HITTAT PÅ NÄTET: Missnöje med Svenska Fotbollförbundets utnämning av Reinfeldt

Svenska Fotbollförbundets utnämning av Fredrik Reinfeldt som ny ordförande har väckt missnöje och kritik bland fotbollssupportrar runt om i landet. När supportrar under en träningsmatch mellan Gais och Falkenberg hängde upp en banderoll med texten ”AVGÅ REINFELDT”, fick de ta emot applåder.

Den forne moderatledaren och tidigare statsministern hånas också på sociala medier, där många anser att han saknar kompetens för att sköta det nya uppdraget.

”Det ryktas att Reinfeldt som första åtgärd tänker avveckla försvaret i svenska fotbollslandslaget eftersom försvaret är ett särintresse.” skriver en twittrare. En annan skriver: ”Helt ofattbart. Samtliga 15 fotbollsdistrikt i Sverige röstade nej till Reinfeldt som boss men dessa klägg finns överallt, inte bland gräsrötterna men ju högre man kommer, desto fler och större klägg.”

Här kan du följa twitterdiskussionen.

Bild: Skärmdump från Twitter

Redaktionen