Världen behöver amerikanskt ledarskap i kampen mot islamismen

mohamed omar

Mohamed Omar

Islamismen i dess olika former utgör det största hotet mot väst i vår tid. Det mest akuta hotet kommer från den väpnade formen av islamismen, jihadismen, som attackerar New York, London, Paris, Bryssel och Stockholm. Men andra, icke-väpnade grupper som till exempel Muslimska Brödraskapet religiösa och politiska frontorganisationer, som visar upp ett vänligt ansikte men har det långsiktiga målet att bygga en panislamisk stat, bör också bekymra oss.

Islamismen är en global rörelse med miljoner och åter miljoner anhängare, dessutom delas en stor del av dess världsbild och värderingar av ännu fler icke-organiserade muslimer. De som inte är aktivister och inte organiserade men hatar väst och drömmer om en islamisk stat. Undersökningar av opinionen i islamiska länder visar en mörk bild.

För att möta detta hot behövs en global ansträngning. Ingen annan stat kan leda en sådan ansträngning förutom USA, den enda supermakten och den största och mäktigaste västerländska demokratin. Under Obama-administrationen har inte USA kunnat fullgöra denna uppgift, man orsakade istället stor skada när man mer eller mindre ställde sig på islamisternas sida under den så kallade ”arabiska våren”.

Progressiva krafter i islamvärlden, demokrater, sekularister och fredsvänner, kände sig svikna när Obama förklarade att det inte fanns något att kritisera i traditionell islam. De kände sig svikna när han gav pengar och vapen till Muslimska Brödraskapets islamistiska regim i Egypten under Muhammad Morsi. Obama-administrationen har också stött Muslimska Brödraskapet i Syrien som en del av en påstått ”moderat opposition” mot Assadregimen. Denna har påkommits med att samarbete med Al-Qaida.

Detta kan ändras under den blivande presidenten Donald Trumps administration. Det är nu möjligt att han stämplar Brödraskapet som en terroristorganisation, vilket vore ett stort steg i framåt i kampen mot islamismen. En av Trumps utrikespolitiska rådgivare, Walid Phares, sa nyligen till den egyptiska nyhetssajten Youm7, att så skulle ske.

En sådan terrorstämpel skulle slå hårt mot Muslimska Brödraskapets olika frontorganisationer i USA, som till exempel Council on American-Islamic Relations (CAIR), som har kopplingar till terrorgruppen Hamas, Muslim American Society (MAS) och Islamic Society of North America (ISNA). Dessa grupper har kunnat skaffat sig visst inflytande inom det politiska och mediala etablissemanget under Obama, ett inflytande som de använt för att underminera de amerikanska myndigheternas arbete mot islamistisk terrorism.

Det skulle också kunna innebära till att den svenska regeringen gör något åt Muslimska Brödraskapets frontgrupper i vårt land, som Islamiska Förbundet som driver moskén på Söder i Stockholm. Det leddes tidigare av Omar Mustafa som hyllar Brödraskapets andlige ledare Yusuf Al-Qaradawi som ”världens mest framstående muslimske teolog som går att jämföra med påven.” Al-Qaradawi besökte Stockholmsmoskén år 2003 och manade då till självmordsattacker mot Israel.

I december 2015 avslöjades att ”biståndsarbetaren” Ihab Hallak samlat in 870 000 kronor i Stockholmsmoskén till Al-Qaida i Syrien. Hallak uppger att han tidvis arbetat för hjälporganisationen Islamic Relief i Sverige. Och det var inte första gången Islamic Relief nämndes i svenska medier i terrorsammanhang. I oktober 2013 rapporterade flera medier att Haytham Rahmeh, imam och främste religiöse företrädare i Stockholmsmoskén, smugglade vapen till jihadister i Syrien med anknytning till Muslimska brödraskapet. Rahmeh har suttit i hjälporganisationen Islamic Reliefs styrelse tillsammans med Omar Mustafa. Imamen i Sveriges största moské har smugglat vapen till jihadister! Det är ingen liten sak.

I Sverige har, liksom i USA under Obama, Brödraskapet kunnat skaffa sig inflytande. Omar Mustafa blev till och med under en kort period invald i Socialdemokraternas partistyrelse. Han och hans gelikar är självklart oroade över utvecklingen i USA efter Trumps valseger eftersom man inser att det kan försvåra islamisternas arbete även i Europa.

