Vi ska ta över ditt land, din svenska hora

Mohamed Omar

Etablissemanget tjatar om att Sverige numera är en mångkultur. Lär er leva med det! Det här är Det Nya Sverige. Men samtidigt låtsas man – åtminstone i en fråga – som om vi fortfarande levde i det ”tråkiga” och ”enfaldiga” Gamla Sverige. Jag tänker på frågan om rasism.

När etablissemanget pratar om rasism så verkar det som om det bara finns svensk rasism. Man vill inte se att med mångkulturen kom också mångrasismen. Gammelsvenskar som skriver n-ordet på Facebook jagas medan en rasifierad nysvensk kan skriva att de hatar alla fucking svennebananer utan att det händer någonting. Vad jag vet har ingen dömts för hets mot folkgrupp mot svennebananer.

Jag har ett färskt exempel på hur det hetsas mot svennebananer. I ett videoklipp som spritts som en löpeld på Internet får vi möta en ung man. Klippet är hämtat från en ordväxling som mannen haft med en kvinna på Snapchat. Mannan säger så här till kvinnan:

”Lyssna din svenska hora! Vi araber är här för att ta över ditt fucking land, så gå ner på dina fucking knän och sug min kuk din svenska lilla hora. Allahu Akbar!”

 

Vad kan ha föranlett denna yttring? Jag vet inte, kanske hade han blivit avvisad?

I slutet av videon håller han, och en annan man, upp sina pekfingrar och ropar ”Allahu akbar”. Det är ett vanligt islamiskt tecken som betyder att ”Gud är en”. Den stränga monoteismen är ju islams signum.

Men tecknet har nog blivit mest känt för den västerländska allmänheten som ett ”Islamiska Staten-tecken”. Det är osäkert om mannen själv är islamistisk extremist, eller om han ens är muslim, men utropet och tecknet i detta sammanhang säger ändå något om hur islamistisk extremism kan uppfattas i vissa grupper: som något både skrämmande och coolt. Oavsett hans egen tro, så verkar det vara den effekten han söker.

I boken Jihadi Cool (2016) beskriver journalisten Magnus Sandelin bland annat hur jihadismen blivit något coolt för vissa värstingar i ”Orten”. Jihadisten är den nye gangstern:

”Jihadister från Sverige som strider för Islamiska staten kan få en form av rockstjärnestatus bland ungdomar, och det anses häftigt att ha extrema jihadistsymboler i mobilen eller på sociala medier.”

Klippet kan också ses som ett uttryck för en syn på svenska tjejer som tycks ha funnits i ”Orten” ganska länge. Redan för 18 år sedan framkom en liknande syn då fyra Rinkebykillar intervjuades i reportaget ”Det kan hända den snällaste kille”, publicerat i Dagens Nyheter den 11 februari 2000.

”Men det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej”, säger Hamid.

”Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig.”

”En tjej som går ut på kvällen utan någon kille som kan skydda henne får skylla sig själv”, fortsätter Hamid, ”särskilt om hon är full.”

Och nyligen (27/2) sände SVT en minidokumentär om Rinkeby: ”Hoten och knarket på Rinkeby torg”. När SVT-journalisten Anna-Klara Bankel försöker få kontakt med en grupp unga män på Rinkeby torg blir hon kallad ”hora” och uppmanad att sticka därifrån.

Den obehagliga scenen påminner mig om ett annat reportage. Kvällen den 24 augusti 2015 sände Aktuellt från Rinkeby. Reportern befann sig på torget med den somaliska ex-muslimen Mona Walter. Ett gäng aggressiva ungdomar skrek ”Det här är inte Sverige!” och ”Hora!”

Man skulle kunna tolka detta som att Mona Walter, då hon lämnat islam, inte längre räknades som en av de ”egna” utan hade blivit ”svensk”. Och eftersom Rinkeby inte är en del av Sverige var hon inte välkommen där. Så implicit finns där, om min tolkning är riktig, en föraktfull syn på svenskarna.

När den unga mannen i videon säger ”Vi araber är här för att ta över ditt fucking land” uppvisar han ett tydligt vi-och-dom-tänkande. På ena sidan ”araberna” som ingår i ett ”vi” och på andra sidan svenskarna som ingår i ett ”dom”. Och mellan dessa grupper pågår en kamp om landet.

Det ligger någonting i denna beskrivning, trots att det här uttrycks i väldigt vulgära termer. För onekligen finns det i Det Nya Sverige grupper med olika kultur och värderingar som står i motsättning till varandra.

Ett förhållande som jag tror kan skapa frustration och öka motsättningarna mellan grupperna är att rasism bedöms med olika måttstockar. Samtidigt som vi får höra mantrat om ”alla människors lika värde”, så tas inte rasismen mot etniska svenskar på allvar. Den unga kvinnan som kallas ”svensk hora” tillhör ju inte en ”skyddsvärd grupp”.

Man kan bara föreställa sig reaktionerna om en blond och blåögd man spelade in en video riktad till en arabisk invandrarkvinna där han skrek: ”Lyssna din arabiska hora!” med mera.

112 reaktioner på ”Vi ska ta över ditt land, din svenska hora

 1. Lilla fröken PK skriver:

  Lagen om hets mot folkgrupp är en obehaglig gummilag, som ligger väldigt nära censur. Uppenbarligen kan den bara tillämpas mot majoriteten. Eventuellt blir det någon ändring,
  om de upphöjda journalisterna råkar ut för ”hets”. Jfr Jassri Khans ”handskakningsgate” när han vägrade ta en kvinnlig TV-reporter i hand. Då tog det hus i helsike!

  Gillad av 8 personer

  • Per-Anders skriver:

   Det ska bli intressant att se om etniska svenskar kommer att räknas som en minoritetsgrupp den dagen etniska svenskar är en minoritet i Sverige.

   Gillad av 3 personer

   • uppstigersolen skriver:

    Så länge kan vi inte vänta. Folk som inte arbetar och sköter sig ska ut härifrån. Släng ut dem, kör ut dem ta dem härifrån. De ska inte vara här.

    Gillad av 6 personer

   • BjörnS skriver:

    Etniska svenskar, ja till och med vita kaukasier, är i minoritet i vissa geografiska områden, typ Malmö eller vissa mer avgränsade förorter. Minoritet och majoritet bör tolkas lokalt snarare än på landsnivå eftersom det senare inte avspeglar individens situation. Alltså anser jag att rasism mot svennebananer bör kunna omfattas av lagen. Men så är det inte i verkligheten.

