HITTAT PÅ NÄTET: Hälften av amerikanerna tvivlar på Joe Bidens hälsa

En ny opinionsundersökning genomförd av Rasmussen Reports visar att hälften av amerikanerna tvivlar på presidenten Joe Bidens fysiska och mentala hälsa. Vidare är mer än hälften av amerikanerna bekymrade över att presidenten, sex veckor efter sin installation, inte har hållit någon presskonferens i Vita huset :

”A new Rasmussen Reports national telephone and online survey finds that 52% of Likely U.S. Voters say they are concerned that Biden has not held a press conference, including 37% who are Very Concerned. Twenty-four percent (24%) say they’re Not Very Concerned and 22% are Not At All Concerned.”

På frågan om hur stort förtroende de tillfrågade har för Joe Bidens mentala och fysiska förmåga att sköta sitt arbete som president svarade hälften att de inte hade något förtroende. Färre än hälften av de tillfrågade svarade att de hade förtroende eller stort förtroende för Bidens hälsa.

Den före detta republikanske presidenten Donald Trumps son, Donald Trump jr, kommenterade undersökningen på Twitter:

Redaktionen