En annan av Trumps närmaste män, Newt Gingrich, som tidigare var kongressens talesman, har också intagit en strikt hållning gentemot islamismen. I en intervju för Fox News efter den jihadistiska massakern i Nice den 14 juli i år krävde han att varje muslimsk invandrare skulle krävas att ta ställning mot islamisk lag, sharia, eller deporteras. Med sharia menade han i detta fall inte böner och fasta utan idén om en islamisk stat med allt vad den innebär.

“Let me start where I am coming from and let me be as blunt and direct as I can be — western civilization is in a war. We should frankly test every person here who is of a Muslim background, and if they believe in Sharia, they should be deported”, sa han till Fox News.

Den pensionerade generalen Michael Flynn har varit en av Trumps mest hängivna anhängare som stått vid hans sida under valkampanjen och fungerat som rådgivare i säkerhetsfrågor. Flynn är också en av de högt uppsatta militärer som verkligen kan islamismen; han har varit chef för den militära underrättelsetjänsten Defense Intelligence Agency (DIA). Han är författare till boken Field of Fight: How We Can Win the War Against Radical Islam där han mycket riktigt påpekar att USA, och västvärlden i dess helhet, befinner sig i ett världskrig med radikal islamism. Det gäller att få amerikanerna att komma till insikt: “We are in a world war, but few Americans recognize it, and fewer still have any idea how to win it.”

Med Trump som president, och det team av rådgivare och medarbetare som finns kring honom, kan USA axla rollen som ledare för kampen mot islamismen på ett mer direkt sätt än under Obama då politiskt korrekthet stod i vägen för både klarspråk och resolut handlande. Vad Trump borde göra, förutom att terrorstämpla Muslimska Brödraskapet, är att kräva av alla islamiska organisationer i USA att de avsvär sig varje avsikt att, nu eller i framtiden, ersätta den amerikanska konstitutionen med islamisk lag. Detta bör sedan fullföljas av en ansträngning från dessa organisationer att motverka varje steg i en sådan riktning, till exempel genom att aktivt ta ställning för religionsfrihet, och för de personer som valt att lämna islam, och den västerländska yttrandefriheten som innebär att man utan inskränkningar får diskutera och kritisera olika aspekter av islam.

32 reaktioner på ”Världen behöver amerikanskt ledarskap i kampen mot islamismen

 1. Lars skriver:

  Utan att förlora sig i detaljer kan man nog påstå att en medveten europeisk och nordamerikansk ”återhållsamhet” mot inte bara det muslimska brödraskapet utan även mot exempelvis muslimsk massimmigration allvarligt komplicerar tillvaron för elitära Coudenhove-Kalergi-aktivister.Den sk Kalergi-planen som hängivet och drakoniskt implementeras av framförallt Angela Merkel och Stefan Löfvén saboteras plötsligt.Stor förvirring utbryter tills dess de korrupta eliterna slugt ompositionerat sig och fräschat upp den politiska retoriken.Men är Tyskland redan förlorat?Är Sverige redan förlorat?

  Gillad av 4 personer

 2. malmobon skriver:

  Jag vill påstå att västvärlden blev räddad fem i tolv genom Trump seger.
  Har funderat mycket hur USA kunde välja en president som har muslimskt påbrå. Far muslim.
  Var kom denne kille ifrån? Är nästan som Nostradamus förutspådde med Antichrist.
  Hade Hillary blivit vald kunde USA fått en secretary of state, näst högsta posten som är utbildad
  i Saudiarabien under 16 år. Huma Abedin. Hennes far högt i en organisation som står Muslimska Brödraskapet nära. Moder till dess systerorganisation. Brrr.
  Obama-Hilton hade planerat ta in massor av muslimer till USA. Idag är muslimer ”bara” 2%, och
  utgör ingen omedelbar fara. Tyskland värre och Malmö ännu värre. 80000 muslimer av 320000
  invånare och Socialdemokratin med Catrin Stjernfeldt Jamme fortsätter med islamiseringen.
  Senaste uppseendeväckande är byggandet av en hög Caspha ute på Rosengården.

  Är svensken så naiv att han inte ser, eller för den delen hon. VAKNA.

  Gillad av 5 personer

  • Sven skriver:

   Jag bodde i Malmö som barn. Då var Rosengård nytt och islam frånvarande. Nu åker jag helst inte till Malmö längre då jag inte orkar se avvecklingen. Det är svenska politiker som får hållas ansvariga. Varför har de sådan respekt för islam? Vilken nytta ser de av islam? Det är gåtor för mig som jag inte kan hitta svar på.