    Gillad av 4 personer

  • richardlindlind5 skriver:

   Vi har också mitt i bland oss förrädare , Quislingar , som har stora tekniska resurser och genomsöker alla privata och andra nätaktiviteter efter förbjudna ord och uttryck som anmäls till polisen för HMF. 800 anmälningar hade den ena gruppen åstadkommit förr året . 75 personer , mest äldre , redan fällda i domstol.
   Anmälarna själva gömmer sig bakom olika föreningsnamn.
   Jag hoppas att dom så småningom avslöjas av Flashback eller liknande. Man vill ju inte riskera att ha någon som helst kontakt med ställen där dom ev. arbetar , eller liknande.

   Gillad av 1 person

   • Biggan skriver:

    Politikerna vill ha det så här. Och tyvärr så kommer det att förbli så även i nästa mandatperiod.
    Efter Annie Lööfs utspel om att hon kan samverka med Socialdemokraterna, hyllas hon i DN för samma ”lugna” pragmatism som Angela Merkel. Men både Sverige och Tyskland genomför en extrem politik där folkets sammansättning förändras snabbare än någon gång i historien.

    Lever vi i samma verklighet? Jag måste ställa mig den frågan sedan jag läst DN:s söndagsledare om vad C-ledaren Annie Lööf har att lära av tyske förbundskanslern Angela Merkel.

    Båda framställs som ”pragmatiker” som står för ”lugn” i politiken. Inget kan ju vara mer fel!

    https://samtiden.nu/2018/02/loof-och-merkel-ar-inte-pragmatiska-utan-extrema/

    Gillad av 4 personer

  • Marcus Beijar Mellin skriver:

   ”Allah älskar de med mjukt hjärta” ”Den som äter kött varje dag får ett hårt hjärta, den som aldrig äter kött får ett mjukt hjärta” Dessa terrorister, gör vägarna osäkra, och lutar sig på några Koran verser där ”slavarna som era högra händer äger” räknas in bland de som man får ha sex med. Andra hadither, uttrycker, att när det gäller kvinnor så får de inte ha sex med sina slavar, utan stenas till döds isåfall. Dessa kvinnor många invandrare våldtar, arbetar för att försörja dem, de betalar deras bidrag, och ger ifrån sig sina bostäder till dem. De visar ingen tacksamhet, utan anser dem vara deras slavar istället, trots att det inte finns något bevis på det. Detta måste anses som en krigsförklaring, och då Sverige förklarat terrorismen krig, varför förklarar de inte dessa våldtäktsmän krig? De har ju igenom sin handling förklarat Sverige krig.

   Gilla

  • swedengoodbye skriver:

   Det är bara ett tramsigt gammalt instrument, som idag används för att kväsa folk, typ en sinnessjuk lag som i en demokrati borde vara en omöjlighet, alltså i sig själv att utnyttja, detta då man slänger demokratin i soporna direkt då man tar till den!? Hur ska vissa ha det här? Hallå!? Haldol, någon!?

   Får vi yttra oss fritt, eller inte? Om inte, hur är det då egentligen ställt? Alltså med det fria ordet då?

   Som att gå ett steg framåt, fast baklänges – GOING FORWARD BUT IN REVERSE…….

   Wittgenstein hade gärna gett sin syn på det svenska icke-samhället. Eller inte. Han var ju död redan, trots självmordet han avslutade med…

   Nej, promenad nu.

   Gilla

  • ulf lundman skriver:

   Självklart är det hets mot folkgrupp även om det gäller minoriteten svenskar, dvs den promille av jordens folk som är vi särskilt när det sker från Arabnazister! Hitlers bästa kompisar!

   Gilla

  • Jonas skriver:

   Araber är inte här för att ta över. De kan inte ta över Sverige.
   DE ÄR MINORITET I LANDET

   Så bara för att en idiot hotar med att ta över landet så plötsligt så vill Svenskar gå till Krig och kicka ut alla utlänningar, även de som älskar Sverige och har siina liv här.

   Gilla

 2. Marckus E. skriver:

  En av orsakerna till att det inte finns några grupper som jagar de som hatar oss svenskar är sannolikt att vi inte kan arabiska och därför inte förstår vad som sägs eller skrivs. Att dessuom tro att en muslim skulle bry sig om hat mot svenskar är naivt eftersom vi är avfällingar i deras ögon.

  Kanske en automatiserad genomsökning av sociala medier skulle råda bot på saken?

  Gillad av 7 personer

  • V for Vendetta skriver:

   Det tror jag inte ett skit på. Det vore världens enklaste sak att skaffa några arabiskttalande personer som scannade näthat mot svenskar på arabiska. Muslimer bryr sig dessutom mycket om svenskar då de är ett och kanske till och med det direkta hindret för ett övertagande av samhället i muslimsk form.

   Gillad av 2 personer

   • BjörnS skriver:

    De bryr sig om svenskar därför att någon måste betala för allt. Innerst inne vet de att det går åt h-e om det blir ett muslimskt övertagande. Jag tror att de som i moskén ber om detta sedan går hem och i kvällsbönen ber för att det inte ska ske. Det blir så fattigt, kallt och hungrigt då. Och, framför allt, var skulle man då synda med t.ex alkohol och knark?

    Gillad av 1 person

   • Anne-Hedvig skriver:

    Bjørns –
    Og tenk om sharia ble innført, med hudud-straffer og det hele. Ikke soesielt moro for MENA-pøbelen å være kriminell da!

    Gilla

 3. Eva Danielsson skriver:

  Visst har vi dubbla måttstockar både socialt och juridiskt redan. Och vi har parallella samhällen som inte lever fredligt sida vid sida. I minoritetssamhällena tillåts djungelns lag, ”wild east” och sharialagar och brottslighet och spridandet av förakt och fientlighet.
  Flertalet av de boende där är fast där bara rent geografiskt, bostadssituationen ni vet, och de får lida allra mest för att de styrande tillåter detta att pågå. Och det är ju de styrande som har tagit hit problemet. Med öppna ögon.
  För att öka och säkra sin makt.
  Om några svenska ”horor” blir våldtagna och misshandlade på kuppen, så är det något man får ta. Liksom integrerade invandrares otrygghet i sitt bostadsområde. ”Men man kan inte laga en omelett utan att knäcka några ägg.”

  Man kan förfäras över den unge mannens primitiva och intoleranta, inhumana hat på videon. Och bli upprörd med rätta. Han ska förstås inte vara här över huvud taget.

  Men vår djupa vrede och ilska ska riktas mot maktetablissemanget inkl massmedia som har skapat detta farliga läge. Under täckmantel av humanitet!

