Gästskribent Rebwar Hassan: Jag blev utesluten ur MP, men inte Kaplan som sprider islamism!

Det var jag, som såg islamismens framfart och kritiserade detta, som blev utesluten ur Miljöpartiet och inte ex-minister Kaplan som spred islamism. Detta är något som bör skämma ut MP för all framtid. Att Maria Ferm som statssekreterare i statsrådsberedningen och Amanda Lind som demokrati- och kulturminister kommer att fortsätta på den inslagna vägen behöver vi inte tvivla på.

Att vrida och vända på asylregelverket, utlänningslagen och olika konventioner i syfte att fullkomligt proppa in människor från tredje världen får med tiden allvarliga konsekvenser. Jag läser dagligen Dagens Samhälles urval av vad, oftast, dagspressen skriver i samhällsrelaterade frågor. En stor majoritet av de ämnen som den av Sveriges Kommuner och Landsting ägda tidningen tar upp är relaterade till invandringen. Det handlar om volymerna och de enorma behoven av samhällsservice. De flesta av artiklarna andas alarmism. Sverige har redan ett olösbart problem med alltför stora volymer av migranter men ska ändå fortsätta med att ta in 100 000 människor om året. År efter år och årtionde efter årtionde. Alla system är överansträngda och allt fler samhällsområden kommer framöver att fallera. När lågkonjunkturen väl slår till står vi troligen inför svårigheter som Sverige inte har varit i närheten av sedan andra världskriget. Då om inte förr går det inte längre att smita från notan.

Den oerhört försvagade regering vi har på grund av center-liberalerna, måste väl försöka visa på något slags handlingskraft och kan nästan bara göra det på ett enda sätt. Löfvens regeringstal visade vad som komma skall.

Det är tydligen inte den havererade asyl- och anhöriginvandringen med strömmen av shariatroende, islamister, hederskulturdiggare, klaner eller kriminella gäng som regeringen anser vara roten till landets problem. Sådant kan – om alls – lösas endast med våldsamma eller jobbiga metoder. Det kräver en stark regering. Därför måste regeringen skylla ifrån sig. Någon annan måste skuldbeläggas för sakernas obehagliga tillstånd. Av inledningen till Löfvens regeringstal framgick att det är så kallade främlingsfientliga rasister, nazister, islamofober och patriarkala strukturer som regeringen anser är landets riktiga problem.

Själv har jag omgående märkt av den miljöpartistiska svansen som återigen och på olika sätt vill tysta mig. Eller låta någon ”överrock” med uppdrag att ”skademinimera” och förvränga det jag skriver. Häromdagen påstod dessutom någon att jag mer eller mindre upplåtit min Facebook till en SD-sympatisör för att skada MP. Men jag kan försäkra att alla mina år i kommun, landsting och riksdag har givit mig en mycket gedigen insyn och kunskap om vad MP en gång var och vad partiet nu tyvärr har blivit. Vilket Amanda Linds spontana kommentar om Kaplan bekräftar. Vi minns också hur hela partiledningen stödde honom vid avgången. MPs roll i Sveriges pågående islamisering bör därför påtalas så snart den syns och det gör den ofta.

Dagligen får jag 5 – 10 tips från följare på Facebook om vad jag borde ta upp och kommentera. Några enstaka av dessa tips har jag tillräckligt stor kunskap om för att kunna göra något av utifrån mitt svensk-kurdiska och före detta miljöpartistiska perspektiv.

Jag har kommit att avsky islams sharialagar och de hederskulturer som utvecklats ur islam. Islam kan inte samleva fredligt i ett västerländskt upplyst, demokratiskt och jämställt samhälle. Det har varit smärtsamt att se den naiva syn på islam som tillåtits växa fram i Sverige och i MP. Islam är inte en kultur bland många utan islamisterna ser islam som en ersättning av alla andra kulturer. Med eller utan våld. Oftast med. Det är min plikt som människa och invandrad till denna svenska demokrati att försöka sprida kunskap om islams mörka dogmer. MP har i åratal gjort precis tvärtom och dessutom uteslutit mig för min kritik medan sådana som Kaplan och hans vänner lugnt kan fortsätta med sin propaganda i skuggan av partiets maktapparat. Ingen ändring att ske förrän partiet åker ur riksdagen och tvingas tillbaks till sina lokaldemokratiska visioner.

Att jag överhuvudtaget skriver denna dagens text beror på att vi som räknas in i gruppen ”islamofober” av regeringen kommer att sammankopplas med nationalsocialister, hatare, Putin-konspiratörer och antagligen också landsförrädare. Allt för att regeringen ska slippa ta tag i de riktiga och obehagliga och snart olösliga samhällsproblemen.

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag som invandrare inte bugar för makten eller för att jag säger obehagliga saker till rädda människor. Alla måste nu ta ansvar och säga ifrån. Alla. Alltid. Annars väntar Gulag, det vill säga sovjetiska koncentrationsläger!

Rebwar Hassan är före detta riksdagsledamot, utesluten ur Miljöpartiet på grund av kritik mot partiledningen, idag politisk vilde.