   Gillad av 3 personer

  • Sldy skriver:

   Ja det är fruktansvärt, var idag på ett lekland i Malmö som kan sägas vara den framtid vi har att vänta oss, det finns ingen vänlighet i luften, svenskarna kurar vid vissa bord, belarna, muslimer vid många fler, kvinnor i slöja överallt vid egna bord, de muslimska männen separat. Inga mångkulturella leenden, bara inom egna gruppen. Droppen för mig var när en äldre muslimsk man inte kunde sluta stirra på min dotter, hon är 10 år gammal. Han kunde inte sluta ens när jag stirrade honom rakt i ögonen. Hur skall man förhålla sig till detta på ett balanserat sätt? Det var sista gången på kulhus, precis som jag redan slutat gå på badhus med mina barn. Jag tror tyvärr att motsättningarna kommer att bli extrema, de tror på fullt allvar att vi är deras slavar redan.

   Gillad av 2 personer

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Huma Abedin hade aldrig kommit ifråga som Utrikesminister!

   Illa nog, som fortsatt personlig sekreterare.

   Med sina uppenbara Islamistiska bindningar,
   uppväxt i Saudi mellan 2-18,
   hela familjen insyltad i Muslimska Brödra/Systraskapet!

   Shariaanhängare!

   Far mor broder, med nära band till Saudiregimen,
   som utgjort en ofattbart stor säkerhetsrisk,
   med full tillgång till hennes (förmodat skumma raderade) e-mail,
   ett tänkbart utpressningsoffer som President?

   ISIS hade nog (fortsatt) varit off limits,
   eller behandlats med silkesvantar…

   Främsta redskapet för att avlägsna Assad?

   Gilla

  • Johan 1 skriver:

   Instämmer. Undrar hur världen kommer se ut om 4 år. Trump har genomfört stora förändringar i syfte att återskapa det USA historiskt har stått för, stora delar av Europa har slagit in på vägen att prioritera det egna folket och därmed nationalstaten och EU har försvagats. BRICS kollektivet, som också främjar nationalstaten har stärkts med nya medlemmar. Och Sverige den sista extrema aktören med globalistisk mångfalds-agenda och i omvärlden mött med skepsis?

   Gilla

 3. Göran Fredriksson skriver:

  USAs ledarskap är nödvändigt, men det är också ryssarnas medverkan. Det partnerskap med Ryssland som var på gång under Jeltsins tid behöver återupplivas. Ryssland är inte Sveriges eller Europas fiende så som Sovjetkommunismen var.

  Gillad av 1 person

 4. gmiksche skriver:

  Det som världen behöver är att USA ändrar inriktning. Och det kommer troligen att ske tack vare Trump.

  Men att det ”under Obama [då] politiskt korrekthet stod i vägen för både klarspråk och resolut handlande” är rätt och slätt fel.Obama har fortsatt med sina föregångares tradition att dela och härska. Och använt de medel som han, Clinton och andra som borde hamna inför krigsförbrytardomstol ansåg vara lämpliga vid tillfället. Bl a och icke minst att stödja källan för extrem islamism, Saudiarabien och andra gulfstater. Mot Assad. Nyligen i Jemen. En dagsfärsk länk utan skygglappar kan hjälpa en bit på vägen: https://peterharold.wordpress.com/2016/11/19/svensk-vapenexportdebatt-kontra-vita-husets-vapenexport-under-fredspristagaren-barack-obama/

  Gillad av 2 personer

 5. Bo Divander skriver:

  Litet bekymmersamt att läsa Omars okritiska förtröstan till Donald Trump. Helt klart har flera av de senaste amerikanska administrationerna agerat naivt i Mellanöstern, inte bara den under Barack Obama. Men män som Trump och Gingrich , är inte några etiska föredömen. Dessutom är de båda opportunister som kan ändra åsikt ganska hastigt i olika frågor. Jag tror att det kan straffa sig att lita alltför mycket på sådana personer. Vänner idag, men imorgon?

  Trump har lovat att krossa IS, ska bli intressant att se vad han kan göra mer än Obama? Om han sätter in marktrupper i Syrien t ex, lär han få problem med den amerikanska opinionen, som inte vill se bilder på stupade soldater på TV! Den tillträdande presidenten har lovat mycket under valkampanjen, besvikelsen över svikna vallöften kan komma att bli stor hos hans supportrar. Men det får tiden utvisa…Det finns ju många frågor förutom kampen mot jihadismen som Trump försäkrat att han ska lösa. Hans totala okunskap om klimathotet lovar inte särskilt gott inför de kommande fyra åren, om han nu kommer att sitta mandatperioden ut?