  Gillad av 21 personer

   • Eva Danielsson skriver:

    Moab
    Att förfäras och bli upprörd är väl mitt (tama) sätt att uttrycka både hat och rädsla. Så ja, såklart hatar jag både den unge mannen och etablissemanget. Jag vill oftast inte gå med på inflation av ord, men här är hat faktiskt ett adekvat ord. Tack för påpekandet.
    Men jag menar att de som ändå ska hatas allra mest är de som avsiktligt har försatt oss i den här situationen där unga män som han på videon plötsligt finns mitt ibland oss. Jag hatar vänstern för detta. Och så hatar jag de borgerliga ännu mer för där är mitt hat blandat med besvikelse.
    Jag hatar det här läget och att det tvingar mig att bli hatisk och vantrivas med mig själv och med att vara svensk. Etablissemanget och dessa män har stulit en bit av tillvaron och stulit tilltron till framtiden.

    Gillad av 8 personer

   • Anna skriver:

    Jag blir också förtvivlad för att jag genom dessa politikers svek och blindhet blivit så full av hat. Jag vill vara en vänlig och tolerant person-jag kan inte skylla på att okunskap och dålig utbildning gör att jag alltmer inom mig själv hör ord som ”folkförrädare”om politikerna som ställt landet öppet på vid gavel och tillåtit dagens kaos, brottsökning och skenande kostnader eller att jag tänker” ut ur mitt land”varje gång jag möter en tältkvinna med flera ungar i släptåg eller ser de kaxiga MENA-slynglarna. Hur blev det såhär i vårt Sverige, hur kunde det få gå så långt? Och var kan vi fly, vi som inte har ”dra-åt-helvete-pengar” på banken? Jag mår allt sämre av situationen och jag är nog inte ensam att tycka så.

    Gilla

   • Salam Abd Alumni (fd kristen) skriver:

    Även jag blir upprörd och förfäras. Men jag hatar inte etablissmanget för det. Kan inte se hur det är etablissemangets fel att vi svenskar tillåter detta beteende existera. För det är faktiskt VI som inte säger ifrån när vi ser folk bete sig som grisar. Det är VI som, i grupp, på skarpen inte förklarar vad som inte är accepterat och säger åt folk att bete sig. Det är VI som alltid förväntar oss att någon annan, t.ex mamma staten, ska lösa våra problem åt oss.

    Förstå EN sak.. ett folk får det styre, och det samhälle de förtjänar. I muslimska länder får muslimer det samhälle de förtjänar. Och likaså kommer vi att få det i Sverige.

    Om vi svenskar verkligen förtjänade bättre.. så skulle vi åka hem till idioten i videon och barrikera oss utanför hans dörr med plakat och skrikande allehanda protester tills han kom ut och bad om ursäkt. Och hans video skulle ha publicerats med namn och adress. Hans medborgaskap skulle dessutom sättas under karantän och villkoras.

    Men vi gör inte sånt. Och gemene man är för feg, och har för lite civikurage, för att agera. Därför har vi oss själva att skylla.

    Om vi inte tar vår strävan för ett demokratiskt och rättvist samhälle på allvar, och gör en gemensam ansträngning att forma vårt samhälle i den riktning vi anser moderna, humanistiska och civiliserade människor bör sträva.. så kommer idioten i videon få rätt.

    Och det kommer självklart att vara vårt fel. Inte något ”etablissemangs”. Sluta skylla ifrån er ansvar.

    Gilla

   • Hosianna skriver:

    @ Salam….

    Enskildas civilkurage förutsätter en civiliserad motpart och är således inkompatibelt med massimporterat barbari.

    Gilla

  • Die Welt skriver:

   varför skall du hata de? Du menar det är de som skapat det, men menar du att det inte är människorna som gör handligen, defacto gör handlingen, utan etablisemanget? underlig förmåga till att gå runt gröten

   Gilla

 4. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Det gäller för politiker att tänka till innan man startar upp ett projekt som ett mångkulturellt samhälle, efteråt kan det vara försent.
  I ett jämlikt samhälle ska alla personers negativa yttringar beivras, att använda sig av olika måttstockar skapar endast splittring.

  Gillad av 1 person

 5. Lennart Bengtsson skriver:

  Om inte svenska myndigheter ställer upp för svenska medborgare vilka betalar myndigheternas kostnader vad kan man då göra?

  1. Man kan lämna landet eftersom man känner sig hotad och säkerheten är otillfredsställande

  2. Man kan om man har råd anställa särskild skyddspersonal

  3. Man kan stämma de som hotar och gör inte svenska rättsmyndigheter något får man överklaga till Europarätten

  Man får väl ändå hoppas att svenska myndigheter inte förväntar sig att man skall ta rätten i egna händer och helt enkelt slå otrevliga lymlar på käften som man gjorde förr i världen.

  Gillad av 5 personer

  • mosebackemonarki skriver:

   Det sista är onekligen lockande men mycket farligt då de alltid är fem, sex stycken och de skulle säkerligen försöka hämnas om de kränkts eller fått sin sk heder hotad, eller för att man inte visat dem sk respekt (i ordets nya betydelse).

   Gillad av 1 person

  • Hovs_hällar skriver:

   LENNART BENGTSSON — Nej, myndigheterna förväntar sig att vi svenskar inte ska göra något alls, utan bara böja våra nackar och gilla läget.

   Att få något stöd från det hållet kan du glömma.

   Makthavarna öser tvärtom pengar över islamistiska organisationer som vill ta över vårt samhälle, under täckmantel av ”arbete mot islamofobi”. Vår kulturfientliga kulturminister Bah Kuhnke ser till att detta blir ordentligt gjort.

   Sverige är totalt hjärntvättat, landet styrs av PK-sektens Sverigefientliga politruker.

   För att det ska bli någon ändring måste den här destruktiva sektens makt brytas.

   I Danmark ser det ut som om något äntligen börjar hända, som en försiktig islossning.

   https://juliacaesar.blog/2018/02/28/det-ska-kosta-att-bosatta-sig-i-ghetton-och-inte-vilja-arbeta/

   Kanske man där lyckas bryta denna ytterst farliga utveckling. I Sverige kan det vara för sent.

