Mer mångkultur, mer rasism

Mohamed Omar

På min YouTube-kanal går jag under namnet Antikalifen. Jag gör inte fler videoklipp eftersom jag är upptagen med att göra poddar på kanalen Tankar från framtiden. Men det är möjligt att jag fortsätter med YouTube-videor så småningom när jag fått mer tid.

När jag tittade in på kanalen igår (12 augusti) hade jag 813 prenumeranter. Det är ganska bra, särskilt med tanke på att kanalen varit inaktiv så länge. Flera av klippen har tusentals visningar. Det mest populära ämnet är islam och den video som fått flest antal visningar (8979) har rubriken ”Gör som jag, lämna islam!”.

Videon har också fått 190 kommentarer. Inte alla är positiva. Där finns ett antal som inte bara uttrycker hat och missaktning mot icke-muslimer, så kallade ”kuffar”, utan också mot svenskar. Det är sådant man får utstå i det mångkulturella Sverige om man har en svensk identitet.

En kommentator skriver:

”Lyssna din mamma är en svensk hora och därför blev det som det blev, man ska inte beblanda sig med svenskar, män som kvinnor. Ni är smuts.”

Och en annan:

”Din mamma ska lämna islam din lilla svennbanan du ser ut som gris när du pratar om ilsam så mitt råd är gå lärt i islam innan du sitter hör och att du inte vet nåt.”

Jag skulle tro att mångkulturens införande i Sverige och den efterföljande massinvandringen från Afrika och Mellanöstern inte har lett till mindre rasism, utan till mer. För det har flyttat hit människor från länder som är betydligt mer rasistiska än vårt.

Det som också skymtar i dessa kommentarer är ett kvinnoförakt. Jag kommer att tänka på ett videoklipp som blev viralt tidigare i år. Klippet är hämtat från en ordväxling som mannen haft med en kvinna på Snapchat. Mannan säger så här till kvinnan:

”Lyssna din svenska hora! Vi araber är här för att ta över ditt fucking land, så gå ner på dina fucking knän och sug min kuk din svenska lilla hora. Allahu Akbar!”

I våra mest mångkulturella områden har detta kvinnoförakt blivit allt vanligare. Den 27 februari 2018 sände SVT en minidokumentär om Rinkeby: ”Hoten och knarket på Rinkeby torg”. När SVT-journalisten Anna-Klara Bankel försöker få kontakt med en grupp unga män på Rinkeby torg blir hon kallad ”hora” och uppmanad att sticka därifrån.

Jag kommer också att tänka på pappan som i juli i år misshandlades i Karlskrona. Mattias Liedholm, 47, fick höra att hans söner hotades av 7–8 okända män och åkte dit för att hjälpa dem. Han blev kallad ”svennejävel” och brutalt misshandlad framför sina barn.

Antirasisterna i Sverige var tysta när Mattias misshandlades. De bryr sig inte om denna rasism. De arbetar i stället för mer mångkultur och invandring från Afrika och Mellanöstern, som kommer att leda till att rasismen ökar. Därför är det svårt att ta deras antirasism på allvar.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie Råbock).