  Gillad av 1 person

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Lär snarare bli TVÅ mandatperioder)

   Det kan behövas!

   Klimathotet är kanske också ett av Soros instrument,
   för att kunna kontrollera energiresurserna?

   Allt den mannen gör,
   finns nog all anledning att misstro!

   Gillad av 1 person

  • gmiksche skriver:

   Jag förstår att Hillary är ett etiskt föredöme i motsats till Trump. Kalla USAs agerande under hennes och Busharnas för naivt, det är väl naivt om något annat. Collateral damage, för oss och Mellanöstern.

   Gilla

 6. BjörnS skriver:

  Ja, det pågår ett krig, om inte flera stycken. Det finns dock inget slut förrän Islam reformeras och chansen för det inom någon form av närtid känns som obefintlig. Och jag ser ingen lösning annan än att låta dem bygga sina teokratier. Att bomba hela Mellanöstern har inte, och kommer inte, att funka. Däremot måste vi slå ner stenhårt på all form av extremism på hemmaplan. Hit hör även saker som slöja, hederskultur, omskärelse osv. Inga utländska bidrag till moskéer. Passar inte galoscherna så emigrera.

  Detta kan tyckas kallt och cyniskt mot vanliga människor i Mellanöstern men sanningen är att vi inte har lyckats hjälpa dem hittills. Därav flyktingströmmarna. En ny strategi måste prövas.

  Gillad av 3 personer

 7. Agneta Berglöw skriver:

  Tack Omar för all information som ger kalla kårar.
  Tänk så vansinnigt blåögda den svenska regeringen har varit o är.Den mest naive är helt klart Fridolin som var så stolt över sina muslimska partibröder som tex Mehmet Kaplan som infiltrerade sig ända in till posten som bostadsminister.
  Tänk alla dessa skattepengar som går som bidrag till olika muslimska organisationer o moskeer.Där vi inte har någon som helst insyn.
  Inte för att den till person bufflige Trump tillhör min favorit med kan han agera kraftfull mot detta religionskrig är jag tacksam.
  Till sist hur kan regeringen Löfven som utropar sig till världens första feministiska regering o samtidigt vara så förblindade av muslimer som har en kvinnosyn,utövar ett kvinnoförtryck som saknar motstycke.

  Gillad av 2 personer

 8. Sldy skriver:

  Att inte Omar blir publicerad i MsM är för mig det enda bevis som behövs för att anta att pk regerar oinskränkt och att man inom etablissemanget inte alls vill ta debatten som t.ex Lennart Rendik på denna blogg skrev. Lennart, bjud in Omar till kommunen på några utbildningsdagar! För att anknyta till Patriks inlägg idag om att man först måste fråga alla vad de tycker innan man ger uttryck för någon åsikt, så fungerar svensk media, först måste man tycka som alla andra, först då har man någon chans att få plats i MSM.

  Det är inte en dialog, det är ett krig i medierna och de har jihadisterna och lagstiftaren på sin sida, det är ju Vilks inte Wolodarski de är efter. Håll tummarna för att Trump terrorklassar brödraskapet!

  Gillad av 2 personer

 9. JL skriver:

  Instämmer med er övriga, och önskar du fick mer utrymme i media Mohamed.

  En tanke. Tror du tjänar på att vara petig med källhänvisningar. Hänvisar du till t.ex. nsnbc (ej att förväxla med msmbc) är det stor risk att de ännu icke övertygade slutar läsa där och avfärdar dina i övrigt sunda tankar utan vidare eftertanke.

  Gjorde själv en liknande grej en gång och diskussionen får lätt HELT fel fokus om man anger en tveksam källa även om man har rätt i sak. Vi måste vara bättre än våra meningsmotståndare för att få gehör. Som tur är finns nog med källor accepterade av allmänheten för att ge fullt stöd avseende det du skriver om.

  De ”redan troende på DGS” är inte de du behöver övertyga. För att nå den större massan (önskvärt!) tror jag du behöver lämna så lite utrymme som möjligt för massan att avfärda dig.