   Gillad av 8 personer

 6. Ki skriver:

  Utmärkt skrivit, nu måste alla se till att budskapet sprids, jag har märkt ett enormt ignorans bland folk jag träffar, kunskap brist på vad ”islam” är, betyder och har som syfte är förödande..
  Följer man på twitter trådet så finns en ”blond” tjej, som på ett ofattbar sätt, försöker säga att det han säger behöver inte vara alls vara det han säger, det beror på kontexten…..
  Hur förklarar man att en 90 åring blir anmäld för Hitlers hälsning när en hel grupp med palestinier kan stå och skrika död åt judar, bränna flaggor på ett svenskt torg utan den minsta åtgärd från myndigheterna eller folket?

  Gillad av 13 personer

 7. Aha skriver:

  Principen om likhet inför lagen gäller inte för lagen om Hets mot folkgrupp eftersom hat mot svenskar inte är olagligt.
  Detta är ett mycket stort misstag av etablissemanget. Det finns tydligen ett resonemang om att svenskar som majoritet inte skulle vara skyddsvärda. Detta är ett synnerligen dunkelt för att inte säga ett rasistiskt resonemang.
  Självklart skulle en dubbelriktad, symmetrisk lag ha en mer lugnande effekt och skulle också ha befrämjat integrationen.

  Etablissemangets vägar äro outgrundliga för att inte säga idiotiska. PK-sfären fuskar med det sunda förnuftet.

  Gillad av 7 personer

  • uppstigersolen skriver:

   Men om svenskar inte är skyddsvärda så inkluderar det även våra sjuklöverpolitiker. Vi kan alltså utan påföljder hetsa mot dem, eller?

   Gillad av 1 person

   • Aha skriver:

    Ja, som folkgruppen PK, som en delgrupp av svenskarna.

    Folkgruppen äro till sina drag slipprig, uppmärksamhetstörstande, liberala inför sanningen, godhetstörstande för att kompensera inbyggd motsats, skenheliga då man säger en sak och gör en annan sak, opålitliga i sol och vår klass, obegripliga i logik samt utstuderade flockdjur som gör som ledaren säger.

    Det kändes skönt att ta ut svängarna.

    Gillad av 1 person

   • Richard skriver:

    Ja, du kan antagligen hetsa mot politiker utan att drabbas av just häst mot folkgrupp men politikerna har också andra maktmedel som de kan använda för att straffa dig.

    Enligt deras paradigm är de själva de goda och därför gör du något lika illa om du hetsar mot dem. Om du är mot dem är du mot massinvandring och mångkultur och därför är det lika illa som häst mot folkgrupp.

    Gillad av 1 person

 8. Rikard skriver:

  Hej.

  Så varför skall muslimer få vistas i Sverige alls?

  Är du som läser denna blogg beredd att säga, rösta för och själv agera för att befria Sverige från islam?

  Eller måste du själv drabbas innan du begriper vad islam är?

  Islam ut ur Sverige! Islam ut ur Europa!

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 9 personer

 9. Lennart Bengtsson skriver:

  KI

  Förklaringen är mycket enkel. Det är nämligen helt ofarligt att sätta fast en 90-åring. Det kan jämföras med att åtala någon för en felparkering.

  Gillad av 4 personer

 10. Peter Wennersten skriver:

  Det är ingen gummilag, det är egentligen en ”ickelag” eftersom den bryter mot kravet på likhet inför lagen. Lika straff för lika gärning. Att denna lag och liknande åsiktslagar finns är en skam för rättsstaten. FN statuten säge equal in dignity and rights, denna ickelag har inget med detta att göra.

  Gillad av 9 personer

 11. Ingrid Be skriver:

  tja kan man bevisa vad någon skrivit på snapchat, så att en svensk blivit mer åtalad? Och gäller hets mot folkgrupp i privata brevväxlingar?

  Gillad av 1 person

 12. cmmk10 skriver:

  Redan för fyrtio år sedan, så sa turkarna på min skola, att de skulle ta över Sverige. T o m det minsta barn förstod vad det innebär om en etnisk grupp förökar sig snabbare än majoritetsgruppen.

  Gillad av 3 personer

 13. Jörgen skriver:

  Jag tycker inte det här är ett enda dugg märkligt. Vi förtjänar att bli tilltalade som tjejen i exemplet ovan, då vi ALDRIG sätter ner foten i Sverige. Det som förvånar mig mest är hur otroligt godtrogna många svenskar är när det gäller dessa frågor. Enda sättet att komma vidare är att lämna den neurotiska ängsligheten och patologiska konflikträdslan hemma, för att sedan ta tillbaka kommandot.

  Gillad av 7 personer

 14. Moab skriver:

  Jag skummade bara, men det är ju precis så som etablissemanget vill ha det. Annie Lööf, Ulf Kristersson, Tove Lifvendahl, Alice Teodorescu, Löfven, Heberlein, Björklund, listan är lång, välj själva. Ingen skrev om grundlagsändringarna idag heller, inte Arpi, inte Gudmundssson, inte Dahlberg. Anna Dahlberg vill se en koalition mellan S och M, hon vill bygga fortet ännu högre och förstärka muren med ännu ett lager. Jag tror i en framtid att alla dessa namn kommer att försvinna och så dyka upp en gång när de är 85 år när någon är ofin nog att påminna dem om deras ungdoms synder, likt när Olof Johansson blev uppringd och utfrågad om hans påstådda besök hos minderåriga prostituerade, rösten var rosslig, skammen stor, samtalet kort.

  Gillad av 7 personer

 15. Östrahult skriver:

  Nu har ju to m statstelevisionen förmedlat att det normala tilltalsordet arabiska män och ynglingar använder gentemot en svensk kvinna är ”jävla hora”. I längden kanske inte detta skapar en god atmosfär i landet.

  Humor i sammanhanget är dagens insats i politiken i form av sossarnas oblyga flirt med centern, i Expressen: ”Den stora utmaningen för svensk demokrati handlar om att stå emot främlingsfientliga krafter som söker inflytande.” Menar Damberg och partisekreteraren då de som stör sig på att kvinnor tilltalas som ”jävla hora”? Man har också mage att säga ”Tillsammans med C vill vi ta ansvar för Sverige”. Är det någon som tycker att (s) tar ansvar idag?

  Om man nu inte gillar det här språkbruket så inte lär det försvinna med att (s) och (c) tar ansvar. Vad som behövs är förändringar i lagstiftning och bidragssystem enligt den danska modellen, men frågan är om Danmark ligger 5 eller 10 år före Sverige. Idag kan man inte se konturerna av vare sig de väljare eller de politiker i Sverige som skulle vara kapabla att gå bräschen, men den dagen kommer. Läs om de danska förslagen på https://samtiden.nu/2018/03/danska-regeringen-presenterar-sitt-tuffa-ghettoforslag-ghettona-ska-bort/.

