Gästskribent Kenny Korén: Medborgarrop i panik

Jag har sedan länge slutat betrakta både regering och alliansen som annat än falska och odemokratiska sammanslutningar utan samhällsansvar. Till synes medvetet söndrar de landet med hjälp av nyttiga idioter.

Sådant som för 20 år sedan var en omöjlig tanke är nu vardaglig verklighet.

Ifall det inte drabbar just dig så kommer dina barn och barnbarn att utsättas. Den trygghet och kvinnosyn som fanns i Sverige kommer att ha utraderats på några decennier.

Det som sker i dagens Sverige med 100-tals skjutningar och gängmord varje år skulle ha varit helt otänkbart under den tid som jag hade förmånen att växa upp.

Det sker stenkastning mot ambulans- och brandkårspersonal, alltså mot människor som försöker rädda liv. Ambulansfackets ordförande står rakryggad och säger att det är i princip bara ungdomar med invandrarbakgrund som är förövare. Sjukhuspersonal hotas och misshandlas. Förövarnas identitet skyddas av politiker och media. Man får gissa.

När det gäller skolbränder är Sverige ett av de värst drabbade länderna i världen även jämfört med länder i brinnande krig.

Vi ser en hundraprocentig ökning av sexuella övergrepp mot unga kvinnor i åldern 16 år till 24 år, kvinnor som offras på massinvandringspolitikens altare.

När det gäller gruppvåldtäkter mot män så var samtliga förövare år 2016 ifrån Afghanistan och en dömd person ifrån Irak. Gruppvåldtäkter mot pojkar och män är också ett importerat våldsfenomen.

Har övergreppen på badhus upphört eller har media slutat rapportera om det som skedde varje vecka för inte så länge sedan? Gör din egen bedömning.

Sociala myndigheter stödjer med våra skattepengar barnäktenskap som egentligen enligt svensk lag är barnvåldtäkter. Även polygami stöds både ekonomiskt och genom förtur till lägenheter. Svenska ungdomar, studenter och hemlösa trängs undan i bostadskön och den politiken tvingas skattebetalarna stödja.

Politiker du har röstat på bedriver alltså en politik som går ut på att importera våldsamhet och sociala problem. Sedan kommer och begär både fortsatt förtroende och mer pengar för att lösa problem de själva skapat.

Varför utkrävs inte ansvar? Varför ställs de ansvariga politikerna inte mot väggen av journalistkåren? Media tycks gå maktens ärenden istället för att – vilket är deras egentliga uppdrag som tredje statsmakt – hårdgranska makten.

Kenny Korén är en 58-årig man med kronisk värk. Han har ingen akademisk eller journalistisk bakgrund men försöker bidra i det lilla för tiden är knapp. Det är det som håller honom uppe rent mentalt när det är som allra värst. Han är mer eller mindre övertygad om att allt är för sent men har inget annat val än att fortsätta engagera sig efter sina förutsättningar för kommande generationers skull.