NYTT PODDAVSNITT: Jag har alltid varit nyfiken på andra kulturer

PODCAST I ett nytt avsnitt av podden TANKAR FRÅN FRAMTIDEN pratar Eddie (Mohamed Omar) med twittraren Linn B. Hon är japankännare och talar flytande japanska. På Twitter skriver Linn B ofta kritiskt om ämnen som feminism och invandring.

En tweet den 21 april 2021:

Jag har alltid varit nyfiken på andra kulturer, talar fyra språk, har bott 7 år i Japan, hängt mycket med utbytesstudenter, jobbar i en heterogen miljö (vården). Så kommer vänster-Karens och ba ”varför hatar du invandrare” när man vill se utvisning av utländska brottslingar.

Podden TANKAR FRÅN FRAMTIDEN finns på SoundCloud, Spotify med flera plattformar.

Du kan stödja podden genom att swisha till 0760078008 (Eddie).

Lyssna på avsnittet i SoundCloud-spelaren nedan:

Redaktionen