  Det är sådant som behövs, ord och inga visor!

  Gillad av 7 personer

  • Moab skriver:

   Jag tror inte alls att vi skall förvänta att Danmark är före Sverige, jag bodde där för cirka 25år sedan och de hade redan då en ärligare debatt än i Sverige. De hade också politiker som Glistrup som var villiga att hålla tal och få tomater kastade på sig, sega jävlar. Danmark har få likheter med Sverige, det finns ingen väg framåt som leder oss till en dansk situation, våra problem är långt djupare och vi har inte någon reell demokrati, vi är på en helt annan bana. Danmark kan möjligen med svårighet backa ur mångkulturen, man beslagtar smycken, man dömer folk i ghetton hårdare och man talar om att skicka folk till Irak för att dödas. De har också mycket tuffa poliser och militärer som är på danskarnas sida, ofta kan man se ”stötta våra soldater”-klistermärken på bilarna.

   Sverige kan inte backa utan kör framåt mot en kollaps i någon form.

   Gillad av 7 personer

   • Östrahult skriver:

    Jag kan förstå frustrationen men tror Du inte det har något värde att lyfta fram:

    a) Vad som faktiskt sker i vårt närområde styrt av folk som ändå har rätt stora likheter med ”oss”
    b) Vad som faktiskt måste göras för att bryta trenden

    Jag säger som den danske politikern sa till journalisterna: Tala om vad vi ska göra istället

    Gillad av 1 person

   • Moab skriver:

    Nej, jag tycker också att man skall göra vad man kan, i mitt fall rösta SD, och skriva här och stötta med småsummor där man kan. Inte imponerande men alltid något.

    Gillad av 5 personer

  • Johan skriver:

   Danskar är orädda att uttrycka privata åsikter. Svenskar är livrädda för allt…
   Det är stor skillnad.
   Varför svensken är livrädd kan jag inte begripa. Vad skiljer Danmarks och Sveriges historia åt i det avseendet?

   Gilla

  • Ingrid Be skriver:

   Om hora är det normala tilltalsordet av arabiska män, hur jag då kunnat arbeta bland allmänheten i invandrartäta förorter i många år, och de enda som sagt så är två gubbar som jag uppfattat som svenska?

   Gilla

 16. M Boberg skriver:

  Det är utmärkt nu är det bara att man sätter igång och sprider detta så får vi se hur det tas emot och blir det ingen reaktion så får väl man göra som Omar påpekar åt motsatta håll så ser vi om det är olika måttstockar?

  Gillad av 2 personer

 17. Moab skriver:

  Jag hade en fundering om hur det kan vara så att vissa vill ha det så här, och andra, några få än så länge, anser det vara horribelt. Det slog mig att vi människor kanske kommer i två typer, de som lever absolut, och de som lever relativt.

  Jag lever absolut, snön ute är för mig ett absolut gott, mina barns skratt och min familj likaså, jag jämför inte mina snöflingor med andras, och jag skattar inte min barn på en relativ skala.
  Jag tror också på gott och ont som absoluta riktningar att sträva mot, eller bort ifrån, därför så hade jag nog blivit en bra kristen om jag uppfostrats mera till detta. Jag väljer heller inte vänner baserat på vad jag kan få ut av dem, hur rika de är, eller om de höjer min sociala status. Jag tror att det vi ser ske nu är ett absolut ont, i Sverige, och i de länder migranterna kommer ifrån. En knäledsröntgen eller iPhone X till en ensamkommande är många mål mat till en flicka i ett flyktingläger och hennes mormor, eller till en åldring i Sverige.

  Pk-folket med vänsterliberalismen som är dagens dominerande strömning lever istället sina liv relativt, allt ska ställas i relation till något annat, och ytterst den teori de lever efter. Har de mindre pengar, är de kvinnor mot män, är de svarta eller vita, förtryckta eller utsugare, har de något ut av sina vänner och sin familj? Jag tror kanske att relativismen är det som underligger pk, vänstern och marxismen, lever man relativt så är man aldrig nöjd och det finns alltid någon att hata. De ställer allt i relation till sina inre teorier och älskar säkert därför inte ens sin familj och sina barn fullt ut, man kan förstå vilket hat detta ger upphov till.

  Så rådet måste vara att leva absolut för livet är absolut, till sist dör man, det är kanske det pk-folket inte kan förlika sig med?

  Gillad av 12 personer

   • Anne-Hedvig skriver:

    Fredrik Östman –
    Du glemmer at Fredrik Reinfeldt også vil ha det så här, og han er vel ikke sosialist? Det er folk på høyresiden (ny-liberalister) som ser masseinnvandringen som et middel til å knuse velferdsstaten og de selvstendige nasjoner. De er avskylige begge, etter min mening. Lever med hver sin ideologi, men forener krefter i å skade våre land.

    Gilla

   • Fredrik Östman skriver:

    Anne-Hedvig, min kommentar var förstås till dödsångesten. Liberaler styrs väl inte så mycket av sin dödsångest, eftersom de har förträngt den? Och psykopater har inga egenskaper alls.

    Gillad av 1 person

 18. Elisabeth skriver:

  Jag är fortfarande upprörd efter SvT- inslaget igår som avhandlade tandhygienisten Bernt Herlitz öde. Denne man försökte göra det rätta och tipsade Migrationsverket om aghanernas tandstatus som pekade på att de var allt annat än barn. Efterspelet blev en katastrof för honom, han fick sparken direkt. Efter delvis framgång i tingsrätten ( han blir uppsagd men inte sparkad och har därför rätt till uppsägningslön) ägnar sig myndigheterna nu åt att fullborda krossandet av honom och hans lilla familj genom att överklaga domen. De hotande rättegångskostnaderna kommer att sätta familjen på bar backe. Det är monumentalt upprörande.
  Hursomhelst, Herlitz åkte dit för att han petat på sekretessen runt Sveriges heliga kor, de asylsökande, och för detta måste han hängas, androm till varnagel. Men av dessa grupper avkrävs inget som helst personligt ansvar och alltför många av deras barn växer upp till ociviliserade monster, såsom illustreras av Mohamed Omars text. Det tycks inte bli några konsekvenser vad de än säger och gör medan den ene svensken efter den andre tycks åka dit för hets mot folkgrupp när de säger ifrån på sociala media. Det är så uppochnedvänt så det är inte klokt. Och jag är så fruktansvärt trött på tyckasyndom-reportage i MSM som handlar om stackars mamma/pappa i Sverige /Syrien etc medan stackars barnet/barnen är i Sverige/Syrien. Aldrig ställs frågorna, varför lämnade du ditt barn ? Hur kan du stanna kvar här när barnet är där ? Vems ansvar är det att skaffa bostad och arbete ? Varför är du just här ? De tycks ha en annan syn på ansvar och föräldraskap, kanske därför vissa barn är som de är.

