Ett upprop till landets politiker

Lennart Bengtsson

Vi förstår att det är viktigt för Er att lösa jordens klimatproblem. Vi förstår också Er ambition att Sverige skall ta ledningen på detta område. Vi förstår också att Ni är oroade över den höga sommartemperaturen under juli månad som innebar att det blev lika varmt som somrarna 1901 och 1914. Emellertid och delvis på grund av att hettan inte längre är något övergripande och pressande problem så föreslår vi att Ni tar och koncentrerar Er på att lösa dagens bilbränder och annan omfattande skadegörelse. Jag hoppas Ni förstår att dagens situation tenderar att bli okontrollerbar.

Vi vanliga medborgare tycker att Ni måste på allvar ta itu med detta. Jag hoppas Ni förstår att Ni inte kommer att få väljarnas fortsätta stöd om Ni inte gör något snarast. Vi har länge bett Er att få stopp på tiggeriet, att reducera migrationen till vad landet behöver och kan hantera, men Ni bryr Er inte. Vad vill Ni att vi skall göra? Skall vi börja ta hand om situationen själva som görs i länder som USA? Eller vill Ni att vi skall flytta till något annat land där säkerheten fungerar och där man kan få ha sin bil i fred? Som ett första steg borde Ni avråda folk från att komma till Sverige tills dess Ni har fått läget under kontroll.

Med vänlig hälsning

Lennart Bengtsson

 

22 reaktioner på ”Ett upprop till landets politiker

 1. Hosianna skriver:

  Tack, Lennart, ett alldeles utmärkt initiativ, men till den nuvarande regimen, i form av en hårt sammansvetsad, exceptionellt verklighetfrånvänd sjuklövermaffia, talar du sannolikt för fullkomligt stendöva öron…

  … och de politiker, som förhoppningsvis utgör en förkrossande majoritet i riksdagen efter höstens ödesval torde redan ha prioriteringen mellan ett globalt varmare ”klimat” och friskare samhällsklimat klar för sig.

  Gillad av 1 person

 2. Sverige är världens dyraste CV (Margot Wallströms och Carl Bildts) skriver:

  Hoppas du har postat det Lennart, men läser jag tidningarna så är jag rädd att detta går käpprätt åt helvete. På mig verkar det som att det enda som räddat ett visst förnuft i SD trots deras år i riksdagen är just att de är en paria, det verkar som ett taktiskt misstag av etablissemanget. De skulle välkomnats när de var ett litet parti, enligt devisen att hålla sina fiender nära för en effekt av en sjuk tidsanda är att den smittar. Så om Åkesson och de andra hade fått komma in i finrummen och fått lite fördelar och makt och framförallt bara vistats mer i samma rum som de andra så tror jag att de blivit smittade, av utandsningsluften och kindpussarna. Jag tror att Stockholm innanför tullarna är som en pestsmittad stad, jag är mycket rädd att det som sker nu med SD är att de får ideologiska svarta bölder över hela kroppen. Hade vi sett sjuklövern nakna så hade vi chockerats av de svullna blåsvarta bölderna. Jag tror Stockholm måste brännas ner för att rädda Sverige, och i avsaknad av detta så måste det ske någon form av maktdelning åt söder, där en annan riksdag och andra verk kan finnas. Stockholm är sjukt.

  Gillad av 3 personer

 3. Marie Nilsson skriver:

  Att skrämma upp folk genom att ständigt visa upp s.k. miljöhot är ett smart sätt att få nya unga medlemmar till partiet och att få deras röster. Att sedan många unga kommer i psykisk obalans genom skrämselpropagandan ser man inte. Kanske för att propagandisterna själva har den obalansen och inte mår bra. De talar av stor egen övertygelse och har blivit extremister genom sin egen rädsla och okritiska hållning till de slutsatser som dras genom ”vetenskapliga” studier.

  Gillad av 2 personer

 4. Lilla fröken PK skriver:

  ”Varje dag brinner det på svenska skolor och Sverige är ett av de länder i världen med flest antal anlagda skolbränder. Enligt statistik från MSB framgår att mellan 2006 – 2015 inträffade 6 015 brandincidenter på landets skolor. Hälften av dessa var anlagda.”
  Citat ur tiskriften Skydd och Säkerhet.