  Tack för allt du gör, du behövs verkligen

  Gillad av 1 person

 10. Gösta Svensson skriver:

  Det finns bara en sak som garanterar motståndet mot islam både då det gäller den konkreta fysiska hotet (väpnad strid) och det ideologiska kriget, och det är en väl sammanhållen och fungerande nationalstat. Motståndet måste sitta i ryggmärgen, gå på automatik, gälla annat än simpla ekonomiska intressen, vara mera grundmurat än diverse från ovan pådyvlade konventioner och påbud. Detta kan endast nationalstatens gemenskap garantera. Som förstärkning kan även religionen fungera, men den moderna människan kan inte förlita sig på den religiösa kraften längre och dessutom riskerar en alltför stark tilltro till tex kristendomen som enande kraft, snarare splittra och skapa motstånd. Vi har inte råd med två strider samtidigt!

  Gilla

   • VX skriver:

    Det varit en kraftig uppgång om nästan 30% sedan 2011 och i slutet av 2015 utgjorde gruppen MENA+ 12,8% av Sveriges befolkning. Det totala antalet första och andra generationens invandrare utgör som jämförelse 30,8% (drygt tre miljoner människor) av Sveriges befolkning.
    https://fredricmorenius.wordpress.com/
    Givet de proportioner det svenska mångkulturella projektet sedan 1970-talet antagit kan man sannolikt klassificera det som ett av de största och mest omvälvande Sverige tagit sig för under sin tusenåriga dokumenterade historia. Detta särskilt med tanke på att det inte varit eller är ett externt projekt (likt erövring av främmande land o.dyl.), utan ett internt som sker på svensk mark, mitt i och med det svenska samhället, och med många allvarliga problem förknippade med hantering vid motgång och misslyckande.

    Med tanke på de enorma insatserna i detta projekt (bl.a. enligt redogörelserna ovan), är det faktiskt helt häpnadsväckande att det genomförts så gott som utan föregående analys och redig granskning under projektets gång. 40 år efter start kan vi konstatera att projektet i många avseenden behöver ses som ett misslyckande, eller i alla fall som ett med många mycket allvarliga problem.

    Inte ens moraliskt och humanitärt kan projektet egentligen ses som något annat än mycket tvivelaktigt. Delar av de enorma resurser som lagts på att hjälpa runt två miljoner människor i Sverige hade kunnat läggas på att starkt bidra till en dräglig tillvaro och ljusnande framtid för sannolikt åtskilliga tiotals miljoner människor runt om i världen[c]. Inklusive bonus i form av ett klart mer välmående och välfungerande Sverige.

    Gillad av 4 personer

   • MartinA skriver:

    Eller så kallar man det för vad det är. Förräderi. För övrigt förstår jag inte hur du kan rättfärdiga att överföra tvångsinsamlade pengar till ”tiotals miljoner människor runt om i världen”. Vill svenskarna ge välgörenhet kan de göra det själva. De behöver alls icke statens tvång för att gör a det.

    Gillad av 2 personer

   • Hedvig skriver:

    @ VX 20 november, 2016 kl 17:41

    Det går inte att se någon annan utväg att rädda det svenska demokratiska samhället än att alla de presumptiva väljare, som har modet att övervinna sina fördomar/motvilja mot SD, röstar på SD i riksdagsvalet 2018.

    Övriga klarsynta medborgare, som ser att vår tidigare fredliga nationalstat Sverige håller på att slås sönder av allt frekventare lågskaliga lokala krig, kan förslagsvis lägga sina röster på det oprövade partiet Medborgerlig samling (MED), under förutsättning att det nya partiet har hittat sin form till år 2018.

    https://ilansade.com/2016/10/18/darfor-medborgerlig-samling/

    Sverige skulle därigenom äntligen kunna få en regeringsduglig borgerlig regering, som inte låter sig bromsas av DÖ-överenskommelser.

    Gilla

   • MartinA skriver:

    @Hedvig
    Enpartistat? Där partiet saknar respekt för interndemokratin? Det är vad ”demokrati” betyder på SDiska?

    Gilla

 11. Benny skriver:

  USA har ju hittills hjälp IS och islamister att ta makten i många länder! Man kan hoppas att Trump gör allvar av sitt vallöfte att avsluta Obamas vansinniga politik som främjat terror och islam. Men jag misstänker att det som vanligt blir Ryssland som får ta huvudansvaret att rensa upp i islamistträsket vilket man förtjänstfullt gjorde i Tjetjenien och nu i Syrien. USA och deras gummisoldater kan vi nog räkna bort…facit av USA:s härjningar i Mellanöstern förskräcker och jag sätter ingen som helst tilltro till deras uppsåt eller förmåga att bekämpa islam.

  Gillad av 4 personer

  • Sldy skriver:

   Tror du har helt fel, USAs soldater är det inget fel på det är deras tidigare ledning, Obama och Clinton som uppmuntrat islamismen istället för att krossa den med massiva anfall.