  Gillad av 6 personer

  • cmmk10 skriver:

   Fantastiskt att den ”nyheten” har hittat till SVT!

   Vi kunde läsa om detta för länge sedan på Avpixlat, men då var det ”fake news” eller också ville man väl ha det så där, eftersom MSM inte reagerade.

   J’accuse…!

   Gillad av 1 person

  • Moab skriver:

   Jo det är häpnadsväckande men jag har accepterat att det är så illa, vi kommer bara att se fler och fler manifestationer av den underliggande totalitära tankegången och svenskar kommer att krossas igen och igen.

   Gillad av 1 person

 19. Die Welt skriver:

  flertalet här verkar peka finger på ett media som inte finns eller som är politiker, varje människa är ansvarig för sina handlingar ja, men politikerna är folkvalda
  med andra ord är det du själv som är ansvarig med ert resonemang.
  det är personer som är ansvarig – vilket är person på film eller person som utför våld,

  Gilla

 20. Monika skriver:

  Ja, politiker är folkvalda men folket kan inte hjälpa om dessa inte gör sitt jobb utan istället agerar mot folkviljan. Det man kan göra när man märker att det är så är att sluta rösta på dessa partier och det är ju det som trots allt händer nu. SD har ju växt.

  Gilla

 21. Hitte-Joel skriver:

  ”Lyssna din svenska hora! Vi araber är här för att ta över ditt fucking land, så gå ner på dina fucking knän och sug min kuk din svenska lilla hora. Allahu Akbar!”

  I det nya Sverige har invandrare rättigheter och svenskar skyldigheter. Om vi svenskar inte hade varit så förbannat konflikträdda, så hade det kanske inte behövt bli såhär.
  Vi har haft det för bra helt enkelt.

  Gilla

 22. Hitte-Joel skriver:

  Dessutom har etablissemanget alltid lidit av att vi inte har haft krig på evigheter.
  Då krävs det till att det importeras människor från konfliktdrabbade områden, för vanliga hederliga svenskar är ju knappast förmögna att starta egna konflikter.

  Gilla

 23. Armageddon skriver:

  Det är oundvikligt att politikerna i Sverige viker ner sig inför islamiskt klanvälde. Vårt liberala synsätt på samhället är i laddning helt underlägset det emotionellt starkare religiöst klanstyrda synsättet. Dessutom har den tidigare alliansregeringen och den nuvarande vänsterdito tagit ansvar, nämligen för EUs förordningar, därimot inte för de svenska medborgarna. Allt handlande är i paritet med Barcelonadeklarationen och dess efterföljande associationsavtal, vilka stipulerar 1. lämna territoriet fritt för muslimsk invandring 2. verka för muslimsk kulturell översköljning och ökande islamiska inslag i samhällsbilden 3. underlätta lagstiftningen så att shariainslag kan ges utrymme i familjerelationer 4. likrikta samhällsbebatt till att vara stakt inkluderande relativt dessa företeelser och brännmärk kritiska röster som zenofobiska, islamofobiska och rasistiska.
  En röst på något av 7-klöverns partier är en röst på fortsatt samhällsförfall i ovanstående anda.
  Danmark har vaknat.

  Gillad av 3 personer

 24. Lassekniven skriver:

  Muslimernas bästa vapen är deras kärringars livmoder.
  Det är dock min fasta övertygelse att islam aldrig kommer att kunna ta över Sverige. Muslimerna är inte tillräckligt kompetenta för för det. Dagens araber exempelvis och speciellt de som kommit till Sverige imponerar inte på mig i något avseende.
  Vi får nog dock ställa in oss på våld i framtiden och jag tror nog att våld måste till för att återställa baseline. Man skulle kunna provocera fram detta våld ganska snart genom att hämta hem de 250 miljarder per år som kalaset kostar.
  Det kan inte vara en omöjlig uppgift att samla 10000 poliser från hela landet och ta varje ghetto i tur och ordning för total och fokuserad genomsökning efter olagliga vapen. Två hundra tusen lär vara i omlopp.
  En sådan ”brasiliansk operation” hade, i det välorganiserade och endast mycket måttligt korrumperade Sverige, kunnat genomföras och helt utan operativt deltagande av militären som dock har den riktiga kompetensen för att organisera en sådan operation.
  Men det är väl som Östman och MOAB brukar skriva: DE vill inte ha bort vapnen, därför att DE vill ha det som det är, trots att 99 % av Sveriges befolkning vill ha bort de olagliga vapnen.
  Inför direktdemokrati !
  P.S.
  Kan inte Odins söner övertyga arabidioten på videon att lämna landet. Det kan inte vara svårt att spåra honom.

  Gillad av 8 personer

  • Johan skriver:

   Israel vet att de arabiska arméerna inte skulle ha en chans i ett krig p g a ren inkompetens. Denna monumentala inkompetens räknar Israels underrättelsetjänst ska fortgå inom överskådlig framtid…

   Gillad av 1 person

   • observatör skriver:

    I januari 2006 samövade svenska och ryska militärer i Norrbotten i ”Operation Snöflinga”, en manöver där man tränade samarbete för att slå ned terrorister.
    Manövern leddes av en rysk överste och ägde alltså rum på svenskt territorium. Dåvarande regeringen (under Göran Persson) hade tänkt vidareutveckla samarbetet men detta avbröts av regeringen Reinfeldt.
    Vet inte om i manövern 2006 ingick bara ”vanliga” ryska soldater eller om t.ex. Spetsnaz deltpg.

    Gillad av 1 person

  • Lassekniven skriver:

   Tillägg till min kommentar ovan
   ”Kan inte Odins söner övertyga arabidioten på videon att lämna landet. Det kan inte vara svårt att spåra honom.”
   Härmed menas inte att någon med våld skall övertyga araben på videon att lämna landet utan göra det med ordet som svärd. Mannen säger ju i klartext att han är arab.
   Med Odins soldater i detta inlägg menar jag en metafor för statens våldsmonopol (polisen).
   Eftersom mannen på videon uttrycker sig idiotiskt, ingen kan väl ifrågasätta detta, och anger att han är arab anser jag att det, ur semantiskt synvinkel, är fullt korrekt att kalla denne enskilde man för arabidioten.
   Jag har för övrigt mött flera arabiska kollegor med både kunskap och klass men så vitt jag förstått har de varit helt sekulära.
   För övrigt är videon en kollektiv förolämpning av alla svenska kvinnor. Sådant kan inte tolereras utan måste betraktas som ren rasism och måste därför åtgärdas.
   Jag vill seLöfven och alla andra politiker göra rasande utfall mot mannen i videon.
   Enligt min uppfattning har personen ifråga förverkat sin rätt att vistas i Sverige.

