HITTAT PÅ NÄTET: Stort stöd för Carola

Efter att Carola ventilerat sin uppfattning om värdet av att bevara svenska traditioner, och bland annat hånats av kändisen Alex Schulman, får hon nu stort stöd på debattsidor och sociala medier. I en debattartikel i Expressen skriver liberale politikern Robert Hannah:

”Jag kan garantera att det inte finns ett folk i världen som inte vill värna sina egna traditioner. Det finns inget liberalt med att vara motståndare till nationell gemenskap och samhörighet.”

Robert Hanna skriver vidare att angreppen mot Carola inte handlar så mycket om en vilja att ge sig in i debatten utan mer om att signalera till andra kända svenskar och politiker att de ska vara tysta. 

Journalisten Ivar Arpi skriver på Twitter:

”Så nu har den tjattrande klassen snart malt sönder Carola för att hon uttryckte något som en förkrossande majoritet av befolkningen tycker. Samma visa varje gång.”

Moderata riksdagsledamoten Louise Meijer poängterar att det offentliga samtalet förtjänar bättre än vänsterns gamla åsiktskorridor om vem som är rasist eller främlingsfientlig.

Följ diskussionen här.

Redaktionen