om vi satsar miljarder och resultat blir att ökningen blir mer än 300 gånger vad Sverige med stora uppoffringar eliminerat, är så korkat så motsvarigheten finns inte. Ja, det är så korkat så det borde betraktas som kriminellt.

  Pengarna borde användas till alla löften som kan ge någon nytta.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.