HITTAT PÅ NÄTET: Meghan Markle talar ut om den svåra tiden som brittisk prinsessa

Hertigen och hertiginnan av Sussex, Harry och Meghan, intervjuades av Oprah Winfrey i ett amerikanskt tv-program som sändes söndagen den 7 mars.

Harry och Meghan lämnade i fjol Buckingham Palace och den övriga kungliga familjen Windsor bakom sig. Intervjun med Oprah Winfrey är den första längre tv-intervjun paret ger sedan de sedan de lämnade Storbritannien och flyttade till USA.

I intervjun beskriver Meghan Markle, som är amerikanska, hur hon led av tillvaron som brittisk prinsessa. Hon blev avskuren från sitt sociala liv, vilket fick henne att känna sig alltmer ensam. Till slut fick hon självmordstankar.

På sociala medier är reaktionerna blandade. En av flera memer som fått spridning:

Den amerikanska, konservativa influencern Classically Abby kommenterar:

Titta även på Classically Abbys YouTube-kanal här

Redaktionen