THOMAS EK: Föräldraskap

Är du en bra förälder? De flesta säger ja. Men vi vet alla att det inte är sant. Det finns också en politiskt kulturell aspekt i det här, som är viktig och som nu, är helt avgörande för oss i Väst.

Föräldraskap är det viktigaste som du som är vuxen är kallad att hållas ansvarig för. Det nedvärderar inte människor som inte har barn. Det är deras beslut. Vissa vuxna är inte känslomässigt utrustade för att uppfostra barn så det är bäst att de inte skaffar några barn. Men om du har barn, då är det ditt jobb att se över och ta ansvar över ditt barns väl och ve, och ge allt du kan för att ditt barn ska lyckas. Mycket viktigare än ditt jobb, din ekonomi, eller hobby. Det är viktigare än allt annat. Det tror jag att de flesta vet. Men vem bestämmer reglerna? Vem säger vem som är en bra förälder och vem som inte är en bra förälder? Magdalena Andersson? Fredrik Reinfeldt? Nooshi Dadgostar? Eller är det vårt public service som vägleder oss?

Den politiskt kulturella aspekten

Grunden i Västerlandets åskådning den härstammar från kristendomen, kristen filosofi. Inte religion. Det är den kristna värdegrunden som Sverige har som plattform.

Judisk-kristen filosofi, det som konstitutionen i USA är baserad på (alltså återigen, inte religionen) som i grund och botten säger; Frihet Åt Alla, – du måste arbeta för det större goda, du måste behandla andra människor som du själv vill bli behandlad, och du måste, arbeta för det större-goda, det allmänna bästa, oavsett vilket samhälle du än lever i.

Det är den här samhällsmodellen som gjort USA – som är en demokratiskt styrd republik, till världens mest blomstrande, dynamiska, vibrerande och välbärgade nation.

För dig som inte fattat det här – läs ”Varför är USA Störst, Bäst & Vackrast?”.

Det är därför angeläget, att hela Västerlandet kommer underfund med poängen och styrkan i det överlägset bästa och mest rättvisa styrelseskick som vår planet någonsin skådat nämligen det som den magnifika amerikanska konstitutionen berett väg för. Av den anledningen bör Sverige – när Europa och Sverige har kollapsat, kopiera den amerikanska konstitutionen. Eller varför inte ta tillfället i akt när vår fina älskade Konung fallit av sin Tron?

Skulden till varför USA nu har förstörts, med krig i Ukraina och mellanöstern, mördande inflation och så vidare, den ligger allena, hos våra ohederliga medier, fake news & vårt progressiva public service. Varför? De har genom sina partiska och ohederliga metoder styrt opinionen och den vägen sett till att Joe Biden blev USA:s president. Svenskarna och övriga européer har blivit vilseledda och lurade.

Den demokratiska Biden administrationen som hatar Amerika, har sedan Barack Obama gav sitt löfte om att ”fundamentally transform America” nu i stora drag nått sitt mål. Frukten av deras progressiva USA-hatar-verksamhet DET ÄR, precis exakt, vad vi nu tvingas att hantera. That is The Truth.

Valet är Ditt. Om du har barn, eller barnbarn, låt oss då införa personval.

BILD: Amerikansk familj 1950-tal.