BIRGITTA SPARF: Om att bli muslim – the easy way!

En lyssnarfråga i ”Dick Harrison svarar”:

– Hade Sverige blivit muslimskt om slaget vid Poitiers förlorats?

Dick Harrison svarar:

– Ja, med eftertryck. Vi hade säkert haft arabiska som andraspråk, eller första. Vi hade utan tvekan varit muslimer, förmodligen från 800-900-talet och framåt. Att jag kan vara så säker på det beror på att vi har jämförelsematerial.

Tack och lov håller vi i Europa inte på så mycket med försvarskrig och sånt nu för tiden. Med vissa undantag. Så nu behöver inte muslimerna syssla med plundringståg och hårda militära slag och dylikt för att erövra oss. Nej, nu är vi mycket mer civiliserade än så.

Här i Sverige bjuder vi in islamisterna så de kan bo här, tillsammans med oss. Vi försörjer dem och ger dem mångmiljonbelopp varje år till sina muslimska västfientliga organisationer. Så att de i lugn och ro kan smida på sina övertagandeplaner.

Vi ger dem även rikligt betalt för att de stadigt ska öka i antal. Inte bara genom en stor årlig invandring från muslimska länder i sönderfall, utan också genom frikostiga bidrag så att de muslimska kvinnorna kan fortsätta föda 8-10 barn eller fler efter att de flyttat hit.

Vi låter dem bygga stora fina moskéer, Sveriges största ska stå i Skärholmen. Vi tillåter böneutrop från minareter, att sharialagar får råda i deras egna speciella bostadsområden och försvarar de muslimska kvinnornas rättigheter att bära hijab, niqab, burka eller vad de nu önskar.

Vi är ju en demokrati, än så länge. Då är det inte mer än rätt att islamisterna, som hatar demokrati, också får bilda ett eget politiskt parti som får ställa upp i våra demokratiska val. Fattas bara annat.

Vi blev inte muslimer på 800-talet. Men vi kommer garanterat att bli det om kanske 150 år, kanske går det snabbare än så. Men det kommer inte att ske genom några blodiga strider med svärd eller så. Nej, det kommer att ske genom att de tar över vår riksdag, genom demokratiska val.

Vi kommer att bli muslimer the Easy Way. Som en tidigare demokrati som verkligen bad om att få gå under. Vilket förmodligen är bra för samtliga inblandade!

Birgitta Sparf