   Gilla

 25. Mr.T skriver:

  Skickade en länk med videoklippet till riksdagen och bad dom vidarebefordra länken till Annie Lööf. Har inte fått någon indikation om att det önskemålet infriats.

  Gillad av 2 personer

  • uppstigersolen skriver:

   Men blir du åtalad för hets mot folkgrupp så kan det ju vara bra att spela upp klippet i rättssalen. Likhet inför lagen? Åtalar ni mig så vill jag se att ni åtalar araben.

   Gilla

 26. Moa skriver:

  Varför är våra vårdköer längre än köerna i andra västländer, trots att vi betalar mer för sjukvården än något annat västland (med undantag av det klassiska invandrarlandet USA)? Endast en fantast kan blunda för att Sverige i decennier har importerat en medelstor svensk stad av invandrare varje år. Antalet vårdplatser eller resurser i övrigt har inte på länge matchat det växande vårdbehovet. Konkurrens om sviktande resurser är påfrestande för den nationella sammanhållningen.
  https://samtiden.nu/2018/03/kan-nationell-overlevnad-bli-valets-viktigaste-fraga/

  Men hör man någonsin elefanten nämnas i debatten om detta?

  Gillad av 1 person

 27. Ulf45 skriver:

  Någon Evolution i Darwins anda har inte skett och inte heller kunnat tillägnas muslimer i den omfattning som har skett och sker i Västerlandet.
  Jag vill påstå att avsaknaden av Evolution har gjort att den islamiska kulturen, som bygger på Koranen, har mer eller mindre ”cementerats” i generna i hos den muslimska befolkningen under de 1400 år som passerats sedan Muhammed. Det framstår ganska klart att muslimer kan helt enkelt inte och har inte möjlighet intellektuellt att tillägna sig den västerländska civilisationen, vilket ingen idag avkräver dom, medan de själva istället avkräver folken i väst eller närmare sett, den kristna världen, att ta till sig och underkasta sig Islam och sharialag. Det blir för jobbigt för muslimer att acceptera något som de inte förstår och som dessutom inte verifieras genom Allahs ord i Koranen. När detta inte hörsammas i Väst, blir kulturkrocken särskilt påtaglig och resulterar i terror och elände mot det Västerländska samhället.

  En palestinsk terrorist kan mycket väl ta till sig mycket av den Västerländska tekniken. Han kan klä sig i jeans och smarta kläder och omge sig med Västerländska tekniska prylar som mobiltelefoner, TV, datorer etc. Den Islamiska historien ger också belägg för detta genom den totala avsaknaden av tekniska framsteg, som har fört mänskligheten i Väst framåt. Vetenskap i bemärkelsen tekniska eller sociala framsteg har ingen uppmärksamhet inom Islam. Det framstår som ett psykologiskt trauma för islamisten att vara ”akterseglad”. Därför kan han aldrig tillägna sig Västerländska Värderingar. Det är en omöjlighet för honom. För terroristen utgör tekniken endast hjälpmedel som steg på vägen via Jihad att med våld underkasta Väst Islam och därmed Sharialag.

  Gillad av 2 personer

  • Armageddon skriver:

   Det finns en naturlig förklaring till att länder under islams herravälde inte kan påverka en konstruktiv samhällsutveckling, ej heller vetenskapliga framsteg eller mänskligt kulturell vidareutveckling. Allt som inte redan finns beskrivet eller blivit godkänt i Koranen eller någon annan islamisk helig skrift kan inte bära tillämpning. Således har sedan länge muslimska länder ‘fastnat i sanden’ och blivit rejält akterseglade av västvärlden. Därav också dess fanatiska, av mindervärdeskomplex härjade, desperat självförhärligande religiösa dilletanteri, som en oförstående, lätt bugande politisk överhöghet i Sverige främst, men i Europa i övrigt också, ser som uttryck för något eftersträvansvärt positivt att bejaka. En orm närs vid våra bröst vars mål är att förgöra oss, vårt levnadssätt och vår frihet. Hugavale!

   Gillad av 1 person

 28. Johan skriver:

  Chockerande klipp. Hur blir man sån? Hemmiljön givetvis…Men man kan ändå inte begripa.
  Amos Oz, israelisk författare ganska omhuldad av vänstern, har ofta försökt förklara, för Europa i synnerhet, att det är omöjligt för Israel att alltid uppträda civiliserat beroende på dess grannar.
  M a o, mer klartextat, menar han att Israels arabiska grannländer är mer barbariska än t ex Sveriges dito.
  Hur talar man med en barbar? Hur skulle du tala till killen i klippet?

  Gillad av 1 person

 29. Anders F1 skriver:

  Förstår ni hur mjuka i hjärnan de är? Vi kan inte skapa något fint, men vi kan med våld ta över (något fint som andra skapat).
  Feministerna gör handhjärtan och går ner.
  Jag osäkrar min AK5:a. Ät stål. (Militären har av miljöskäl gått från bly till stålammo, vad jag har hört.)

  Gilla

 30. Lars Strömberg skriver:

  ”…Gammelsvenskar som skriver n-ordet på Facebook jagas medan en rasifierad nysvensk kan skriva att de hatar alla fucking svennebananer utan att det händer någonting. ..”

  Hm, det där kanske bottnar i att ”vi” har överseende med ”dem”. Underförstått: De (där enkla människorna) förstår ju inte bättre.

  Har jag fel nu igen? 🤔

  Gillad av 1 person

 31. Sixten Johansson skriver:

  Vi sanningssägare behöver driva en egen medborgarrättsrörelse och långsiktigt åstadkomma en kärnsvensk kulturkonservativ revolution. Därför måste vi se gränslinjerna klart och kunna förklara vad som står på spel och vad vi strävar mot.

