HITTAT PÅ NÄTET: Det Goda Samhällets skribent Gunnar Sandelin nämnd på internationella sajter

Det Goda Samhällets skribent Gunnar Sandelin fick det danska Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris 2020 för sin mångåriga insats för yttrandefriheten i Sverige och mot mörkläggningen i svenska medier vad gäller de negativa konsekvenserna av invandring och mångkultur.

Gunnar Sandelin höll ett uppskattat och faktaspäckat föredrag med många diagram och bilder om situationen i Sverige när han mottog priset i Köpenhamn i september förra året. Den ursprungliga presentationen på svenska med prismotivering finns sedan dess på Trykkefrihedsselskabets webbplats här.

Föredraget har nyligen översatts till engelska och har börjat spridas på internationella plattformar, som Gates of Vienna och senast amerikanska Rair Foundation, vilka kallar föredraget för ”en ögonöppnare”. Föredraget presenteras i sin helhet på video med engelska undertexter på video (45 minuter), samt också i skriftlig nedtecknad version.

Redaktionen