   Gilla

 12. Hedvig skriver:

  Mitt förtroende för Mohammed Omars kunskaper och omdöme beträffande både islam och svensk demokrati är stort. Mohammed Omar beskriver islam och riskerna för västerländska demokratier på ungefär samma sätt som en av våra främsta terroristforskare Magnus Norell gör. Läs gärna Norells bok ”Kalifatets återkomst: orsaker och konsekvenser”, 2015.

  http://www.bokus.com/bok/9789198292404/kalifatets-aterkomst-orsaker-och-konsekvenser/

  Däremot kan jag svårligen känna tilltro till den nyvalde presidenten Trump, som kommer att styra stormakten USA om två månader.
  I någon bemärkelse är det väl bara att ”gilla läget” och avvakta tills vi vet hur Trumps valda styrka kommer att se ut – och agera.

  Gilla

 13. MartinA skriver:

  Framförallt behöver världen att USA slutar stödja islamister och använder dem som marktrupper i sina läskiga krig. Såsom de har gjort i Afgahnistan, Libyen och Syrien. Om USA bara tog hem sina soldater och sina spioner och sina pengar från mellanöstern och ifrån Europa så vore världen en enormt mycket bättre och tryggare plats.

  Gillad av 5 personer

 14. phnordin skriver:

  Instämmer i Mohameds slutkläm:

  Man skall:

  ”kräva av alla islamiska organisationer i USA att de avsvär sig varje avsikt att, nu eller i framtiden, ersätta den amerikanska konstitutionen med islamisk lag.”

  Detta gäller naturligtvis även för Sverige. Vad väntar regeringen Lövén på?

  Gillad av 1 person

 15. Lars skriver:

  Hur naiva kan svenskarna vara?Naivitet är verkligen inte det som präglar de svenska regeringarna däremot.Förstår inte svenskarna att deras regeringar – oavsett partifärg-i och med Sveriges medlemskap i EU alla har en plikt att genomföra EU-grundaren Coudenhouve-Kalergis mot de europeiska folken riktade demografiska politik?En demografisk politik som på högst några generationer helt kommer att marginalisera den etniskt svenska befolkningsgruppen.Ja.Svenskar får ju redan sina halsar avskurna,blir misshandlade och våldtagna men huvuddelen av den demografiska genociden sker i det fördolda,i det tysta genom aktiveringen av det muslimska sk kärnvapnet som helt enkelt är den barnproducerande muslimska kärnfamiljen.En kärnfamilj som bestyckad med t ex fyra haremsfruar till varje muslimsk man är helt överlägsen den svenska ur barnproduceringssynpunkt.Beakta även den sk ”epigenetiska genociden som hanteras av massmedia och reklaminstitut där observatören till leda tvingas betrakta de nya ”idealparen”:En färgad man och en ”vit” kvinna,En ”vit” man och en asiatisk eller färgad kvinna.När sågs senast i massmediala sammanhang en vanlig ”vit” familj med vanliga ”vita” barn?Bör inte alla ”vita” bannlysas från den offentliga arenan ,eftersom själva exponeringen av ”vithet” ju är upprörande rasism?Endast ett exemplar fanns i Sverige av Kalergis ”Praktischer Idealismus” som är s a s ”manualen” för det inte-så-långsamt-nu pågående inte-så-dolda-nu demografiska folkmordet på bl a svenskarna.Det exemplaret fanns på UB.Nu stulet.Av vem?Och varför?Nu finns endast ett nätexemplar på tyska samt ett på engelska utlagda på nätet.Hur många svenskar förstår numera tyska och klarar av att läsa en tysk text?Inte många dessvärre.Engelska-dock-begriper väl de flesta.Men har de tid och ork att slita sig från de oväsentliga trivialiteter de ständigt matas med?Är svenskarna korkade eller befinner de sig i djup hypnotisk trance?

  Gilla

 16. nilsdacke skriver:

  Åter en upplysande och hoppingivande text av Mohamed. Den ovan nämnde Mike Flynn har utnämnts till säkerhetspolitisk rådgivare. Det är enligt min mening rätt man på rätt plats. Han har beskrivit islam som en politisk ideologi och en cancer. Hur en sådan cancer hittills spridits nästan okontrollerat i skepnad av Muslimska brödraskapet (Ikhwan) beskrivs väl här http://www.centerforsecuritypolicy.org/the-muslim-brotherhood-in-america/ .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.