Landet heter Sverige

Ian Wachtmeister

Ian Wachtmeister

Det är världskrig i Syrien och i andra krigshärdar. Världskrig därför att alla stormakter deltar på ett eller annat sätt.

Det är inbördeskrig i Sverige, där 53 områden inte längre styrs enligt svensk lag och dit svensk ordningsmakt inte äger tillträde.

Aggressiva islamister hotar, mördar, skrämmer och kräver mer (!) utrymme för sina medeltida lagar. Fienden finns mitt inland oss, men bildar inga egna politiska partier. Det är nämligen mycket enklare och effektivare att infiltrera de partier som finns. Detta gäller i stort sett alla västländer. I Sverige är vi dock världsmästare på att låtsas att det som sker inför våra ögon och öron, inte sker!

Det politiskt mediala etablissemanget har utnämnt sig själva till att utöva censur och publicerar bara det som de anser att svenskarna ska få reda på och som passar i den mall som detta etablissemang ritat upp. Och detta fortsätter trots att de skamligen avslöjas i sociala media, som läses av en allt större del av befolkningen. Där finns det ingen som tror att våldtäkter och bilbränder har upphört. Det kokar och jäser i vårt land.

Vad gör då regering och riksdag? Tja, de verkar båda leva i en bubbla som effektivt skyddar dem från verkligheten. Det är svårt att avgöra vem som är sämst: regeringen eller oppositionen. Den ens avstår från att regera och den andra från att opponera. Och när de spelar ut ett kort är det ofta kontraproduktivt. Exempel att moderaterna hjälper vänstern att få ökat politiskt inflytande. (annars blir alliansen större än S + MP och måste träda fram och bilda regering). I stället räknar man att det kontraproduktiva myglet leder till att man själv vinner nästa val. Och fortsätter mobba SD.

Hallå Batra & kompani!! Vakna! Verkligheten ligger utanför fönstret.

Och alla ni som läser detta, tror ni att ett land, som inte kan få bort tiggarna från gatorna, kan klara en match mot Putin?!

Vi behöver ”göra en Trump” och samlas under mottot

LÅT OSS GÖRA SVERIGE STARKT IGEN!