HITTAT PÅ NÄTET: Vilken agenda har SVT:s Agenda?

På sociala medier stormar det just nu kring SVT:s Agenda, efter inslaget den 12 mars då man i programmet diskuterade pristak/prisregleringar på matvaror. Allt fler frågar sig nu vad Agenda egentligen har för agenda.

Det som fått tittare att reagera är att Agendas programledare gjorde gemensam sak med Vänsterpartiets ledare Nooshi Dadgostar. Istället för att låta finansminister Elisabeth Svantesson svara på frågorna överröstade de henne gemensamt.

Micael Östlund, fritidspolitiker i MED, skriver på Twitter:

”På något vis känns det som om jag står utanför. Vi betalar 9 miljarder kronor varje år till dem som skall informera oss medborgare och vi vet redan innan vi sätter på TV:n att de kommer att vinkla allt till vänster. Hur kan det ha blivit så?”

Här kan du läsa mer om söndagens Agenda, och tittarnas reaktioner.

Bild: Skärmdump Agenda

Redaktionen