Löjligt eller trumpet?

Ian Wachtmeister
Ian Wachtmeister

Han förlöjligades. Han hade ju inte en chans. Hans namn nämndes med avsmak. Hans budskap publicerades aldrig. Hans utseende visades upp så frånstötande som möjligt. Han var en idiot. De som lyssnade på honom var också idioter. Det svenska etablissemangets fördömande var totalt, uthålligt och enigt.

Och så vann han!!

Han hette Donald Trump och tillträder snart som USA:s president.

Något mera okunnigt och världsfrånvarande än vårt nesligen avklädda etablissemang får man leta efter. Men likt meteorologer som haft helt fel om vädret, är de ogenerat igång igen med nya prognoser och förklaringar. De äger ju fortfarande SVT, SR och alla gamla medier, så de kan leva upp till sin ideologi, som tycks vara ”Vad ska man med sin makt till om man inte får missbruka den?!”

Medan etablissemanget låtsas som det regnar kan vi andra se en verklighet, som vi envetet berättat om, men som snusförnumstigt fördömts, ja till och med förbjudits av de politiskt korrekta. (PK med P för vad? Det kan väl inte vara Patrask?!)

Partiledarna medger att de ”måste ta till sig och smälta” det som hänt. Att det inte längre går att ignorera stora folkgruppers åsikter. Kinberg Batra vågar till och med ifrågasätta den katastrof som hennes företrädare Reinfeldt tillsammans med miljöpartiet ställde till med.

Hur länge kommer det att dröja, innan de fattar att det inte räcker med att kopiera SD:s politik och erkänna vissa fel i sin tidigare politik?

NEJ, NU MÅSTE ALLA PARTIER SLUTA MOBBA SD OCH ERKÄNNA SVERIGEDEMOKRATERNA SOM ETT FULLVÄRDIGT PARTI I SVERIGES PARLAMENT. FÖRST DÅ KAN SOSSAR, MODERATER MED FLERA ÅTERVINNA FOLKETS FÖRTROENDE.

Om så sker, lär det bli en lustiger dans, men det svenska folket har humor. Och i de nationella särdragen ingår bland annat en nästan plågsam förståelse för brottslighet och en förlåtande attityd gentemot brottslingar.