  Det går skarpa frontlinjer mellan sjuklövern och oss, mellan de aktiva PK-isterna och oss och mellan Mena-iterna och oss. Vi har två funktionella vapen på alla tre fronterna: kunskap och identitetspolitik! Vi är inga rasister, bryr oss inte om andras hudfärg, kön, gnäll eller ideologi. Nej, vi likasinnade står på en solid kunskapsbas och hyllar kulturell mångfald! Verklig mångfald, goda samhällen, egna minicivilisationer, som bara kan uppstå och vidmakthållas när man får samarbeta med sina likasinnade. Varje likasinnad grupp måste arbeta för sina egna mål, med sina egna pengar, i ett eget revir.

  Låt det sjunka in i medvetandet: Allt vi kan åstadkomma med hjärnan och kroppen är kollektiva skapelser! Som isolerade individer går vi alla tillbaka till barnstadiet. Ännu står vi på andras axlar, bildar mänskliga pyramider i alla avseenden. När de som står högst upp inbillar sig vara märkvärdiga som individer är de bara blinda, korkade och storhetsvansinniga. När den sjuka makteliten tvingar ihop folk som inte har förutsättningar att samarbeta, då raseras alla förutsättningar för en gemensam västerländsk civilisation. Därför måste skarpa gränser dras och vi likasinnade samarbeta och på sikt ta kontrollen över våra egna resurser och deras användning.

  Gillad av 2 personer

 32. Lassekniven skriver:

  Lassekniven says:

  Lets Make Sweden Great Again= MSGA.
  We need a swedish Donald Trump.
  Detta får bli vårt stridsrop: Make Sweden Great Again.
  Are you with me? Are you on the right train?
  Klistra en dekal med denna förkortning på era bilar: MSGA
  Vilken fenomenalt god idé. Gör dem nyfikna, de som sover och de som vill oss ont.

  Gillad av 2 personer

 33. Mats L skriver:

  Vad man tänker på när man läser/ser detta är att dessa två unga män förmodligen är andragenerationens invandrare från Mellanöstern. Det finns förmodligen två huvudskäl till att deras föräldrar utvandrade till Sverige.

  1. Ekonomiska. De ville helt enkelt komma till ett land som erbjöd en bättre ekonomisk framtid än det land de lämnade som präglas av korruption, nepotism och klanvälde. Dessa faktorer brukar prägla en stagnerad ekonomi.
  2. Skyddsskäl. De flydde från ett konfliktområde där deras liv stod på spel på grund av krigshandlingar. I dessa områden har man en tendens att hålla civilbefolkning som gisslan och skydd för sina krigshandlingar, gäller till exempel ISIS och Hamas på Gazaremsan.

  Det som dessa problem har gemensamt är religionen islam. Denna religion motiverar dess anhängare att förfölja alla personer som inte följer den rätta läran. Dessutom ger den imanerna rätten att avgöra vad som är rätt och fel i alla avseenden i samhället, därav korruptionen och nepotismen. Detta är även anledningen till alla krigen i regionen.

  Vad som jag inte förstår är varför de som kommit hit till Sverige inte inser detta samband. När de har ”tagit över” kommer Sverige att snabbt att förvandlas till vilket annat land i Mellanöstern som helst, förutom Israel. Tänk er förhållandet i exempelvis Rosengård applicerat nationellt i Sverige, ett ständigt inbördeskrig mellan olika fraktioner eller klaner.

  Frågan är då var de då ska fly igen med de två skälen angivna ovan. Dessa unga män kommer då att ställas inför alternativet att fly till ett nytt land med samma två skäl angivna ovan. Kan man kanske se dem som en gräshoppsvärm som ödelägger ett land och sedan väljer ett nytt. En sak står dock tämligen klar, då de ”tagit över” kommer de sexuella övergreppen att öka markant.

  Gillad av 1 person

 34. storstadsnatur skriver:

  Bra att veta: Den unge kille som gjort videon ångrar sig djupt – inte på grund av alla de hot han mottagit utan därför att han insett, att hans frustration över att omotiverat bli skälld för terrorist och uppmanad att sticka från Sverige, tog sig ett helt felaktigt uttryck. Han är inte islamist, har inga som helst jihadistsympatier utan är en ung kristen kille som det kokade över för. Har både gamla och nu nya vänner som samman med honom reder ut detta.

  Gilla

  • Opie skriver:

   Så du menar att i vanlig ordning är araben ett offer? Ett offer för att bli beskylld för att vara terrorist? Och som vanligt ska då idiotens beteende ursäktas och det skall tyckas synd om. Nej, du, den gubben går inte längre. Han har förverkat sin rätt att befinna sig i Sverige. Han bör interneras i väntan på deportation.

   Gilla

 35. rudmark skriver:

  Vänsterpartiet har lösningen på detta. Ivrigt påhejat av P1 som rapporterat flera ggr under dagen. 200 miljoner för utbildning av lärare i sexualkunskap.
  Visste inte att lärare var så oinformerade, tror snarare att de inte vågar.

  PS Gottsunda blev Valsätra idag (våldtäkterna)
  Halva Valsätra (dvs höghusen) ligger ju i Gottsunda.

  Gilla

 36. thojak skriver:

  Såvitt mig bekant går det inte att använda ‘hets mot folkgrupp’ när det handlar om svenskar då svenskar INTE i juridisk mening är en folkgrupp. Att det ser ut så kan vi ‘tacka’ Mona Sahlin för.

  Go figure !

  Gilla

 37. swedengoodbye skriver:

  Denna tragiske unge man är inte så mycket att säga om. Det är synd om honom och han behöver hjälp. Totalidiotism, inget annat.

  Gilla

 38. nilsdacke skriver:

  Allahu Akbar betyder faktiskt ”Gud är större”. I övrigt instämmer jag helt med Eddie.
  Det kan tilläggas att den unge mannen inte är ensam bland muslimska migranter om att vilja ta över landet (eller västvärlden). Muslimska brödraskapet har en utarbetad strategi för detta. Se Appendix II i denna bok http://centerforsecuritypolicy.org/upload/wysiwyg/article%20pdfs/Shariah%20-%20The%20Threat%20to%20America%20(Team%20B%20Report)%20Web%20Version%2009302010.pdf .

  Gilla

 39. BC skriver:

  Jag skrev Musse Pigg begår flest brott, fick 30 dagars avstängning på FB, skrev det har alltid hetat Negerboll, fick ytterligare 30 dagar, men att kalla en Svenska jävla hora sug mig kuk och vi ska ta över ditt land (krigsdeklaration) det är helt OK enligt PK maffian

  Gilla

 40. Ingrid Be skriver:

  Vilken pk-maffia tycker det är helt OK, stod den där meningen på Facebook, och vet du i så fall att ingen blev avstängd?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.