Gästskribent ROBIN ERIKSSON: De tre vägarna

Det finns tre vägar som västländer kan vandra. Väg ett är den portugisiska vägen. Portugal har 95 procent portugiser och 5 procent utlänningar. I Portugal får de ett barn per familj. Befolkningen minskar. Det finns för många gamlingar och för få unga. Det blir svårt för ungdomarna att betala för gamlingarna. Portugal har i alla fall låg brottslighet. I Portugal är det nästan omöjligt att bli nerslagen även om man vill bli det.

Även Japan passar in i denna grupp. Där minskar befolkningen och brottsligheten är låg. Om man står mitt i Tokyo och vrålar ”Råna mig så jag får försäkringsersättning!” så vill ingen råna en. Japan har en trög ekonomi. Nu säger vissa att Japan är ett rikt land. Det är sant men Japans rikedom byggdes upp förr i tiden precis som Sverige fortfarande lever på hur otroligt arbetsamma och dygdiga svenskarna var före år 1970. Japan skulle haft många fler uppfinnare och en mer dynamisk ekonomi om japanerna var religiösa och skaffade tre barn per familj. Det här är den näst bästa vägen.

Väg två är så klart den väg Sveriges politiker har valt för det är den sämsta vägen. Kärnfamiljen och kristendomen har krossats. Mission accomplished för Socialdemokraterna. De blå partierna har lämnat walkover i alla viktiga frågor. Andra länder som passar in här är Belgien, Nederländerna, England och Frankrike. Dessa länder har satsat på massinvandring av unga män från Afrika och Mellanöstern eftersom folk i Västeuropa vill leva som individer i stället för att gifta sig och få barn.

I länder som har valt väg två finns en extrem brottslighet trots att detta brukade vara säkra länder. I dessa länder sker bombningar, våldtäkter och nerslagningar till höger och vänster. Jag skulle aldrig betala för att besöka Marseille eller Bryssel. Jag skulle hellre besöka Budapest eller Lissabon.

I länder som följer väg två finns samhällen som Molenbeek (Belgien) och Rosengård. Röda partier tror att Rosengård ska bli som Lidingö bara folket där får fler hoppborgar och kebabpizzor och bara svenskarna får armband som säger ”Våldta mig inte” och ”Skjut mig inte” på invandrarnas språk. Blå partier tror att Rosengård ska bli som Lidingö om skatten sänks, mycket mindre pengar läggs på socialbidrag och sjukförsäkring och Rosengård får en gayklubb.

Ett land som väljer väg tre kör på två saker: nej till massinvandring och ja till kristna värden och att kulturen ska uppmuntra folk att gifta sig och få barn. Polens och Ungerns politiker tror på väg tre. I Polen och Ungern föds färre än två barn per kvinna men i dessa länder strävar makthavarna efter att öka fertiliteten till två barn per kvinna vilket krävs för civilisationer som vill överleva.

Pablo Casado brukade vara partiledare i Spaniens konservativa parti (Partido Popular). Han säger att Spaniens familjer behöver få fler barn. Han försöker att göra det rätta även om Spanien ej lyckas med detta (och Partido Popular har ej makten heller utan det är Socialdemokraterna som bestämmer och förstör Spanien genom att krossa kristna värden ett steg i taget).

Om ett land ska lyckas med väg tre måste skolorna ha kristendomsundervisning och lära barnen att man ska gifta sig och få barn i framtiden. Det är minst lika viktigt som att bli en skattebetalare i stället för ett socialfall.

Ett samhälle som lyckas med väg tre är Utah där 55 procent är mormoner. Mormoner får dubbelt så många barn som icke troende. I Utah röstar folk alltid på Republikanerna som skrattar åt Västeuropas politiker som importerar afrikanska och muslimska unga män. Väg tre är den bästa vägen. Sverige före 68-revolutionen följde denna väg. Därför var Sverige ett av världens bästa länder år 1967.

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744.