  Gillad av 1 person

 5. uppstigersolen skriver:

  Ingen av politikerna i sjuklövern kommer att bry sig efter den nionde september. Eventuellt kommer någon att säga något innan den nionde september. Så vill ni ha förändring rösta på något bättre alternativ. Att tänka på är dock för att ett parti ska komma in i riksdagen krävs ungefär 250 000 röster. Alla dessa som röstar måste ha fått tag i en giltig röstsedel. En kvarts miljon………

  Gillad av 1 person

 6. Karl Oskar skriver:

  Ang MP. Läs Ann Heberlein krönika nedan. Jag menar hon kommer nära de MP anstruknas kärna här.
  Till det vill jag lägga intrycket att Miljöpartisten förefaller vara en vertiabel dubbelnatur.
  Hjärtat för utsedda offergrupper, är gränslöst. Även miljön är en offergrupp.
  Allt ska göras för dessa grupper.
  Finns inget någon ur dessa grupper kan göra som är fel. Finns alltid ursäkter.
  Tvärtom är det för de som ej tillhör offergrupperna. T.ex. vanliga svenska människor. Här finns igen gräns för hur mycket dessa förväntas förinta sig för att behov från offergrupperna ska tillgodoses. Här är hjärtat hårt och kallt. Här tycks inget stopp finnas för hur långt man anser sig kunna gå. Ingen uppoffring är för stor.
  https://ledarsidorna.se/2018/08/det-storsta-hotet-mot-planeten-just-din-existens/

  Gillad av 2 personer

 7. Isabella skriver:

  I konspirationernas tidevarv kanske man kan anta miljöpartiets påverkan i bilbränning.
  Allt för miljön och att minska bilkörning
  Inget offer är för stort. I synnerhet när det gäller andras egendom.

  Gillad av 4 personer

 8. Lars-Erik Eriksson skriver:

  Men Lennart, ”läget under kontroll” är ingen ambition hos politikerklassen, det är enklare att kontrollera majoritetsfolket, alltså att fortsätta kuva svensken med hjälp av medias domptörer.
  Ibland presenterade som forskare: Jerzy Sarnecki, en helt osannolik forskare men väldigt trovärdig som Badad Bob för det postmoderna Sverige. Numer håller jag honom som vårt lands främsta stå-uppare, killen i ropet, pillemariskt underfundigt lyckas han hypnotisera svenska journalister så att de inte vet var de bor efter en intervju. Fascinerande.
  Du har tidningsmakare som DN’s chefred. Peter Wolodarski som utan att blinka hävdar att formeln för DN är sann o relevant agenda/aktivistpropaganda! Det är ju grauchomarx-nivå på ett sådant budskap. OSV.
  Statsministern kan också konsten att säga en sak med eftertryck & sedan göra något helt annat och sedan försvara hundraåttiogradaren med att det var nödvändigt i just det fallet.
  Det är ju politisk kvantmekanik som världens alla politiker måste avundas våra främsta lagstiftare.

  Gillad av 3 personer

  • H-e skriver:

   Ingen tillfällighet att Sarnecki är en flitig gäst i TV sofforna. Han fick sin professur av den borgeliga! regeringen trots att han inte ,såvitt jag vet, är kriminolog. Han fick jobbet för att är duktig på slå blå dunster i ögonen på folk och predika PK budskapet, som så många andra i den pk adeln.

   Igår satt han i aktuellt och misstänkliggjorde ug program om våldtäkterpåstod att SVT:s undersökning är gjord på ett litet urval. Eftersom SVT undersökte samtliga dömda är det en totalsiffra, inte ett urval:

   Det är inkorrekt att hävda att SVT använde ett ”urval”. De undersökte samtiga dömda, vilket är en totalsiffra. Dessutom är urval inget problem så länge det är representativt. Att misstänkliggöra korrekt metod och försöka tysta media för att han ogillar resultatet skadar Jerzy Sarneckis anseende.
   https://samnytt.se/sarnecki-far-hard-kritik-for-sina-uttalande-om-ugs-dokumentar/
   Inga nyheter för oss dissidenter men det märkliga är att programmet sändes så tätt inpå valet.

   Gillad av 2 personer

   • I. Laying plans skriver:

    Såg inte programmet men det verkligt slående för mig är att vi har 7300 anmälda våldtäkter år 2017, låt säga 30,000 anmälda över 5 år, och med en anmälningsfrekvens som uppskattats till 11% för våldsbrott, men låt säga 50%, 60,000 våldtäkter, drar man ifrån feminister som ljuganmäler så låt säga 50,000 våldtäkter har begåtts under perioden, men endast 847 dömda. Detta borde vara nyheten och det som skall förklaras.

    Tar man med första och andra generationen så gissar jag på 95% invandrare.

    Gillad av 2 personer

 9. Björn skriver:

  Lugn, allt löser sig! Det är bara att höja drivmedelsskatterna ännu mer, och sen fördela ”överskottet” bland de ”socioekonomiskt utsatta”! Både klimatet och ”oron” i samhället enkelt fixat!

  Gillad av 1 person

 10. Johan skriver:

  Klimatpropagandan är en pussebit i globaliseringen och ett sätt att få kontroll över nationer. SD är icke-globalister och utfryses av den anledningen. De drar inte åt ”rätt” håll och är EU-kritiska.
  Bilbränderna är ett lågintensivt krig som man inte vill ta i med tång.
  Tror inte etablissemanget egentligen bryr sig så mycket om valutgången.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.